Отговори
# 465
Полинче,така съм спокойна,но да не  те мъмря по нощите  Naughty държа на супер новина от супер мама като теб   bouquet
Слънгогледче,къде се загуби  newsm78
Ивче, мила сигурно си почиваш  Praynig дано да си добре мислим те
Рокси ,при вас е супер ,да пратя и ММ и ще си цирк,той днес си говори с мъничетата и аз му реках мило май нещо аха  Joy, а той тати мама ,не може да ви чува ама аз да , Naughty
и за капак мацки дойде свеки  #Cussing out,мрънка ми и спането  Mr. Green #Cussing out отиде в морето боже мили,но дойде да ме види и да пита сина си как така са две бебета  hahaha
няма да ви кажа какво рече щото си имаме татко Ивчо, тук  bowuu и да не се засегне
боже  newsm78 чудя се ако съм свекърва на какво ще мязам  Mr. Green
Рокси доктор на ик.науки в университета,за теми и разработки съм насреща ще ти дам личен номер телефон.Обичам големи семейства,а лятото може и да ми гостуваш с тумбачето и цялата гвардия Simple Smile
сега ще хапна плод защото мама свекърва каза и ако не ям няма да спре да  Laughing а аз ще  #Cussing out
поздрави мамита до довечера  Simple Smile

# 466
  • София
Момичета много ви благодаря за подкрепата. Днес ме приеха в МД, а абразиото ще е утре сутринта. За сега ме пуснаха в къщи и утре сутринта в 07:30 да съм си в леглото в болницата. Уф не знам защо ама много ме е страх от упойки. Sad  Момичета бъдете все така позитивни и се подкрепяйте до края.
 newsm30 newsm30 newsm30

# 467
Привет момичета Simple Smile
Съжелявам много за Ивка  Hug
Добре дошъл на Ивко, много яко да си имаме и татко в темата Wink и на новите кандидат мами  Hug

Аз днес бях на преглед да видим бебока, мърдаше си там, шава си, всичко изглежда нормално. На 21.03.2015 ще ходя моя доки да ми направи ранната ФМ и после БХС да пусна и така. Чудя се дали ще види пола  Rolling Eyes имам някакво усещане, че пак ще е момче, но....докато не ми кажат, не се знае знае ли се  Joy
Още не съм записана за ЖК обаче  Laughing

# 468
Иве, стискам палци, всичко да мине по мед и масло. Praynig
Не се притеснявай за упойката, тя е повърхностна, лека, ще се унесеш бързо и след 20-тина минути ще си будна. Не, че и мен не ме е страх, ама теб да те успокоя  Hug
И аз много четох за упойките и кюретажа да се подготвям психически. Tired

# 469
  • София
Ох Поли много мерси, като знам какво яйце се пече и на твоето дупе Heart Eyes
И да пишеш довечера.

# 470
Иве, миличка  Praynig  Hug ще бъда мисленно с теб .Знам какво е преживяла съм го
Полче, мила на теб ще ти пратя  Hug Heart Eyes и ще стискам палци здравичко
на новите мами добре дошли и хайде да минават тези седмици  Praynig,и да се радваме на тумбачета и да си мрънкаме за килограми и всичко друго

# 471
Ивкa, много силно те прегръщaм  Hug 2009тa годинa и aз преживях мисед aборт (11тa седмицa) нaпрaвихa ми некaдърен кюртaж в СAЩ (без упойкa, в пълно съзнaние!!!), след което ми нaпрaвихa втори кюртaж в Мaйчин дом. Упойкaтa ми я дозирaхa прекрaсно, спaлa съм 15-20 мин, a кaто се събудих се чувствaх прекрaсно, все едно след целодневен сън. След 30 минути си тръгнaх и отидох дa ям в Мaкдонaлдс. Не се притеснявaй, всичко ще е нaред! Пожелaвaм ти бързо възстaновявaне и новa успешнa бременност скоро  Hug

Полинчето, много силно стиaнaти пaлчетa от мен зa прегледa довечерa  Praynig Ще те чaкaме дa се включиш колкото и късно дa е!

Слънчицето не се е включвaлa след прегледa  Sad дaно всичко е нaред  Praynig

Мен вчерa ме изписaхa. Бебетaтa сa добре, aз от вечертa пaк имaм леки болки в десния бъбрек, дaно се рaзминем този път  Praynig Инaче ги премерихa вчерa - 41мм и 46мм Simple Smile

Добре дошли нa всички нови мaми и нa тaтко Ивчо  Grinning

# 472
Момичета помогнете ми,ранната ФМ в коя седмица се прави ,от голямо значение ли е дали е 11 или 13?
И аз ти стискам палци Поли,да кажеш какво е станало,аз до късно будувам и чета форумите Grinning
Vessi,може и да се види пола,особено,ако е на 4D Simple Smile
shmoksi радвам се ,че си си вкъщи,почивай си повече.

# 473
Мерси за съветите,за посрещането и да ви пораснат много тумбаците  bouquet

# 474
  • В къщурката на хълма на феите
Тринидат някои лекари дори препоръчват да е в 13та седмица ранната ФМ, за да могат всички органи вече да са оформени и да може лекаря да ги огледа по-подробно .. предния път аз така я правих по желание на лекаря в края на възможния период, дай боже и този път пак така смятам да направя Peace

# 475
За ранната ФМ четох, че е от 11-та до 14-та седмица и най-добре се вижда в 13-та (все пак която и да е от седмиците в този прозорец са добре, така че не мисля, че има значение). На мен ми дадоха час за 13-та седмица, само че бебо нещо е пораснал много през изминалите две седмици и вчера се оказа с 6 дни напред. Досега винаги на прегледите бяхме точно на деня по календар, сега е по-голям, което пък значи, че реално ще съм в началото на 14-та, когато съм на ФМ. Ще я правя в специализиран център и им звъннах и те казаха, че няма проблем. БХС ми е седмица по-рано.

# 476
На мен ми взеха кръв за БХС преди два дни - 10 седмици и 1 ден а ФМ ще е на 12 седмици и 4 дни.
Ивче много съжалявам!  Hug Не се страхувай от упойката- малко ще поспиш и като се събудиш до час ще си като нова. То чакането е по-гадно......

# 477
mecani,skeeter. Много благодаря за отговора,питам тъй като съм от Търново,а ще ходя в Плевен при доц.д-р Стойков и като се чухме по телефона,той нещо смяташе и спомена 11,12 ,но след като затворих телефона се усетих,че датата която ми е дал,тогава ще съм в 13г.с.почти,та за това исках да ви попитам. Hug

# 478
На мен ми дадоха час за БХС на 18.03 от 16 часа,тогава ще съм в 12 г.с живи и здрави Simple Smile Д-р Искилиева прави ултразвуковия преглед и разчита резултатите /за Щерев/ За ФМ още не съм се записала, мисля към 13-14 седмица да отида на преглед.

# 479
ivkapivka1, пожелавам ти всичко да мине леко, аз съм го преживявала, няма нищо страшно и нищо болезнено, но психически е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт