Отговори
# 105
Рокси, благодаря ти за изчерпателния отговор Simple Smile))) Успокоих се, днес колегите ще попитат в счетоводството. Hug Прекрасен ден, момичета!

# 106
Здравейте момичета Simple Smile
Минавам да докладвам,вчера беше първия ми преглед.Потвърдиха,че съм бременна,но е много, много рано.Изглежда съм забременяла малко преди датата на цикъла (явно няма невъзможни неща  Grinning) След 2 седмици съм на преглед за сърчице.
Може накрая да се окаже,че няма да съм октомврийка,а ноемврийка,но още не е съвсем ясно  Wink

# 107
Привет и от мен, момичета. Вчера чухме сърчицето на бебенцето. Сега съм малко по-спокойна като че ли. Гледам да мисля позитивно. Отговаря на 6 седмици и 4 дни. Ще видим по-нататък дали терминът ми ще остане 19.10 или ще минем в отбора на скорпионите след 23.10.Simple Smile Важното е всичко да е наред с малкото създание. И на мен ми се гади от няколко дни, а онзи ден прегърнах тоалетната. С първата ми бременност изобщо нямах такива проблеми, даже не усетих, че съм бременна, но както се казва мач с мач не си прилича.Simple Smile)) Продължавам да пия л-тироксин за щитовидната и Огестан. След две седмици пак съм на преглед. Добре дошли на новодошлите, стискам палци на онези, които не се чувстват добре, имат зацапване или са в болница. Почивайте повече и се пазаете. Hug

# 108
  • София
Леле за един ден толкова сте писали, че не мога да ви изчета.
Шмокси, Полинче, Голди, Пчеличке, - стискам палци всичко да е наред Praynig
Ladyjj - и аз имам проблем с оригването, а вечер имам за капак и газове подува ми се зверски корема и ми става супер зле.
Момичета до колко е нормално постоянно да те боли корема моята докторка казва че са контракции на матката и да си пия папеверина. И до кога продължава това?

# 109
Стискам палци на всички момичета със зацапване да се похвалят бързо, че е минало и всичко е наред  Praynig

От толкова време не съм писала - казвам ви, проспах си живота... Нямам сили за нищо, прибирам се от работа и лягам. Знаете ли дали това продължава през цялата бременност или ще се радвам на този здрав сън само първото тримесечие? Толкова ми се иска пак да съм активна, а сега само спя... newsm46

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 11:46 от патиланска

# 110
Патиланска, спи сега докато можеш.Simple SmileС предишната ми бременност от 8мия месец нататък не можех да спя изобщо, защото коремът ми пречеше, имах крампи на мускулите на краката, а и за капак започна да ме боли рамото. Явно малкият ми смучеше калция от костите. След като се роди пък спането беше на пресекулки, защото се кърмихме на поискване и горе-долу се будеше на всеки 3 часа да хапне. Laughing Laughing Laughing

# 111
Здравейте! Честито на всички чули сърчица и стиснати палци за тези, на които им предстои.
Мамите, които си почиват -Шмокси, Пчеличка, Голди,Фетълснеър, как сте?
Аз днес си пуснах две седмици отпуска защото не издържам вече на работа. При нас от две години текат реформи и цялото това напрежение и неяснота ме изнервят, а сега трябва да съм спокойна.

# 112
  • София
Malachika  аз  пазя леглото  и гледам тв цял ден.  Дано всички имаме късмет и есента да гушкаме малки мишоци  Hug
Някоя от вас спомена папаверин - аз също съм на него от миналия понеделник.

# 113
Здравейте и от мен мами! Минах и аз текущ преглед - всичко е наред - продължавам утрогестана. Имаме вече бебче, живо с туптящо сърчице, а не само плоден сак. Така ми обясни лекарката. Влязла съм в 9 г.с.  Много съм щастлива и съм решила да кажа вече и на сина ми, че ще става батко. Относно гаденето и оригването - и аз се присъединявам към всички вас - направо е кошмарно. Няма хапване, няма нехапване - постоянни позиви и като се оригна - облекчение, но днес точно това я попитах - има няма поне 3 седмици ще е зор с гаденето.
Стискам палци на всички мами, които пазят леглата и много щастие за всички ви !!!

# 114
Момичета изписали сте толкова много за 3 дни.

На всички момичета с проблеми стискам палци всичко да е наред и да се окаже временно неразположение и скоро да се похвалят с хубави новини.

Иначе гаденето, липсата на апетит и честите срещи с тоалетната чиния при мен са се отразили с 5 кг надолу.
И исках да ви питам дали някоя от вас има проблеми с ниското кръвно и как се справя. Аз направо имам чувството че ще припадна всеки момент. Обикновенно съм с нормално кръвно, но от няколко дни едно 100/60 и ходя като ударена. Направо не знам.

# 115
Здравейте момичета, ще се радвам да се присъединя към вашата група. Аз съм от София, втора бременност с термин 08.10. Пожелавам на всички лека и спокойна бременност Simple Smile

моят термин беше 8.10,но миналата година Simple Smile родих на 2.10 прекрасно и здраво момиченце Grinning от сърце ти желая успех!!!и на всички мами тук!

# 116
 Praynig  Мамита ами за сега сме заедно аз и бебоците ,лежа на системи и се моля да мине този период
на новите мами добре дошли ,  bouquet ,а на мамите като мен кураж и  Hug
на мамите чули сърчица  Hug чудесно радостта е голяма

# 117
pcelichka33 стискам палци бързо да отмине.Дръжте се  с бебчовците  Heart Eyes

# 118
  • В къщурката на хълма на феите
да взема и аз да се запиша викам аз Mr. Green все още не съм сигурна с какъв термин съм - най-вероятен е 31.10.2015г. .. на 28 години съм и това е втората бременност .. днес ходихме да видим какво е положението и ни викат на 21ви за сърчице ..

п.с. аз ви чета от известно време и да кажа на всички, които им се гади /щото и аз съм от тях/ - Sepia officinalis 15CH по пет гранулки, няколко пъти дневно .. не се чувствам като преродена, но поне малко от малко мога да ям, че вече свалих 4 килограма, а не е желателно да стават повече на този етап от живота ми ..

# 119
  • Сливен
Е, Меци, ама и аз съм типичен бременен мозък, трябваше по-рано да се досетя  Hug Добре дошла при нас, лека бременност и дано скоро нещата при теб се успокоят и наредят  Hug Пиши ми , ако искаш да те добавя в групата във ФБ. Много се радвам, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт