Баба Марта бързала, на ЮНЧЕТАТА мартенички вързала - 10

• 38 718
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да ви информирам, че в Е-МАГ има намаление на 4ка Пуфис, доставят ги с подарьк одеало. Цената с доставката е 24.00 лв.

Мики,
Много сладко заспива това Маги. Явно като си хване ушенцата се успокоява Simple Smile Ти как го тьлкуваш?

Елси,
Аз записах час за пробиване на ушетата на Мими за 25 Март. Наистина голяма навалица ще е тогава. След това ще кажа как е минало.

# 121
  • в Кошера
Нищо не съм носила като документи, явно са длъжни да се правят, че ги искат.

Да, това е валидно и за Ян Бибиян (поне беше преди 2 години).  Peace Всичко е проформа.  Wink

# 122
Ние сме от миналия месец с тройка на huggies  Joy
Да ви се похвалим изяда първата си порция кисело мляко с бисквити,баба й ще е доволна,че най-после яде от млякото й.
Да ви питам,като стана въпрос за обеците,ами с косата как сте ...ние още нямаме чокита,а сигурно и за годинката няма да има smile3510

# 123
Цитат
Мики,
Много сладко заспива това Маги. Явно като си хване ушенцата се успокоява Smile Ти как го тьлкуваш?
Да явно се успокоява  Laughing
Скрит текст:

Коса както е видимо нямаме  Mr. Green

# 124
Ние пък се бием по главата като ни се спи, това от скоро. Теди има малко косичка, но е далеч от чоки, най- вече е видима отстрани на ушите хах. И пак де, прилича повече на детенце вече, не на бебе...

# 125
Какво е чоки? Simple Smile

# 126
  • София
Чоки, чоко, коко...все думички за опашка отгоре на главата. Simple Smile

# 127
Мики,ние сме същите....но съм голям индианец не намерих как се качва снимка  : Laughing
Малката две вечери заспива увита като сибирче на терасата,явно я успокоява звука и чистия въздух.Иначе няма заспиване,а е много кисела.Дърпа си ушите много

Мъжа отива утре в България и трябва да правя списък с покупки ,кажете полезни храни,каши или нещо такова,което може да се купи ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРНА ,искам съвети по повод нещо интересно,което четох,че писахте "амарант" (за първи път го чух). Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 22:21 от ceylin

# 128
Селин, аз и Муслето даваме амарант - мия го, суша го във фурната и после го смилям. После на котлона варя, да стане кашичка. Става също с киноа, просо, елда и т.н. Иначе тук имаме много инстантни каши - глутен, безглутен, зависи дали искаш готови или да си правиш ти. Мисля, че п-полезно е да му кажеш да купи разни семена от гореизброените неща. Пюрета вярвам има и при вас... Ами друго не се сещам...

# 129
Мерси,Елси  Hug Това ми звучи като superfoods за бебета.мислила съм да пробвам с кафяв ориз,но нямах време да експериментирам.Може ли още малко допълнителна информация:на колко градуса се суши и с колко вода се вари,трябва ли да заври или е достатъчно до получаване на каша?   chef
Поръчах му и пюре с риба да пробваме,тук няма с риба,има три вида с месо и не голямо разнообразие на други

# 130
Ами аз го измих и суших на около 100 градуса, Муслето ми помогна тогава  Peace. Времето поне при мен беше около час и малко, но според мен зависи колко е голяма тавата и колко амарант сушиш,просто гледаш да не е влажен, а сух. После вода аз слагам малко на око - 1/3 кафена чаша амарант с 2,5 чаши вода. Така ври около 10-15 мин до извиране на водата и ставане на кашата  Peace. Аз взех половин килограм, от който имам още половин, бавно върви, но не го давам втеки ден, редувам...Засега не съм правила друга каша сама... Рибата знаеш е много полезна, тук има и мног меса, хубаво е да вземете, щом при вас няма. Аз давам често и авокадо, но сигурно има при вас...

# 131
Благодаря!   bouquet Да има авокадо,пише,че е органично и през повечето време поддържа една цена към 2.10лв.Поне два пъти в седмицата и давам с банан.
Не съм голям готвач,а с малките количества се справям много трудно.Тук сигурно насърчават за домашно готвене с толкова малко разнообразие.

# 132
IloniTa Александра води плуване за бебета в Естествени идеи. Това е до Александър Невски.
По принцип препоръчва да се започне по- рано, около 2- 3 месец. Тогава уроците са във вана.
Сега вече сме в басейн. Най- добре е да звъннеш да питаш каквито въпроси имаш.

Gaggi за чистенето - като бяхме във ваната Александра сменя водата за всяко бебе. Сега на басейн ходим в Банкя, където тя каза, че най- често сменят водата.

ivankaka, Dari_77 Toчно при Ваня ходя (от "Fit baby, hot mama")

Ох, да ви се оплача имаме пробем с акането Sad Преди помагаха сините сливи, но от седмиица дори с тях не ни разхлабва. Едни пластелинови топчета прави...
Давайте идеи, че като се замисля почти всички други храни запичат.

# 133
На Теди помага каша от спелта на холе, пюре от тиква, круша... И може да дадеш лактолоза мип, акоположението е много зле, ама забравих колко мг... Peace

# 134
Мами,таткото ни не можа да стигне до Пловдив,сутринта тръгна към 5 ч. Сега се връщат много сняг имало,за Хасково има червен код и закъсали с колата.Викам поне мини през Свиленград ,да купиш на малката нещата,дано да ги намери  Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman 

На нас сливата винаги помага

Общи условия

Активация на акаунт