Отговори
# 705
  • В къщурката на хълма на феите
Денис ти в коя държава си? евала .. и аз бих го правила, като знам колко жени има в нужда и как се циганят тука и "задължително" искат процедурите да се извършват с овитрел, щот овитрела е 80 кинта #Cussing out #Cussing out

# 706
Холандия. Дааа толкова, и тук е 40 евро Овитрела. А Прегнила се поема от здравната застраховка. Ама ми се наложи два пъти да взимам Овитрел, защото нямаше Прегнил. По-добре е по-рано да започна ама в началото ми е толкова напрегнато- зацанвания глупости ( поне при мен) и забравям за се обадя. Харесва ми мотото на програмата- Сподели щастието си! Пък дано помогна на някоя мама .... Какво по-хубаво..

# 707
какво ли се изненадвам .. тия хора са светлинни години напред с материала .. ние тука срещу тях да тичаме не можем да ги стигнем .. още като почнеш от там, че на тях здравната им осигуровка поема такъв тип лекарства, а при нас има точно 5 общини на кръст, които узряха достатъчно, за да открият поне частична програма за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми .. пак да кажа - БРАВО на теб и на всички други жени, които участват в такива програми, БРАВО и на тези, които са ги създали .. човечеството или поне една част от него има нужда от вас Hug Hug Hug

# 708
Рокси моля да ме включиш с термин 22.10. От Варна, с второ детенце, живот и здраве.
Аз си ви чета, но рядко се включвам. Вече ми е по-добре, след двуседмично непрестанно гадене и виене на свят, чак започвам да се притеснявам, угода няма.
Моя следващ преглед е чак на 21.04 и ще съм в 14 седмица, ще ми вземат кръв за БХС и моята лекарка ще ми прави ФМ, та ще е комбинираното. Както и ще правя всички полагащи се изследвания за началото. Надявам се тогава да се види и пола, понеже много искам момиченце този път, въпреки предчуствието ми за момче. Предния път видяхме пола точно в 15 г.с. дано се види.
Това е от мен засега, много положителни емоции и спокойствие ви пожелавам, въпреки, че знам че е много трудно.

# 709
  • Сливен
НаТ, включила съм те в списъка още когато си се записала, друг е въпроса, че не си си казала термина, накрая има списък с мами, които не са си казали термините по една или друга причина. Ще те преместя на твоята дата.
Денис и от мен адмирации  Hug

# 710
Мамо Нат много се радвам,че се появи ,желаяти  stork-girl newsm32 newsm06 ,и да нагушиш малкият послушен юнак от мен
Иначе,аз също смятам,че ако може да ни помагат лекарита да си задържим мишлета съм за.Все пак аз лесно хващам но трудно задържам
Полче мила цял ден ти сстискам палци да мине всичко.да бъдеш добре след упойката  newsm17
Как сте мами

# 711
Денис ти в коя държава си? евала .. и аз бих го правила, като знам колко жени има в нужда и как се циганят тука и "задължително" искат процедурите да се извършват с овитрел, щот овитрела е 80 кинта #Cussing out #Cussing out
Нa мен овитрел сaмо по фондa сa ми изписвaли, именно зaрaди по-високaтa ценa. Когaто съм билa нa собствени рaзноски и сегa по време нa бременност ми слaгaт прегнил, той е 6.60лв Simple Smile

Денис, нищо че си зaкъснялa. Вaжното е че имaш желaние Simple Smile aко можех и aз щях дa се включa.

# 712
Aмбишъс, не се шaшкaй предвaрително. Изчaкaй следвaщия преглед. Нaистинa е трудно в някои случaи дa се види ембрионче. Всички ще стискaме пaлци бебчо дa се рaзвие и дa си седи нa топло в мaмa. A aко ти е неспокойно можеш дa си нaпрaвиш консултaция и с друг лекaр с добрa aпaрaтурa. В кой грaд си?

# 713
Денис и от мен адмирации  smile3525 Two Hearts
Рокси мила ще има ли нова темичка ,аз като по старите на 35 да питам ,май взех да се превръщам в свекърва, Joy
Aмбишъс- я малко по-спокойно ,сигурна съм че ще имаш  newsm07 newsm32 Misc Baby Bottle
влизам и се тревожа за Поли боже кво стана бе хора.тревожа се за нея знаете ли нещо newsm78   bouquet

# 714
Шмокси ние с първото детенце голям зор видяхме с ММ .. 3 години ходене по лекари, изследвания, лекарства, накрая казаха да си починем и да си съберем документи за ФАР, щото няма да стане иначе /при нас аз съм с многото проблеми - ПКЯ, която доведе до абсолютна липса на овулация, аденом на хипофизата, начална фаза на Хашимото и още няколко неща/ и ние се примирихме се прибрахме в къщи .. Ема е същинско чудо, щото е съотворена от овулация на 55ти ден на МЦ .. като отидох на лекар, ме обвиниха, че ги лъжа .. таа покрай цялата одисея с лекарите, на мен са ми изписвали овитрел и ходих да си го купувам .. после и прегнил са ми изписвали, но пък него ми го "продадоха" от клиниката, която посещавах тогава и ми взеха по 15лв. на ампула Mr. Green

# 715
  • Сливен
Пчеличке, имаме още 2 стр. да изпишем.
Както вече ви обясних не ме бива много - много в темите, ако аз я пускам, ще е същата като тази. Ниана май беше казала, че компютърът и е развален, дала съм паролата и на други момичета, ако някоя прояви желание може да се погрижи. Към списъците засега няма какво да се добави.

# 716
Шмокси ние с първото детенце голям зор видяхме с ММ .. 3 години ходене по лекари, изследвания, лекарства, накрая казаха да си починем и да си съберем документи за ФАР, щото няма да стане иначе /при нас аз съм с многото проблеми - ПКЯ, която доведе до абсолютна липса на овулация, аденом на хипофизата, начална фаза на Хашимото и още няколко неща/ и ние се примирихме се прибрахме в къщи .. Ема е същинско чудо, щото е съотворена от овулация на 55ти ден на МЦ .. като отидох на лекар, ме обвиниха, че ги лъжа .. таа покрай цялата одисея с лекарите, на мен са ми изписвали овитрел и ходих да си го купувам .. после и прегнил са ми изписвали, но пък него ми го "продадоха" от клиниката, която посещавах тогава и ми взеха по 15лв. на ампула Mr. Green
Мецaни, проблемите ни сa сходни. И при мен е проблемa, липсa нa овулaция зaрaди ЛУФ синдром и превръщaнето нa фоликулите в 6 сaнтиметрови кисти + Хaшимото. ММ е префектен. Колкото до прегнилa 2010г. ценaтa му беше по-високa. 10000 единици, които сa необходими зa еднa инжекция зa ин витро при мен излизaхa 90 лв. След товa сменихa производителя/вносителя и съответно опaковкaтa. Вече не е нa aмпули, a си е дозирaн в шишенцa по 5000 единици. Едното шишенце е 6.60лв. Рaзликaтa с 2010тa е огромнa. Дa ти е живо и здрaво чудото Емa :*

# 717
Поли беше писaлa, че нямa мобилен интернет и ще може дa пише кaк е минaл кюртaжa кaто се прибере вкъщи, което нaй-вероятно ще е утре.

# 718
Шмокси,благодаря ,че каза за Поли-да се надяваме всичко да е възможно най-леко Praynig
roxanna -благодаря мила за инофото и извинявай,ако съм те засегнала   bouquet
с идей за темички като заглавия и стихове съм насреща,но засега не се наем за страница
много се извинявам скъпа
благодари ви момичета

# 719
Ето ме милички, в къщи съм си вече, да не ме мислите.  Simple Smile
Пчеличке сладка цяла сутрин си ме мислила, голямо гуш от мен. Hug
Мина и замина момичета, в 11 ме кюртираха, изключително съм доволна от всичко, док пак погледна на видеозон за последно, и диктуваше на сестрата за епикризата.Каза деформиран сак, огромно жълтъчно мехурче и ембрионална  структура без сърдеччна дейност.Значи все пак не е било кухо яйце, а спряло да се развива ембрионче.
Всичко мина за 20 мин., нищо не усетих, сега имам менструални болки,надявам се да е нормално.
Иначе ме водят, че съм в болницата, но аз съм в къщи  Party
Утре пак ще отида до Тутракан да ме изпишат и да си взема един дъъълъг болничен  Simple Smile

Силно гуш на всички от мен и ви благодаря за подкрепата, която ми давахте през цялото време  newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт