Модни консултации - 13

• 61 110
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • по пътя
Този дебел ток,взимам от Габина, когато съм в малко ретро стил, със по-силно разкроена пола, защото пък тънкия ток на разкроена пола не стои много добре.

Не мога да се съгласяPeace

Мддаа, ще взема да си прегледам и аз обувките, че пак ще пада смях Embarassed и срам.

# 301
Да питам и аз за една комбинация  Blush

Как ви се вижда :
Скрит текст:

Като ризата не е това, което е, десена е същия само(синьото е като синьото на клина), а на крака - същия цвят като рокльотуниката равна ботичка  newsm78

Получих покана за парти във Виена, при това в Шонбрун и идея нямам какво да облека  Rolling Eyes

Иска ми се дълга рокля. По-късно ще пусна снимки, не искам да показвам моя вкус, искам да видя нещо съвсем различно.
Ммм.... Шонбрун .. в двореца ли или? Частно парти или?  newsm78

# 302
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Да, в двореца, в залата им за тържествени събития (според мен е различно от балната зала на двореца). Фирмено парти е, но няма да се говори за работа, вечерно облекло препоръчително.

Та питам се аз, мога ли сандали да ползвам за обувки. Чудя се дали е ОК да ти се виждат пръстите.

И се чудя съвсем за комбинацията, мисля си, че ако е дълга роклята и по ниски токове вървят, но ако е рокля до коляното задължително високи, но съм "абсолютно" ориентирана.

# 303
To 3x25 и 4x25  Shocked си е бая възраст, еле за работа.  Mr. Green Laughing
Извинявай, vrr, да не се засегнеш.  Hug
Хич не се засягам.  Hug Малко преувеличих, ама се бях афектирала.  Embarassed
Въобще не е лесно да убедиш тетки в предпенсиона възраст, че си сериозен човек като се появиш с 20 см токчета. Преживяла съм подобни драми - дали да изглеждам както ми се иска или както очакват от мен.
Авторитет се печели трудно в консервативна среда, не идва даром, особено като си млад...

Като цяло съм убедена, че  човек трябва да се чувства добре в дрехите си, защото  обратното личи. Това пак към DELI22. Wink

# 304
  • по пътя
Да, в двореца, в залата им за тържествени събития (според мен е различно от балната зала на двореца). Фирмено парти е, но няма да се говори за работа, вечерно облекло препоръчително.

Та питам се аз, мога ли сандали да ползвам за обувки. Чудя се дали е ОК да ти се виждат пръстите.

И се чудя съвсем за комбинацията, мисля си, че ако е дълга роклята и по ниски токове вървят, но ако е рокля до коляното задължително високи, но съм "абсолютно" ориентирана.

Ще изкажа лично мнение, но на официално събитие да се отиде с бос за крак за мен си е .... ами хич не е добре. Задължително обувка и то с чорап.  Peace Има и ниски елегантни обувки( ползвам само ако мъжът, придружител е по-нисък от мен с другите обувки Laughing), но все пак токът си е ток.
Ех, че хубаво звучи това с Виена. Simple Smile

# 305
Така и аз мисля, 100% затворени пръсти и чорап, добре, че ще е в началото на май.
Но гледам аз вечерните рокли, все са със сандали показани и някак тип чалга ми изглеждат.

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 13:30 от vesel4e

# 306
Дългата рокля би била чудесен избор по мое мнение. Изчистена, без джунджурии, стилно и обрано бижу , прибрана коса... Еееех...как ми се доходи на таковааааа Mr. Green

Оххх...тази много ми харесва:

Не ми обръщайте внимание - размечтах се  Mr. Green

Има уникални официални отворени обувки, погрешно е схващането, че сандала трябва задължително да се носи на босо - има специални чорапи, чорапогащници, които са именно за такива поводи - не бива да си бос, а официалната ти обувка е отворена. Ама....това си е мое мнение де Simple Smile

# 307
Вейдър, под специални чорапи, чорапогащници визираш такива, които са без ограничители и шевове на пръстите ли? Или има нещо още по специално?

# 308
  • София
To 3x25 и 4x25  Shocked си е бая възраст, еле за работа.  Mr. Green Laughing
Извинявай, vrr, да не се засегнеш.  Hug
Хич не се засягам.  Hug Малко преувеличих, ама се бях афектирала.  Embarassed
Въобще не е лесно да убедиш тетки в предпенсиона възраст, че си сериозен човек като се появиш с 20 см токчета. Преживяла съм подобни драми - дали да изглеждам както ми се иска или както очакват от мен.
Авторитет се печели трудно в консервативна среда, не идва даром, особено като си млад...

Като цяло съм убедена, че  човек трябва да се чувства добре в дрехите си, защото  обратното личи. Това пак към DELI22. Wink
Изобщо не говорим, да се появи с 20 см. токчета, както и за първи път чувам, че ако презентирам нещо пред тетки и аз трябва да изглеждам, като тетка  Crazy Което означава, че няма как да се чувствам добре в дрехите си, та един вид оксиморон има в изказването ти. Wink Хем да се чувствам добре в дрехите си, хем да съм облечена, както се очаква (разбирай, като баба), а не както аз искам. Слава богу не съм попадала в такива среди и само мога да Ви съчувствам, че сте принудени да работите сред такива хора. Но и не можете да ме убедите, че като работя с баби трябва да изглеждам леля. Stop
Съответно аз по този казус не мога да помогна.
vesel4e предстои ти да присъстваш на много интересна вечеря, да не забравиш после да показваш снимки. Flutter По въпроса ти - аз също не приемам такова официално събитие с обувка на бос крак. ОСвен това смятам, че е задължително обувката да е с ток. По принцип, по протокол, трябва да си с чорап, има такива без ограничител на пръстите. С придружител ли ще си или сама?

# 309
Вейдър, под специални чорапи, чорапогащници визираш такива, които са без ограничители и шевове на пръстите ли? Или има нещо още по специално?
Мда, ето такова имам предвид:

Етикета изисква (доколото знам) дамата да не с боси крака, това е едно от решенията. Simple Smile
Но ми се струва и че такива без ограничители биха свършили работа...

# 310
Май само аз съм на различно мнение, но щом е парти смятам, че няма лошо, ако роклята е дълга крачката под нея да са боси и украсени със изящен сандал /и педикюр/.
Щом кралските особи вече си го позволяват, надали протокола е толкова строг.
Скрит текст:

# 311
To 3x25 и 4x25  Shocked си е бая възраст, еле за работа.  Mr. Green Laughing
Извинявай, vrr, да не се засегнеш.  Hug
Хич не се засягам.  Hug Малко преувеличих, ама се бях афектирала.  Embarassed

Като цяло съм убедена, че  човек трябва да се чувства добре в дрехите си, защото  обратното личи. Това пак към DELI22. Wink

Офис облекло не значи да изглеждаш като тетка! Можеш да изглеждаш повече от добре, дори с добре подбрана пола, риза и жилетка, без да предизвикваш неодобрителните погледи на "тетките".
http://www.fashionmg-style.com/wp-content/uploads/2013/11/1zara- … to-the-office.jpg
http://www.fashionmg-style.com/wp-content/uploads/2013/11/1413.jpg

# 312
  • някъде
Da ne zabravjame I Anna W.,kojato vinagi e sas sandali  na bos krak.

# 313
  • София
Da ne zabravjame I Anna W.,kojato vinagi e sas sandali  na bos krak.
И аз гледам едно френско модно предаване и там съветват без чорапогащник. А, ако се налага такъв задължително без ликра.

# 314
Май само аз съм на различно мнение, но щом е парти смятам, че няма лошо, ако роклята е дълга крачката под нея да са боси и украсени със изящен сандал /и педикюр/.
Щом кралските особи вече си го позволяват, надали протокола е толкова строг.
Скрит текст:

Така е, стига да е достатъчно дълга роклята Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт