Нашите кухни-58

• 87 062
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Escarlata, изпуснах снимките, а много ги чаках  Crossing Arms може ли да ми ги пратиш на лични, моля, ако не искаш повече да са в темата  Hug Hug Hug

# 706
Шадоу, мивката която преди ми показа, и ми сподели че ти е била фаворит при избор на каменен плот ,нали е Пирамис, или се лъжа?

# 707
  • Раковски
Шадоу, мивката която преди ми показа, и ми сподели че ти е била фаворит при избор на каменен плот ,нали е Пирамис, или се лъжа?

Тя е и в момента е на промоция за 283 пари (15 надолу), има една по-голяма с име тетрагон ама е и доста по-скъпа, но пък е друга работа.

# 708
  • София
И мен ме вълнуват въпросите, поставени от сапьорка. Много харесвам как стоят плотовете от масив, но се притеснявам дали ще са достатъчно издръжливи на механични и химични увреждания. Все пак това е кухня. Та в тази връзка още няколко въпроса:
- има ли термо плотове, които да изглеждат като масив
- приблизителна цена на кв.м. за плот от гранит
- приблизителна цена на кв.м. за плот от технически камък
- приблизителна цена на кв.м. за плот от масив

Най-евтината цена за технически камък която аз съм намерила е 250лв./м2 с ДДС, това е без всякаква обработка - отвори, чело и т.н. Има и намаления на 220лв./м2, но трябва да се види на място, обикновено са останали малки количества или парчета. Има камъни и по 300 и 400лв./м2, зависи от производителя. Като качество продавач-консултанта ми каза, че нямало разлика. Правят и намаления за фирмите изпълнителки, май беше 10%.

# 709
Здравейте! Благодаря на всички за мненията за моята кухня. Такова облекчение ми е,като я гледам завършена. Вече напълно - сложиха липсващия рафт и ъгловия шкаф с откритите части. Днес бързах да проверя,дали ще имам затруднения с лактите, тъй като мивката е доста близо до шкаф в дясната си страна - ами съвсем честно ви казвам, нямам никакви притеснения и ограничения на движенията. Така че,се успокоих напълно Simple Smile Simple Smile
Пожелавам ви весели празници  и слънчево настроение на всички!!!

# 710
И тук да ти кажа, че кухнята е чудесна, с радост да си готвите в нея Hug

# 711
  • На брега
Най-евтината цена за технически камък която аз съм намерила е 250лв./м2 с ДДС, това е без всякаква обработка - отвори, чело и т.н. Има и намаления на 220лв./м2, но трябва да се види на място, обикновено са останали малки количества или парчета. Има камъни и по 300 и 400лв./м2, зависи от производителя. Като качество продавач-консултанта ми каза, че нямало разлика. Правят и намаления за фирмите изпълнителки, май беше 10%.
Някой споделя за намаленията на технически камък тук: http://tehnicheski-kamak.bg/outlet-%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%B0/

# 712
Здравейте! Дойде и моят ред за нова кухня, но нещо блокирах. Нахвърлих грубо разположение на кухнята и моля за мнение и препоръки.
http://prikachi.com/images.php?images/742/8033742Z.jpg
Ето два варианта визуално

http://prikachi.com/images.php?images/248/8042248W.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/249/8042249x.jpg

# 713
Здравейте, момичета.
Това е моята кухня, която съм ви показвала в по-старите теми, НО... защот ви я показвам отново...
Ами в процес на закупуване на по-голямо жилище сме и реших всичко да вградя както на тази, но този път и хладилника и съдомиялната да са вградени.
Искам да имам пак "колона" както на сегашната ми кухня (отдолу съдомиялна, отгоре фурна, а над нея микровълнова), но всичко искам да е в прав ред, т.е. права кухня без чупки.
Моля първо за идеи (аз уж си го имам в ума как да стане, но все пак...) и 2ро моля, тези от вас със вградени хладилници и съдомиялни да се включат с коментар за тях. Казаха ми, че специално хладилниците (за вграждане) много бързо се разваляли newsm78
Благодаря предварително на тези, които ще ми отговорят.
Весели празници  bouquet

# 714
4efits, аз май клоня към вариант 2. И може би бих добавила 2 витринки, или 1 средна на шкафовете над плота, но ми се струва, че заради абсорбатора по-скоро би могло да е 1, вместо 2 витринки и то ако изобщо ти е вариант, защото май са ти от другия тип отварянията, нагоре. Но ми се струва, че долу май не предвиждаш миялна машина? Или бъркам? Ако я няма на чертежа, аз биха я сложила на мястото на долните чекмеджета, а да преместя чекмеджетата в частта под котлона. Просто си мисля на глас Simple Smile. Сигурна съм, че има и други съображения, за които в момента аз не се сещам, но ти си знаеш Simple Smile

Lady, покрай спалнята, разгледах и кухнята и видях, че имаш котлон - 3ка. Аз също се замислям за такъв, защото не си спомням някога да съм ползвала 4 котлона едновременно Simple Smile. Не виждам твоя каква марка е, но ще съм благодарна, ако споделиш марката и доволна ли си Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 21:48 от сапьорка

# 715
[quote author=m@mmakЪт
 и 2ро моля, тези от вас със вградени хладилници и съдомиялни да се включат с коментар за тях. Казаха ми, че специално хладилниците (за вграждане) много бързо се разваляли newsm78
Весели празници  bouquet
[/quote]

Аз съм с вградени содомиялна и хладилник от 3 години. Не знам какво означава бързо да се развалят. За сега си работят без проблем.

# 716
  • Варна
Сапьорка, доволна съм много. Според мен тройка котлони е най-практичният вариант, особено тези, на които третият котлон е голяма разширяема зона. Ползвам ги и трите активно. Преди с четворката, единият котлон не го ползвах изобщо. Марката е Тека, индукция.

# 717
Винаги когато мислите за помпозитни плотове от "камък" цената на квадрат е умножете по две,а много често и по три.Опита показва подобна сметка.

# 718
[quote author=m@mmakЪт
 и 2ро моля, тези от вас със вградени хладилници и съдомиялни да се включат с коментар за тях. Казаха ми, че специално хладилниците (за вграждане) много бързо се разваляли newsm78
Весели празници  bouquet

Аз съм с вградени содомиялна и хладилник от 3 години. Не знам какво означава бързо да се развалят. За сега си работят без проблем.
[/quote]
Не е верно ,че хладилниците за вграждане се развалят "бързо",поне не по бързо от стандартните

# 719
Ох, не знам къде да си пльосна въпроса, сори, че ще е спам, но все пак ще питам - споменахте и тук за промоциите в техномаркетите, ние се обзаведохме много на сметка с ТВ 47 инча   Crazy, но сега трябва и пералня да вземем, а сайтовете не им се отварят - само начална страница с обявата за промото и намаленията. Някой успя ли да отвори и сайтовете  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт