Къде в Огняново

• 159 903
  • 508
  •   1
Отговори
# 495
Щом ви е харесал зоокъта, вижте и този в Хаджидимово, плюс манастир Св. Георги до него.

# 496
  • София
Здравейте, къде в Огняново има басейн за публично ползване без да сме гости на хотела?
Благодаря!

# 497
Здравейте, къде в Огняново има басейн за публично ползване без да сме гости на хотела?
Благодаря!
Хотел Делта

# 498
  • There I was on a July morning
И в х-л Елеганс пускаха външни на открития басейн.
Към х-л Терма вита има отделна част с летен минерален басейн, където пускат външни посетители, с уговорката, че данните ми са отпреди няколко години.

# 499
Бяхме този уикенд в Семеен хотел Градина, всичко беше прекрасно.Басейна чист и топъл, но не с минерална вода.Доколкото разбрах много малко хотели в Огняново са с минерална вода, само големите риби, които си плащат имат.

# 500
Това за Огняново за първи път го чувам. Благодаря за информацията. Ние по принцип ходим в Елеганс. там е минерална, на ММ, който е с проблеми му се отразява добре. Това означава, че ще трябва да се прави предварително по-добро проучване.

# 501
Бяхме този уикенд в Семеен хотел Градина, всичко беше прекрасно.Басейна чист и топъл, но не с минерална вода.Доколкото разбрах много малко хотели в Огняново са с минерална вода, само големите риби, които си плащат имат.
Това категорично не е вярно! Ако някоя новоизлюпена къщурка за гости няма достъп до мин. вода не значи, че и останалите са така.

# 502
"Градина" отдавна го има .... не съм го ползвала като хотел , но веднъж преди 5-6г направихме грешката да го посетим за вечеря . Тогава пристигнахме по тъмно в Огняново, места в най-известните заведения нямаше и седнахме в там .... веднага стана ясно защо там имаше места ....

# 503
Това категорично не е вярно! Ако някоя новоизлюпена къщурка за гости няма достъп до мин. вода не значи, че и останалите са така
Кажете ми хотели в Огняново , в които със сигурност е минерална водата?

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 12:51 от hanamontana

# 504
В "Елеганс" и "Делта" със сигурност е минерална. Поне в тези съм била. Доколкото знам в тези хотели Касъл, хотел Огняново....

# 505
В Терма Вита водата е минерална.

# 506
Сибия също е с минерална вода.

# 507
Парадайс, Огняново спа, също е минерална

# 508
Повечето от хотелите са с мин. вода и някои къщи за гости.
Ето тук може да видите доста хотели с минерални басейни, но има и други. Хотел Елис, хотелите Касъл, Вила Рай, Къщи край водата, хотел Минерални извори.
https://mob.pochivka.bg/offers/ognyanovo-mineralen-baseyn-w220

Общи условия

Активация на акаунт