Професионални серии за коса - тема 76

• 74 588
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Магнолия, като вземеш термозащитата на кюн и я пробваш задължително да кажеш мнение.

# 646
Момичета на напура Т00 на суха или мокра коса се нанасят, никъде не е описано Sad   bouquet

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ  bouquet Hug

# 647
  • София
На суха коса се слагат Peace

# 648
Благодаря Simple Smile

# 649
  • Belgium
Обратно на очакванията ми, аз съм много доволна от ефекта на първата стъпка на Дисциплин използвана като маска за коса  Laughing

Снощи с нетърпение я изпробвах - първо измих с добрия стар Денсифик, който този път ми позаплете повечко, защото косата ми се е изсушила от шампоана за уплътняване на косъма на Лореал (не особено ефикасен продукт, но аз упорито ще го доизхабя. Все пак забелязвам минимален ефект, та стискам зъби) и после само на отцедена коса нанесох Дисциплин. Изчаках около 10тина минути и единственото му затопляне беше с малко по-гореща вода от обикновено  hahaha

Ами чудесен резултат даде - омекотена коса без отнемане на обема, прибрани фризита, а те при мен са доста, чудесното движение, което придобива косъма ми от Дисциплин по принцип и сега го има, че и мъничко блясък за разкош  Party Представям си какво огледало ще бъде като я нанеса според указанията на салоните. А моята коса трудно добива хубав блясък.

Благодаря на милата съфорумка, от която съвсем случайно се сдобих с тази стъпка на Дисциплин (тя си знае коя е)  Heart Eyes  bouquet

Но не смея да препоръчвам да се купува само на база моя отзив, едно че е само голяма разфасовка от 500 мл (все пак е предназначена за употреба в салон) и второ, че както писаха и по-напред момичетата на доста коси няма никакъв ефект използвана само като обикновена маска  Peace

# 650
Добре,сложих си от напура Т00 и реших да навлажня крайчетата и да сложа еластисайзер за няколко минутки. Веднага щом нанесох ампулата ми се успокои скалпа-много ме сърби напоследък. Мисля да продължа с шампоана за обем на рене футерер - този лампоан наистина прави обем, изключително впечатлена съм и след това сметаната на милк шейк. Вече все по-рядко използвам архитекта,защото ми утежнява, но пък не мога без проетин - след него косата ми е невероятна всеки път Simple Smile Heart

# 651
Дами, от кой крем за топлинна защита сте най-доволни ?

# 652
  • София
Дами, от кой крем за топлинна защита сте най-доволни ?

Не може да се каже такова нещо.
Толкова са различни нуждите на косите на различните момичета,  както и това, което всяка иска от защитата си, че нама как да се отговори еднозначно на такъв въпрос.

Лу, това е супер.  bouquet Много се дразня от неуспешни покупки. Напоследък все по-рядко ми се случват.
Пробвай и като терапия и ще чакам резултат.  bouquet

# 653
  • София
Не знам дали въпроса ми звучи тъпо, ама...

Навсякъде чета, че обратното миене се прави с балсам. Та в мен възникна въпроса, дали с маска ще е същото или "има смисъл" да се прави само с балсам...?  Thinking

# 654
  • София

Навсякъде чета, че обратното миене се прави с балсам. Та в мен възникна въпроса, дали с маска ще е същото или "има смисъл" да се прави само с балсам...?  Thinking

По принцип маските са по-силни и много от жените с мазни корени ги избягват /поне по чуждите форуми гледам е така - тук не/ и затова говорят за балсам. Иначе според мен с маска би бил по-добър ефект,  но е хубаво шампоана да не е силен протеин, ако косата става твърда от него, защото след това няма да има с какво да я омекотиш.

# 655
  • Велико Търново
Момичета, пробва ли вече някоя от вас новият Елексир с масло от вечерна иглика на Лореал? - http://arlen.bg/product.php?ProductID=1813
Привършва ми серума за гъстота на Лореал и се оглеждам за някоя друга грижа за скалпа и състоянието на косата Simple Smile

# 656
http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/detox-and-contro … nsi-balans-250-ml
 Някой ползвал ли е този шампоан на Лореал за чувствителен скалп.

# 657
  • Belgium

Лу, това е супер.  bouquet Много се дразня от неуспешни покупки. Напоследък все по-рядко ми се случват.

Магнолия, задължително ще споделя  Laughing
Иначе беше размяна, а не покупка, но и аз напоследък нямам кофти попадения. Освен серията на Лореал за сгъстяване, но дори в нея има някои положителни неща.

г-ца Калина
, няма нищо тъпо във въпроса ти и аз си го задавах в началото и даже го бяхме обсъждали нейде назад из темите.
Лично аз при обратно миене основно ползвам маски, защото имам всичко на всичко 1 балсам и съм доволна. А и ми помага да понамаля количеството маски  Laughing
Омазняване не съм усетила до сега.

mey_si ползвала съм го този шампоан на Лореал за чувствителен скалп и много го харесвам. С уговорката обаче, че моят скалп си е нормален.
Бях го взела за любимия, който има проблеми със скалпа, и той остана доволен - успокоява, не предизвиква пърхот, много е лек като консистенция.

# 658

Магнолия, задължително ще споделя  Laughing
Иначе беше размяна, а не покупка, но и аз напоследък нямам кофти попадения. Освен серията на Лореал за сгъстяване, но дори в нея има някои положителни неща.

г-ца Калина
, няма нищо тъпо във въпроса ти и аз си го задавах в началото и даже го бяхме обсъждали нейде назад из темите.
Лично аз при обратно миене основно ползвам маски, защото имам всичко на всичко 1 балсам и съм доволна. А и ми помага да понамаля количеството маски  Laughing
Омазняване не съм усетила до сега.

mey_si ползвала съм го този шампоан на Лореал за чувствителен скалп и много го харесвам. С уговорката обаче, че моят скалп си е нормален.
Бях го взела за любимия, който има проблеми със скалпа, и той остана доволен - успокоява, не предизвиква пърхот, много е лек като консистенция.

Ще го взема заради червената серия на Тиги, не знам защо така ми реагира скалпът от него, но само пипна ли се ми излиза пърхут...

# 659
  • На ръба..

По принцип маските са по-силни и много от жените с мазни корени ги избягват /поне по чуждите форуми гледам е така - тук не/ и затова говорят за балсам. Иначе според мен с маска би бил по-добър ефект,  но е хубаво шампоана да не е силен протеин, ако косата става твърда от него, защото след това няма да има с какво да я омекотиш.

Калина Аз досега винаги с маски съм си правила обратното миене и косата става страхотна. Ползвала съм и шампоана Age recharge на Керастаз и пак ми беше мека косата след това. Важното е да не го правиш на всяко миене.

Общи условия

Активация на акаунт