Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 65 478
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Съгласна съм с теб Софи! Вярно е - Анас и Депика могат да направят цял сериал от снимки, клипове и интервюта зад кадър. Обожавам ги ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Много ти благодаря за статията относно празника Холи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз винаги съм харесвала най-много него от показаните в Индия - някак всичко е много свежо, забавно - има, музика, танци, веселба ...
smile3525 Flushed Flushed ppp  Hands Clap

На мен ми харесват ДИВАЛИ или ДИПАВАЛИ - празника на светлината  newsm38 който е като нашата Коледа,където палят бенгалски огън и си украсяват къщите,както и многото запалени свещички/любимата ни 867/  и още един където чакат да се появи  ясно луната  и се хранят взаимно и мъжете им поднасят подаръци! bowuu  Kissing Heart Two Hearts txtloves  loveuuu

# 106
Съгласна съм с теб Софи! Вярно е - Анас и Депика могат да направят цял сериал от снимки, клипове и интервюта зад кадър. Обожавам ги ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Много ти благодаря за статията относно празника Холи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз винаги съм харесвала най-много него от показаните в Индия - някак всичко е много свежо, забавно - има, музика, танци, веселба ...
smile3525 Flushed Flushed ppp  Hands Clap

На мен ми харесват ДИВАЛИ или ДИПАВАЛИ - празника на светлината  newsm38 който е като нашата Коледа,където палят бенгалски огън и си украсяват къщите,както и многото запалени свещички/любимата ни 867/  и още един където чакат да се появи  ясно луната  и се хранят взаимно и мъжете им поднасят подаръци! bowuu  Kissing Heart Two Hearts txtloves  loveuuu

О да! И тези 2-та много ги харесвам ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 107
Уау, много съм щастлива! Намерих един невероятен клип зад кадър с Анас и Депика докато снимат сцените за Холи!!! Останалите също са там, но наблягат на техните сцени - добре са се позабавлявали двамата докато заснемат нещата ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart smile3521 Клипчето е доста дълго - около 24 минути ...  smile3501 Анас и Депика са Великолепни - толкова се смях! Особено когато Сандия тръгва да целува Сурадж - двамата така подават устни и по едно време тя нещо направи - май му духна и двамата започнаха да се хилят ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart rotfImbo rotfImbo rotfImbo После пак повториха сцената и тя пак - личеше си, че и на Анас и на Депика им е много забавно. Другите хора отсреща също добре се посмяха ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts А когато Сандия започна да щипе Сурадж по бузата са върха - Депика добре си щипеше Анас и пак им беше доста смешно, та се наложи да снимат и репетират отново и отново. Явно им е харесало да са така близо ...  Oha! Flushed Flushed hug  love001 Депика/ Сандия само се местеше от единя край на каруцата до другия - Анас/ Сурадж се върти около нея - а като му се увиси около врата ...  txtloves  Kissing Heart Two Hearts По едно време двамата си говореха нещо - после пак почнаха снимки - тя танцува, пя, вика!!! Паднах как танцуваше и мяташе крака ...  Joy Joy Joy По едно време Депика си беше седнала в каручката и го играеше пияна и Анас скочи при нея да я награби - стана им смешно. Депика така се изхили, той все да гледа с един интересен поглед - ухаааа ...  smile3534 newsm41 ppp Накрая и той се качи на каруцата - снимаха сцената с прегръдката! И там на няколко пъти я повтаряха - сигурно са се изморили от толкова кадри, обаче пък са супер сладки като се гушкат - нямам търпение да видя и самия епизод. А на вас приятно гледане - аз се скъсах от смях с двамата сладури ...  mrstraetz smile3532  loveuuu Flushed lovekiss

https://www.youtube.com/watch?v=AsKnZ1XUW94

Уникални,неповторими сладури   loveuuu  Party Timeнаистина се раздават и те зареждат с добро настроение..благодаря ти РОКСИ Hug Peace

Когато можеш изгледай  еп 857/858  Kissing Heart Two Hearts  Crazy Crazyочаквам коментара ти! lalalala

# 108
# 109
# 110
Уау, много съм щастлива! Намерих един невероятен клип зад кадър с Анас и Депика докато снимат сцените за Холи!!! Останалите също са там, но наблягат на техните сцени - добре са се позабавлявали двамата докато заснемат нещата ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart smile3521 Клипчето е доста дълго - около 24 минути ...  smile3501 Анас и Депика са Великолепни - толкова се смях! Особено когато Сандия тръгва да целува Сурадж - двамата така подават устни и по едно време тя нещо направи - май му духна и двамата започнаха да се хилят ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart rotfImbo rotfImbo rotfImbo После пак повториха сцената и тя пак - личеше си, че и на Анас и на Депика им е много забавно. Другите хора отсреща също добре се посмяха ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts А когато Сандия започна да щипе Сурадж по бузата са върха - Депика добре си щипеше Анас и пак им беше доста смешно, та се наложи да снимат и репетират отново и отново. Явно им е харесало да са така близо ...  Oha! Flushed Flushed hug  love001 Депика/ Сандия само се местеше от единя край на каруцата до другия - Анас/ Сурадж се върти около нея - а като му се увиси около врата ...  txtloves  Kissing Heart Two Hearts По едно време двамата си говореха нещо - после пак почнаха снимки - тя танцува, пя, вика!!! Паднах как танцуваше и мяташе крака ...  Joy Joy Joy По едно време Депика си беше седнала в каручката и го играеше пияна и Анас скочи при нея да я награби - стана им смешно. Депика така се изхили, той все да гледа с един интересен поглед - ухаааа ...  smile3534 newsm41 ppp Накрая и той се качи на каруцата - снимаха сцената с прегръдката! И там на няколко пъти я повтаряха - сигурно са се изморили от толкова кадри, обаче пък са супер сладки като се гушкат - нямам търпение да видя и самия епизод. А на вас приятно гледане - аз се скъсах от смях с двамата сладури ...   mrstraetz smile3532   loveuuu Flushed lovekiss

https://www.youtube.com/watch?v=AsKnZ1XUW94

Уникални,неповторими сладури     loveuuu   Party Time  наистина се раздават и те зареждат с добро настроение..благодаря ти РОКСИ Hug Peace

Няма за какво да ми благодариш! Определено е така - двамата са изключителни ... newsm10 Two Hearts txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts

# 111

Невероятни са Тара! Благодаря от сърце ...   txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  Two Hearts smile3521

# 112

Прекрасни неща си пуснала Софи! Този момент ми е един от любимите - Сурадж и Сандия са толкова сладки!!!  txtloves txtloves txtloves Как само си я гушна и започна да я върти ...  smile3521 Two Hearts Oha! После обаче като ги завариха - паднах да се хиля. Такива физиономии направиха ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 113
Уникални,неповторими сладури     loveuuu  Party Timeнаистина се раздават и те зареждат с добро настроение..благодаря ти РОКСИ Hug Peace

Когато можеш изгледай  еп 857/858  Kissing Heart Two Hearts  Crazy Crazyочаквам коментара ти! lalalala

