Мики,
Много сладко заспива това Маги. Явно като си хване ушенцата се успокоява
Ти как го тьлкуваш?Елси,
Аз записах час за пробиване на ушетата на Мими за 25 Март. Наистина голяма навалица ще е тогава. След това ще кажа как е минало.
Ти как го тьлкуваш?
Всичко е проформа. 

Това ми звучи като superfoods за бебета.мислила съм да пробвам с кафяв ориз,но нямах време да експериментирам.Може ли още малко допълнителна информация:на колко градуса се суши и с колко вода се вари,трябва ли да заври или е достатъчно до получаване на каша? 
. Времето поне при мен беше около час и малко, но според мен зависи колко е голяма тавата и колко амарант сушиш,просто гледаш да не е влажен, а сух. После вода аз слагам малко на око - 1/3 кафена чаша амарант с 2,5 чаши вода. Така ври около 10-15 мин до извиране на водата и ставане на кашата
. Аз взех половин килограм, от който имам още половин, бавно върви, но не го давам втеки ден, редувам...Засега не съм правила друга каша сама... Рибата знаеш е много полезна, тук има и мног меса, хубаво е да вземете, щом при вас няма. Аз давам често и авокадо, но сигурно има при вас...
Да има авокадо,пише,че е органично и през повечето време поддържа една цена към 2.10лв.Поне два пъти в седмицата и давам с банан.
Преди помагаха сините сливи, но от седмиица дори с тях не ни разхлабва. Едни пластелинови топчета прави...