Нашите кухни-58

• 87 035
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Под Сините камъни
В книжката за монтаж дават 65/70см, кухненските гърбове се правят на 60 см, ако искате да вдигнете аспиратора то ще се получи едно разминаване при дъната на горния ред.
Уф ей от това се притеснявам.А дали няма да е проблем ако е на 60см.Все пак ще готвя по често на газта.

# 151
  • На брега
Защо е по-различна височината при котлон на газ?

# 152
Какво мога да направя при следващ ремонт, Ифко дай идея, да знам занапред.
Трудно мога да кажа Миленейра,аз и през стаите бих минал само и само да е през някоя стена навън.Може да се помисли ,ако има план на жилището ,иначе така..

# 153
  • Под Сините камъни
Не знам така са му казали в сервиза.За това питам и тук.И аз много не виждам смисъл,но не съм компетентна

# 154
Не знам така са му казали в сервиза.За това питам и тук.И аз много не виждам смисъл,но не съм компетентна
Защото газта е жив огън и риска от пожар както на аспиратора така и на мазнините по въздуховода е по голям

# 155
  • Под Сините камъни
Защото газта е жив огън и риска от пожар както на аспиратора така и на мазнините по въздуховода е по голям
Значи да спазваме 70см  newsm78 Уф значи и шкафовете ли ще трябва да виркаме по нависоко

# 156
  • София
Значи да спазваме 70см  newsm78 Уф значи и шкафовете ли ще трябва да виркаме по нависоко

Шкафовете могат и да са на 60см не е проблем. Кухненските гърбове повечето са 130см и ги цепят на 65см. Вземаш гърба зад котлоните на 130см и го правиш както си искаш. Е финансово е малко по-скъпо, ама пък е възможно.

# 157
Шкафовете по стандарт ,на едни от добрите в кухните/Италянците/ са на 55 така ,че спокойно си ги слагаш на 55 ,а аспиратора на 60 и гърба/ако е 8мм ПДЧ или МДФ,които лично на мен не ми допадат,простеят ми/ си го кроиш както си искаш.

# 158
  • Под Сините камъни
До колкото разбрах от мъжо иска за гръб да сложим плот дебел 3см.Шкафовете ще си ги сложа на 60,а аспиратора на 65 и каквото ще да става.Все пак съм ниска и искам да ми е удобно

# 159
  • Раковски
Нема смисъл от тези 3 см, само си губите мястото на плота и винаги се губи отзад и в случая зад котлона и мивката ще ви остане по малко място и ако сложите по масивен водобран може зад мивката да не ви остане място за почистване. Отделно от това ако големия газов котлон е отзад трябва дасе сложи и гръб от неръждаема стомана, че гърба може да замине а при гръб 3 см малко ще е трудно се напасне.

# 160
Напълно съм съгласен,взе ми го от устата  shadowman.Това се правеше преди сума ти години когато нямаше избор на материали и се обръщаше плот за гръб

# 161
  • Под Сините камъни
Аха,ами не знам защо така е решил,но ще му предам вашите съвети  Peace благодаря още веднъж за това  Hug

# 162
  • Раковски
Щот си мисли, че като стъпи горния шкаф на 3 см отколкото на 1 ще стане по здраво.

# 163
  • Раковски

Шкафовете могат и да са на 60см не е проблем. Кухненските гърбове повечето са 130см и ги цепят на 65см. Вземаш гърба зад котлоните на 130см и го правиш както си искаш. Е финансово е малко по-скъпо, ама пък е възможно.

За ся само гърбовете на геталит и водего могат да се вземат на 130 и дори зависи от де се взимат.

# 164

Да те успокоя - 11 години готвя само на газ, току-що премерих разстоянието между котлоните и абсорбатора ми - 54см, никога не съм имала никакви проблеми.
Явно някога не съм се замисляла толкова много при планирането на кухнята ми newsm78

Освен това не си представяй, че се излъчва чак такава невероятна топлина от тях, особено пък нагоре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт