Отговори
# 480
Ивка, пожелавам ти от сърце утре всичко да мине добре! Бъди спокойна, не се притеснявай мила.Имам един аборт през 2006 г.Сложиха ми венозна упойка,заспах за 15 мин и се събудих все едно нищо не се е случило.Не ме боля след това,единствено се усеща леко неразположение като при цикъл.Почти няма кървене.Успех утре и пиши! :*

# 481
Момичета много ви благодаря за подкрепата. Днес ме приеха в МД, а абразиото ще е утре сутринта. За сега ме пуснаха в къщи и утре сутринта в 07:30 да съм си в леглото в болницата. Уф не знам защо ама много ме е страх от упойки. Sad  Момичета бъдете все така позитивни и се подкрепяйте до края.
 newsm30 newsm30 newsm30

ако знаеш мен как ме е страх от упойки Sadот пълни...но два пъти съм ги преживяла...на секциото държах да е спинална...за абразиото,упойката те хваща точно на 5 секунда,мен ме събудиха още на масата и сама си станах...всичко трае около 30 мин......разбирам страха ти,наистина,но няма как да го избегнеш това Cryвсичко ще е наред

# 482
  • София
Момичета, едвам смогвам да ви чета Simple Smile При мен нищо ново, лежа, чета и скучая...
Говорите за ФМ...аз имам час за БХС, но за ФМ съвсем изключих, че има и ранна. Но не е ли същото ултразвуковия преглед при БХС или е нещо коренно различно? Тотално се обърках вече...

# 483
Привет и от мен! Ивче, прегръщам те силно и ти желая скоро отново да видиш заветните две чертички! Hug Стискам палци всичко да мине успешно, пиши да ни споделиш как си.
Добре дошъл и на бъдещият татко! Аз сега се връщам от Щерев, записах си час за БХС за 18.03 при д-р Искилиева. За д-р Тимева всички часове до края на месеца са заети, но ще отида в някой от приемните дни и ще чакам да ме извикат.Платих си пакета за проследяване. Всички бяха много любезни, направиха ми страхотно първо впечатление. Grinning Днес отидох и до работата да предам болничния. Уведомих шефката ми,че няма да се връщам повече на работа. Тя ме заведе при ТРЗ-то и ме успокоиха, няма да ме махнат от работа, независимо,че съм в изпитателен срок. Grinning Grinning Grinning От днес мога истински да се наслаждавам на бременността си и да си почивам повече. Целувки и прекрасен ден от мен! Two Hearts
Софи, и aз съм нa ФМ нa 18.03 при др. Искилиевa. Чaсът ми е зa 17.30ч. Ти зa колко си?

Отне мивреме дa изпрaтя съобщението. Ти си писaлa през товa време. Aз може би ще съм по-рaно в клиникaтa, че искaм дa се видя и с др. Гaневa. Aко искaш може дa пием по кaфе Wink

# 484
  • В къщурката на хълма на феите
Голди БХС =  биохимичен скрининг, т.е. по количеството отделени хормони да определят риска от определени генетични и други заболявания, ФМ = Фетална морфологи - ехографско наблюдение на плода за малформации при формирането на отделните телесни органи и системи .. обикновено за по-качествен резултат двете изследвания се комбинират Peace

# 485
Shmoksi,  от 16:00 часа съм.Ще отида малко по-рано. Супер, много ще се радвам да се видим и пием по кафе Simple Smile

# 486
Момичета, тръгвам за Тутракан. Heart Eyes
Благодаря на всички за стиснатите палчета и куража, имам нужда от вашата положителна енергия   bouquet  bouquet  bouquet

# 487
  • София
Mecani , мерси за отговора, именно... Доколкото разбрах, първо ще ми вземат кръв, а после ще ме гледат на ехограф. Водят го БХС, но за мен е общо и двете, затова ми беше чудно, дали другите мами ще ходят отделно и на двете.
Поли, стискам палци  Hug

# 488
  • София
Поли стискам палци! Praynig

# 489
нещо забавно - онлайн калкулатор за цвета на очите на бебчето - въвежда се цвета на очите на бабите и дядовците, на родителите и изчислява вероятностите: http://genetics.thetech.org/online-exhibits/what-color-eyes-will … our-children-have
 Laughing

# 490
  • София
Ивка, съжалявам за това, което преживяваш, следващият път всичко ще е ок, пожелавам ти да е скоро!
Поли, дано всичко е наред, стискам палци, бъди силна!

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 19:46 от Fenris

# 491
# 492
Поли, мисля те  Flowers Four Leaf Clover

# 493
Да бе и аз тъкмо гледах,че е онлайн.Дали пък не си е оставила включен компютъра?  Thinking

# 494
Възможно е ... Ако не днес, утре може да пише, дано да е с добри новини  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт