Отговори
# 120
  • В къщурката на хълма на феите
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green няма нищо .. пък и още е рано .. само всичко да е наред време да се хвалим има колкото искаш Mr. Green

# 121
  • София
Добре дошли на новите мами. Hug

maluk_gnom - аз съм с ниско кръвно, спасението ми е айран със сол.

# 122

maluk_gnom - аз съм с ниско кръвно, спасението ми е айран със сол.

За съжаление вчера близо 1.5л точно айран със сол изпих и ефекта беше нулев. Но се надявам просто и това да премине  Praynig

# 123
  • София
Много хубава тема, Ниана   bouquet
Шмокси, Голди, Пчеличке, стискам палци всичко да е наред!
Полинче, кураж   Praynig
Вчера с един литър айрян качих кръвното от 80:50 на 90:60  Mr. Green, по принцип съм с нормално такова...
Срещу гаденето ми изписаха "Вомакур", още не съм ги тествала, ще опитам и сепиата, че не се трае вече, дано скоро отшуми, че съчетано с умората и ниското кръвно ме кара да се чувствам като половин човек. И то пребит  Mr. Green
Днес записах час за ранен скрининг за края на март, мислех да пропусна БХС-то, но докторът ме натири.

# 124
И аз щях да предложа айран за ниско кръвно, или по малко кафенце сутрин, черен шоколад. Аз си карах с 60 на 90 миналата бременност, и по принцип ми е ниско.

# 125
  • Пловдив
Момичета бързам да ви кажа, че днес бях на лекар. Видяхме 17мм живо ембрионче с пулсации. Heart Така се успокоих, че всичко е наред. Иначе се бях притеснила доста. Вика ме пак на 30,03 вече с направление за женска консултация живот и здраве.  Praynig  Simple Smile Искам от тук нататък само хубави неща да ни се случват.  newsm10

# 126
Suzy - май с теб сме в едни и същи седмици. Аз съм сега 8 г.с., и съм на преглед в четвъртък 12.03.

# 127
Привет момичета, как сте днес  Hug

Suzy10, честито туп-туп  Heart Eyes

Fenris, благодаря за куража   bouquet

Не искам да пиша лоши неща  Sadв тази хубава тема  Heart Eyes, но да ви споделя, че изкарах два кошмарни дни и нощи. Да минава и днес, и утре в 10 съм на преглед. Не храня големи надежди, най-просто казано някакси не се чувствам бременна  Tired. Чувствам се така, както и преди да забременея, никакви признаци, никакви симптоми, нищо. Дори коремчето от 4-5 дни съвсем спадна и стана плоско, това не е нормално според мен.

Не исках да пиша тук такива работи, но просто ви чувствам толкова близки  Hug, че исках да споделя с вас, дано поне малко да ми олекне.  Sad

Хубав ден ви пожелавам, и искам само хубави неща да пишете  Hug Heart Eyes

# 128
Suzy, честито сърчице!!!!
Поли, не се натъжавай и не падай духом. Напълно разбирам какво чустваш, но си дай шанс. Това, че нещата започват с трудности не означава, че финалът няма да е щастлив. Утре отиди на преглед спокойна и ще видиш, че всичко ще е наред.
Аз също постоянно си мисля някакви ужасии и изпитвам панически страх.  Но в крайна сметка така мога само да си навредя и се опитвам да се разсейвам със странични занимания.
Прегръщам те силно и ти желая на хубавото ембрионче и сърчице утре!!!

# 129
Eй мами, много пишете, докато ви изчета......
Поли, стискам палци дано всичко е наред.
На всички мами, със зацапване успех. Ако това ще ви успокой моя позната изкара цялата си бременност със страхотни кръвоизливи, беше бременна с близнаци и вси1ко беше добре с бебчетата.
Пчеличке, как е при теб

# 130
  • Сливен
Поли, от снощи си мисля да те подканя да пишеш как си, и аз се моля за теб и дано не е това, което си мислиш, ще чакаме утре да пишеш как е минал прегледа  Hug
Момичета, много утихнахте от вчера  Simple Smile Май повечето чуха сърчицата  , успокоиха се и си почиват.
Аз днес не знам как ще изкарам на работа - навън е ужасно мрачно и дъждовно, а на мен так ми се спи и не ми се стои седнала до 5ч. Моят корем , точно като миналия път вече ми личи, скоро ще трябва да кажа на колежките - винаги съм се поддържала във форма и скоро ще забележат промяната. С първото ми дете ми пролича към края на 4-ия месец, обаче с второто и сега - много рано.
Хубав ден  Hug

# 131
Рокси , Кати, malachika, блгодаря ви куража и подкрепата момичета  bouquet

Много съм щастлива, че ви има всички в тази тема, голяма сте опора да знаете  Hug
Утре ще пиша веднага. Peace

Отвратително време навън, скапва ми настроението допълнително  #2gunfire

# 132
Привет и от мен, тук съм, чета Ви но няма какво да пиша. Влизам само да кажа едно голямо  Hug на всички, които са притеснени, успокойте се и всичко ще се нареди както си му е реда  Praynig
При мен всичко е нормално, никакви симптоми вече, от време на време ме пробождат гърдите и имам чувството, че всеки ден растът  Shocked
Корема и той вече личи, и при широките дрехи си го виждам вече, за колежките не знам.....знаят, че поддържам форма със спорт много и то, какво ли си мислят сега....тая уж голямо спортуване пък какъв корем отпрала  Joy
Та така Simple Smile
Приятен петък и уикенд от мен и много силен палцестис  Hug за всички със зацапване Simple Smile

# 133
 Много жалко за момичетата с несполуки,дано скоро всичко с всички да е наред.
 АЗ вчера бях на преглед и чухме сърчицето,за сега за щастие всичко е наред.Това гадене обаче ме побърква.Във всеки един момент,когато съм будна,че даже и през нощта се събудих вече няколко пъти.Дано скоро премине,защото по цял ден се чудя къде да легна да припадна.Моята щерка я мислих за най -неорганизираното дете,но изглежда вината е в мен сега,когато не се чувствам добре доста неща започна да прави сама,а попринцип си е малко готованка.Доста ми помага детето.Знаете ли обаче какво забелязах-колкото повече се залежа и не правя нищо ,толкова по-зле се чувствам.Снощи например имах гости и в момента ,когато през другите вечери се чувствам най-зле аз се смях и се забавлявах без да помисля за това.
 Бързо преминаване на всичко лошо и само добри новини занапред  Hug

# 134
polin4eto и всички момичета със зацапвания и проблеми - кураж и никакво отчайване ! Всичко ще е наред  Hug
Аз не пиша много,защото няма какво.Чудя се ,дали няма да се наложи да ви напусна и да се прехвърля при ноемврийките,но ще изчакам да е сигурно  Simple Smile
Хубав ден,въпреки мрачното време,на всички  Blush

Общи условия

Активация на акаунт