Току-що ги изгледах! 856 и 858-ми епизод са уникални! Сурадж и Сандия нямат равни ...  txtloves txtloves txtloves Колко готино се бяха нагласили за празника Карва Чаут!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сурадж супер готин и елегантен - Сандия също! С тази роза бяха супер. Сурадж копнееше да целуне Сандия, а тя как му хвана устата с ръка. Големи сладури са ...   love001  loveuuu Two Hearts Много ме изкефи и как Сандия отново ревнуваше Сурадж понеже той си говореше с някаква жена и тя явно си записа телефона му. Сандия уж обсъждаше нещо със Закир, но когато видя това веднага смени изражението - ядоса се и я обхвана ревност ...  Joy Joy Joy Сурадж също я забеляза и побърза да отиде при нея - тя веднага започна да го разпитва за жената и дали си е записала телефона му ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Сурадж й обясни, че няма поводи за ревност - много бяха сладки. Тя бързо се успокой и започнаха с влюбените погледи ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts После я извикаха във връзка с едно разследване. На самия празник Сандия само ходеше напред назад - нали помагаше на Закир и другите полицаи. Дори гони престъпници с официалната рокля и пистолета в ръка ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green По време на ритуала Сандия пак не успя да остане - но Сурадж нали е добър и разбиращ - каза й да върви, а той ще я изчака да се върне. Горкия - всички направиха ритуала - само той остана. Накрая си седна и чакаше Сандия - късно вечерта тя се върна ...   bouquet  Wink Hug Извини се на Сурадж за закъснението, но той й каза, че няма проблем - започнаха ритуала свързан с Луната, но тя се скри зад облаците. Сандия се притесни какво ще правят, но Сурадж веднага измисли план - каза й да си затвори очите - после включи мотора и със светлината от фара му свали огледалото и направиха като Луна - Сандия беше толкова щастлива. Започнаха ритуала и точно в този момент се показа и истинската Луна ...  Oha!  ura Flushed Heart Eyes Flushed Сурадж и Сандия се зарадваха и направиха ритуала както си му е реда на Лунна светлина като един по един направиха пожеланията си за другия! Великолепни са двамата - изключителна сцена - напълниха ми душата!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts hug newsm41 Как само се гледаха - той й даде вода! За малко да се подхлъзне, но Сандия го хвана за ръката, после Сурадж й целуна ръката - Уникални са!!! txtloves ppp  Hands Clap Heart Eyes lovekiss

# 114
Добро утро,момичета!
Изпихте ли си кафето или чакате млякото с бадеми Laughing Crazy  food010

Kissing Heart Two Hearts

Hug

РОКСИ,благодаря за коментара Partyимаше много мили и силни моменти Heart Eyes
когато за първи път Сандия си сложи ръката на рамото му и после когато го хвана да не падне.. bowuu  loveuuu Two Hearts

# 115
# 116
Здравейте момичета Hug
РОКСИ Hug Благодаря ти за хубавата тема Hug и за всички невероятни снимки, банери, клипчета Hug които пускаш Hug
Благодарности и на другите момичета които пишат и пускат страхотни неща smile3501 newsm51

МИХА Hug Hug Hug  Каквото и да напиша, ще е малко за теб Hug истински се забавлявам с това което пускаш Laughing     защото ти не само ги превеждаш, но и вкарваш там където виждаш забавни неща Heart Eyes страхотно чувство за хумор. Това много ми харесва! Продължавай в същия дух Hug Heart Eyes

Надявам се да намериш време и да пуснеш превод и на вчерашната  серия. Видях, че снощи си влезнала за малко  WinkИнтересно ми е какво си казаха етървичките  Laughing Пратила съм ти някои неща на лични, за предстоящите серии по VOYO няколко въпросчета  Laughing ако искаш ми отговори и тук. Може и на другите да им стане интересно. Просто забелязах някои неща  Laughing ще се радвам да драснеш някой ред Hug

Нямам много възможност да пиша напоследък, но ви чета с интерес момичета  smile3523 ppp newsm74 smile3525  olor]

# 117

Прекрасни неща си пуснала Софи! Този момент ми е един от любимите - Сурадж и Сандия са толкова сладки!!!  txtloves txtloves txtloves Как само си я гушна и започна да я върти ...  smile3521 Two Hearts Oha! После обаче като ги завариха - паднах да се хиля. Такива физиономии направиха ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Здравейте, мацки!  Heart Eyes
Това не съм го гледала още, от кой епизод е? Честит Тодоровден и хубава събота!

# 118
  • София

Тара  newsm51 Златна си!!!
Поли
   love001 Включвай се по-често  smile3534 че да има с кого да си коментирам smile3533 интересни неща си ми пратила smile3521

ЧЕСТИТ  ТОДОРОВДЕН ! newsm51 smile3525 newsm51

Бъдете здрави и щастливи! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 119
Здравейте, мацки!  Heart Eyes
Това не съм го гледала още, от кой епизод е? Честит Тодоровден и хубава събота!
Здравей PeaceЧестит празник и на теб  bouquet
 Heart Eyes сцената е от еп 450, когато научава от Викрам по телефона,
че Менакши е родила и е станал чичо  Laughing Laughing
а те са в едно село при свекървата на Сантош
където уговарят женитбата на  Мухит и Емили Crazy Wink

Общи условия

Активация на акаунт