Нашите кухни-58

• 87 043
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Измиване набързичко имам пред вид, чашката от сутрешното кафе и нея ли да я слагам в миялната? Мия я набързо на мивката.
Пепи този отцедник е добро решение, но няма да имам място къде да го сложа. Ако сложа отцедник някъде в шкафа дали няма да е проблем,защото все пак ще има вода там и ме е страх че може да вземе да мухлясва или да се повреди нещо.

# 676
  • Под Сините камъни
Отцетника аз смятам да го сложа над мивката.И при мен мястото не е кой знае какво,но така и иначе ще имам тръба на гърба не ми пречи да си го закача

# 677
  • Раковски
Привет, мили дами и господа! При уточняването на плота имаме и вариант той да е гранит, но за му се вижда цялата красота мивката ми трябва да е без отцедник. Въпросът ми е към всички ,които имат мивки без отцедници, къде сушите например една чашка от сутрешното кафе или нещо дребно, дето не е за миялната. Незнам какво да измисля за такива дребни нещица, които ще измивам набързичко.

При положение, че плота е гранит може да поставяш нещата директно отгоре, също така препоръчвам да си сложиш мивка под плот, а каменарите може да издялат имитация на плот на мивка ако могат и желаеш.

# 678
  • Раковски
И от емаг пуснаха разбиващи цени (ако не са ги надули предната седмица).

# 679
Да и това е вариант, търся мивка без отцедник над плот, по удобно и хигиенично ще ми е, с корито 40на 45 и дълбочина поне 20 см. ама малко трудно се намира

# 680
Привет, мили дами и господа! При уточняването на плота имаме и вариант той да е гранит, но за му се вижда цялата красота мивката ми трябва да е без отцедник. Въпросът ми е към всички ,които имат мивки без отцедници, къде сушите например една чашка от сутрешното кафе или нещо дребно, дето не е за миялната. Незнам какво да измисля за такива дребни нещица, които ще измивам набързичко.

Ако е само за 1-2 чаши -измивам , подсушавам и прибирам в шкафа .

# 681
  • Раковски
Да и това е вариант, търся мивка без отцедник над плот, по удобно и хигиенично ще ми е, с корито 40на 45 и дълбочина поне 20 см. ама малко трудно се намира

мивка под плот
Скрит текст:

Скрит текст:

# 682
Шадоу супер са тези, и аз ги гледах май на Пирамис бяха, но аз искам над плот да ми е мивката, ако тези стават и над плот супер ще е.

# 683
  • Раковски
Доколкото знам могат да се монтират и над плот ама не съм я ползвал до сега и нямам конкретен отговор, не знам защо искаш мивката да е над плота, ако е под него смятам, е е по-добре, всичко с парцала в мивката, няма да ти прече борда на мивката и няма да има силикон който с времето питъмнява. Преди година щях да си правя кухня с камък и това ми бе фаворита на мивката.

# 684
Shadowman, а има ли вариант така мивка да се монтира на плот, който не е камък? Искам плота ми да изглежда като дърво, а няма такъв камък. Или поне аз не съм виждала.

# 685
Здравейте Simple Smile
Да се включа и аз по темата с мивката:

Нашата е под плот, минимално оскъпяване е това в офертата за техническия камък, но пък изобщо не съжаляваме сега. Резултатът е прекрасен! И както казва Шадоумен - няма силикон, няма борд, много красиво и изчистено стои. Ей сега ще кача снимки на почти готовата ни кухня! Simple Smile

# 686
Измиване набързичко имам пред вид, чашката от сутрешното кафе и нея ли да я слагам в миялната?
Естествено.
Нямам отцедник, всичко заминава в миялната, това и е работата. Свиква се за един ден.

# 687
Браво Ескарлата, хайде от кога чакаме.
Шадоу казваш, че си искал плот от камък , а не си го направил о камък-защо?

# 688
Снимките не са с добро качество Sad Моля за извинение, дано да добиете представа....

Да ви представя с гордост:

http://media.snimka.bg/s1/4478/035200279.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/4478/035200278.jpg?r=0

Почти е готова, днес довършват няколко липсващи елемента, както ще забележите.

newsm44 newsm44 newsm44

# 689
  • Раковски
Браво Ескарлата, хайде от кога чакаме.
Шадоу казваш, че си искал плот от камък , а не си го направил о камък-защо?

Главно не сложих камък защото нали си правя аз кухнята и труда ми е безплатен в нашата къща, другата чуденка бе какво трябва да сложи за гръб... Гранита с размер 2,7 и одебелен само отпред да изглежда, че 4 см и отворите за мивка и котлон ми излизаше около 300-350 пари с евтин камък, според него и цената се повишаваше. Сложих стнадартен плот и гръб и ми минаха чуденките, ако работата ми бе друга можех да реша друго.

Общи условия

Активация на акаунт