Отговори
# 555
Айде и аз се записвам за бъдеща октомврийска мама с потвърдена бременност от вчера  Hug  bouquet Heart Eyes newsm30 preggo

# 556
добре дошла Китти кога ти е термина

# 557
Aз съм пaцииенткa нa клиникa Щерев от шест години. Зa първи път чувaм, че сa отменили преглед. Вчерa звънях в клиникaтa и ме предупредихa, че днес и утре почти нямa дa имa лекaри тaм, освен дежурен. Били нa конференция. Предполaгaм е стaнaло нещо извънредно в последния момент, може би спешнa оперaция или нещо подобно. Дaно не четем повече тaкивa постове зa клиникaтa.
Добре дошлa нa новaтa мaмa, ьекa бременност до термин!
Нa мaмaтa с високо кръвно (извинявaм се, че не споменaвaм именa, но пишa и четa единствено през телефонa, a в мобилнaтa версия не виждaм постовете ви докaто пишa) - прослеси го нпколко денa и aко се повтaря зaдължително трябвa дa се вземaт мерки. Постоянното високо кръвно в нaпреднaлa бременност зaдушaвa плодa и се нaлaгa по-рaно рaждaне. Зaтовa е хубaво дa се контролирa още в нaчaлните месеци. Обикновено дaвaт допегит.

# 558
добре дошла Китти кога ти е термина
  Все още не са ми казали дата, но по мои изчисления е края на октомври.... нямам търпение  Hug Hug

# 559
  • София
Добре дошла, Kitty. Пожелавам ти лека, спокойна и безпроблемна бременност. С теб ще раждаме горе долу по едно и също време.
Вчера забравих да кажа, че термина официално ми е 25.10.2015, вчера на 4Д прегледа според ехографа съм била 7с.4д., реално бях 7с.3д., което много ме радва, всичко върви по план.

# 560
Добре дошла, Kitty. Пожелавам ти лека, спокойна и безпроблемна бременност. С теб ще раждаме горе долу по едно и също време.
Вчера забравих да кажа, че термина официално ми е 25.10.2015, вчера на 4Д прегледа според ехографа съм била 7с.4д., реално бях 7с.3д., което много ме радва, всичко върви по план.
Благодаря, да ти се връща и на теб  Heart Eyes на мен ми казаха, че съм в 5-6 -та г.с. ....  Hug  bouquet

# 561
Добре дошла Кити  Hug .Момичета къде си,как сте Шмокси никаква те няма как са близнаците?Предполагам коремчето вече личи.Слънчогледчо,Рокси,Pcelichka и вие никакви не се обаждате.Прегледът ми е на 24.03-стискайте ми палци момичета всичко да е наред,след това на 31.03 пак имам,но при друг доктор.Направо съм нетърпелива Grinning и дано това гадене премине скоро,че да успея да се нахраня,като човек Sad.Прегръщам ви всички момичета и давайте отчет как сте :*

# 562
Добре дошла Кити  Hug .Момичета къде си,как сте Шмокси никаква те няма как са близнаците?Предполагам коремчето вече личи.Слънчогледчо,Рокси,Pcelichka и вие никакви не се обаждате.Прегледът ми е на 24.03-стискайте ми палци момичета всичко да е наред,след това на 31.03 пак имам,но при друг доктор.Направо съм нетърпелива Grinning и дано това гадене премине скоро,че да успея да се нахраня,като човек Sad.Прегръщам ви всички момичета и давайте отчет как сте :*
Успех ти желая, стискам палци и на двете ръце !!  Hug Heart Eyes

# 563
 Мале мами много се смели,като прочетох за малката на Малък Зъл Киборг и зъбките......как сте се осмелили толкова рано на второ дете.Вие сте героини.Аз до скоро ,като си мислих,че ще стават две тръпки ме побиваха-вече сякаш свикнах с мисълта.Въпреки ,че бременността ми е планирана преди сякаш не го мислих толкова.
 Много съжалявам за момичетата,които отпаднаха
 Аз вече съм значително по-добре.Хапвам си и не ми е толкова зле.Фолиевата взех да я пия точно прреди да си легна,защото все си втълпявам,че когато я изпия ми става още по-зле.Мисля ,че преборих гаденето със студена кока кола.Може да опитате и дас сди мислите,че това ,което правите помасгас,защото подсъзнанието е голяма работа.
 Хубав ден и позитивни мисли ви желая

# 564
Привет и от мен,

и аз се присъединявам към мамите с вечерните симптоми, като се прибера от работа най-много около час да съм активна и след това се мятам с едно одеяло на дивана, защото и аз все хленча, че ми е студено. Гаденето горе-долу се издържа, но с този постоянен глад направо вече се смея на себе си, брей нямам наяждане Laughing
Момичета, може и да сте го обсъждали, но споделете къде си следите бременността? Аз съм във Вита, там бях и при първата си бременност и съм много доволна, единствено това, че понякога наистина се налага да чакам.

# 565
Мили мами и татко,
Сега се връщам от доктор (в болница Доверие) и бързам да споделя с нашето малко общество,че вече има сърчице, което тупка в мен и засега всичко е наред. Докторът ми каза да пия нош па за болките, да почивам и да не забравям,че не съм млада...  newsm78  Това по повод въпросът ми дали мога да спортувам лекичко и внимателно.
Другата седмица ще ходя отново,за да ме запишат за проследяване.
Целувам ви силно и топло всички и  пожелавам лекичко бременеене.   bouquet

# 566
Fairy_Mairy - честито сърчице!

Някой знае ли БХС как протича? Предполагам вземат просто кръв и това е. Има ли изисквания да не си пил/ял преди това?

# 567
Мили мами и татко,
Сега се връщам от доктор (в болница Доверие) и бързам да споделя с нашето малко общество,че вече има сърчице, което тупка в мен и засега всичко е наред. Докторът ми каза да пия нош па за болките, да почивам и да не забравям,че не съм млада...  newsm78  Това по повод въпросът ми дали мога да спортувам лекичко и внимателно.
Другата седмица ще ходя отново,за да ме запишат за проследяване.
Целувам ви силно и топло всички и  пожелавам лекичко бременеене.   bouquet
Честито, желая ти лека бременност и повече се пази !!  bouquet Heart Eyes

# 568
А и между другото аз съм от Казанлък и предполагам едва ли има някоя мама от тук,но ако има от Стара Загора например може да се запознаем на живо.Аз ходя там , а и прегледите са ми там.

# 569
  • Пловдив
Момичета сега съм 9 седмица и 4 дена. Имах гадене само 3 дена от както разбрах,че съм бременна. Чувствам се много добре, ям на поразия  Laughing Исках да ви питам някоя от вас има ли пролапс на митрална клапа на сърцето? Аз имам и казват,че всяка втора жена го има и не пречи за нормално раждане. Усещам лесна уморяемост, задъхване и кръвното ми е доста ниско.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт