МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 285
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Аз мисля след 12 ден да си направя един яйчен ден и да продължа.

# 466
  • ВАРНА
19 ден с диетата на Ваня Червенкова = - 7кг Mr. Green
Браво! Но все пак от колко кг тръгнахте?

# 467

Брaво! Поздрaвления! A почивaлa ли си между режимите? Aко дa - кaквa яде тогaвa? Simple Smile

Не, не съм. Също така не я спазвам толкова стриктно, колкото е описала Ваня. Дори единия ден си позволих парче пица. На другия ден очаквах кантара да се счупи  Embarassed, но напротив, бях с 1 кило по-надолу. Забелязах обаче, че жаждата ми за вода е станала неописуема. Смятам да продължавам напред без почивка, тъй като имам още доста за сваляне. Засега съм винаги сита, нямам апетит за сладко или тестено.

# 468
Браво! Но все пак от колко кг тръгнахте?

В родилното влязох 95кг ( при условие че до края на 4 мес бях 53 ), от там криво-ляво свалих някое и друго кило и забих на 80-85кг. Започнах диетата с 82кг, сега съм 75кг.

# 469
Hug Hug Hug
Мацки слаби , грипа ми беше дълъг унищожителен и продължителен от 10г. не бях боледувала така свирепо Crossing Arms
Цялата минала седмица ядох и си угаждах на изтошения ми организъм Mr. Green
От утре твърдо се почвам ще пробвам 2х2х2 мисля да врътна 6 дни и да преценя как съм .
Сутринта рано ще си взема аршина  Joy
п.с.
аз със запека се оправям само с това 2.50лв. в Ремедиума

Благдаря ти Пинко, че публикува това малко чудо)))....Аз съм на първи салатен ден, и никога, ама никога не съм се старала толкова, стриктно изпълнявам всичко...хапвам по малко, но често...след първите два дена кантара показваше - 2.5 кг....не вярвах на очите си и бях много ентусиазирана/не че сега съм се отказала де Laughing/, но от 4 дена не съм ходила в тоалетна..... Sick, започнах да пия лакс-ес-....ефекта....нула..чайчета, ...абе всичко за което се сетих..но няма ефект..сега ще ходя да си купя това, което на теб помага.....и продължавам напред)))И при мен в началото ми се подсмихваха и не вярваха...но сега само ме питат "какво ще ядеш днес"...Съпруга сутринта ходи на пазар....и като разбра, че ще хапвам салата зеле+моркови...купил 5 големи зелки и 4 кг. моркови...ужас....май ще трябва някаква туршия да правя)))....Малко ми е отчаяно, че от два дена насам този кантар никак не ме радва, но не се отчайвам...ще правя каквото трябва ...пък да става каквото ще ...Аз започнах от 78.5 и в момента съм 76.0...целта ми е 4 кг. за всеки 12 дена!!Дано ми се получи!!!!Радвам се, че сте тук и се подкрепяме взаимно!

# 470

В родилното влязох 95кг ( при условие че до края на 4 мес бях 53 ), от там криво-ляво свалих някое и друго кило и забих на 80-85кг. Започнах диетата с 82кг, сега съм 75кг.

A усещаш ли разликата в огледалото? Тъй като Ваня в интервюто за ТВ7 каза, че се губи много обем? Blush

# 471
Поздравления, страхотен резултат Simple Smile)

# 472
Hug Hug Hug
Мацки слаби , грипа ми беше дълъг унищожителен и продължителен от 10г. не бях боледувала така свирепо Crossing Arms
Цялата минала седмица ядох и си угаждах на изтошения ми организъм Mr. Green
От утре твърдо се почвам ще пробвам 2х2х2 мисля да врътна 6 дни и да преценя как съм .
Сутринта рано ще си взема аршина  Joy
п.с.
аз със запека се оправям само с това 2.50лв. в Ремедиума

Благдаря ти Пинко, че публикува това малко чудо)))....Аз съм на първи салатен ден, и никога, ама никога не съм се старала толкова, стриктно изпълнявам всичко...хапвам по малко, но често...след първите два дена кантара показваше - 2.5 кг....не вярвах на очите си и бях много ентусиазирана/не че сега съм се отказала де Laughing/, но от 4 дена не съм ходила в тоалетна..... Sick, започнах да пия лакс-ес-....ефекта....нула..чайчета, ...абе всичко за което се сетих..но няма ефект..сега ще ходя да си купя това, което на теб помага.....и продължавам напред)))И при мен в началото ми се подсмихваха и не вярваха...но сега само ме питат "какво ще ядеш днес"...Съпруга сутринта ходи на пазар....и като разбра, че ще хапвам салата зеле+моркови...купил 5 големи зелки и 4 кг. моркови...ужас....май ще трябва някаква туршия да правя)))....Малко ми е отчаяно, че от два дена насам този кантар никак не ме радва, но не се отчайвам...ще правя каквото трябва ...пък да става каквото ще ...Аз започнах от 78.5 и в момента съм 76.0...целта ми е 4 кг. за всеки 12 дена!!Дано ми се получи!!!!Радвам се, че сте тук и се подкрепяме взаимно!
Не се притеснявай, аз бях по същия начин.В началото свалих 2 кг и след това на салатите бях в застой.С ходенето до тоалетна по същия начин,до дните с плодове, тогава всичко ще се оправи. И други от момичетата не свалят по време на салати,задържа се вода Simple Smile)) Успех.

# 473
  • Сидни
Ох аз от едно котлетче сьомга на фурна одеве направо все едно бомба си пуснах в корема, толкова тежко ми стана...мазничка си е сьомгата, но беше мн вкусно. А преди ядех по 1 котлет + картофки + салатка. Crazy

# 474
Да вече и на околните им прави впечатление, че дрехите ми се поотпускат. Вече спряха да ми правят коментари от сорта на " яж си нормално  " и " не се излагай с тези диети ".  Когато вече проличи голяма разлика ще публикувам снимки с преди и след. Това което ме радва е че здравословното ми състояние е наистина чудесно. За съжаление натрупах тези килограми поради заболяване на щитовидната жлеза. Винаги съм била между 55кг и 65 кг ( в най-лошия случай ) и сега шокът, който изживявам с тези кг е направо ужасен. В даден момент започнаха да се пробуждат и други здравословни проблеми ( сърцебиене, болки в кръста и т.н. ) затова и се принудих на рязка промяна в режима на хранене. Не знам дали ще мога да стимулирам някой, но девойки, ако не се чувствате добре в кожата си, не губете време, а се захващайте сериозно за работа!!!

# 475
Мен ми се искаше да си направим темичка с рецепти, защото въпреки, че е монодиета има варианти за по приятното понасяне на продуктите, но се опасявам, че пак ще ни я заключат........а да ви кажа пататникът стана разкошен и днес понеже направих картофи в три варианта, домочадието заряза всичко и нападна моите картофки, че сега ще започвам да готвя отново.......жалко, че взех само 7 кг картофи  Joy

# 476
  • Варна
Тъкмо ръфам едни варени картофи ... с зехтин и малко сол...
Колко долу горе картофа изяждате на ден ?

# 477
  • София
Мен ми се искаше да си направим темичка с рецепти, защото въпреки, че е монодиета има варианти за по приятното понасяне на продуктите, но се опасявам, че пак ще ни я заключат........а да ви кажа пататникът стана разкошен и днес понеже направих картофи в три варианта, домочадието заряза всичко и нападна моите картофки, че сега ще започвам да готвя отново.......жалко, че взех само 7 кг картофи  Joy
дай рецептата Laughing

# 478
Аз го пригодих към диетата, така че настъргвам на ситно ренде картофи, смесвам ги със сол и подправки и ги пека или във фурна, или в тиган като омлет-в тигана се обръщат и от другата страна до зачервяване.

# 479
Аз го пригодих към диетата, така че настъргвам на ситно ренде картофи, смесвам ги със сол и подправки и ги пека или във фурна, или в тиган като омлет-в тигана се обръщат и от другата страна до зачервяване.

Kaкви подправки използваш? И колко да е дебел пататника? 1/2/3 см? baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт