Модни консултации - 13

• 61 115
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Абе момиче, ти сигурна ли си че не си на 80 години? Моля те хвани някоя по-отракана приятелка и отиди да си купиш нещо свястно! С хубава фигура си, млада си, а се носиш като пенсионерка.
Ако трябва събери малко пари и си хвани един стилист да ти покаже как да се носиш. До сега не бях виждала младо момиче, което има такава крещяща нужда от стилист.
Бих преглътнала и чалга уклон в облеклото, обаче тоя пенсионерски стил е труден за преглъщане.

# 287
Дели, нееееее Simple Smile
Казали са ти по-напред и аз пак ще повторя - отиди в Зара или ХМ, имат хубави кройки сака на прилични цени - вземи си едно сако, панталон и бяла риза и не се чуди повече, че тя презентацията ще мине докато го измислиш Grinning

# 288
  • София
kikamora не се сдържа. Mr. Green
Обаче е вярно, всичко, което е казала. Дели не се обиждай, обаче наистина в последните страници има много хубави предложения, а ти показваш все ужасни неща, които нямат нищо общо с показаното. Crossing Arms Сакото от Манго го махай, изобщо не е за теб, а и ти е голямо.
Търси изчистени сака! За обувките дори няма да коментирам (абсолютно бабешки и лелски), вземи си класическа обувка на ток!
Но все си мисля, че
Почти съм сигурна,че тя ше си купи каквото е решила и напразно се Абите тука 2 дена да давате идеи за тази толкоз важна презентация.
И аз вече съм сигурна. Peace

# 289
Абе момиче, ти сигурна ли си че не си на 80 години? Моля те хвани някоя по-отракана приятелка и отиди да си купиш нещо свястно! С хубава фигура си, млада си, а се носиш като пенсионерка.
Ако трябва събери малко пари и си хвани един стилист да ти покаже как да се носиш. До сега не бях виждала младо момиче, което има такава крещяща нужда от стилист.
Бих преглътнала и чалга уклон в облеклото, обаче тоя пенсионерски стил е труден за преглъщане.

Със сигурност не съм,  а ти на колко си извинявай newsm78може би има значение  кой дава консултацията от възрастова гладна точка, защото ако си на 20 определено няма да ти хареса стила който показвам Laughingзащото се съобразявам и с атмосферата покрай мен която ще бъде, а тя няма да е тинийджъри а от 70 годишни да речем грубо:lol:

# 290
Скрит текст:

Със сигурност не съм,  а ти на колко си извинявай newsm78може би има значение  кой дава консултацията от възрастова гладна точка, защото ако си на 20 определено няма да ти хареса стила който показвам Laughingзащото се съобразявам и с атмосферата покрай мен която ще бъде, а тя няма да е тинийджъри а от 70 годишни да речем грубо:lol:

Струва ми се, че няма да можем да ти помогнем Peace Успех!

# 291
DELI22, тези обувки са за всеки ден, не за комбиниране с костюм.
Аз с такива танцувам народни танци. Simple Smile

Ето това е класическа обука, която можеш да обуеш с паталон, пола, рокля.
https://tendenzstore.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … B8-0123800___4515

Сакото ти при презентацията ако ще показваш нещо ще трябва да е разкопчано, иначе няма да можеш да си движиш ръцете, а и не е удобно.

# 292

Със сигурност съм по-голяма и със сигурност съм по- младежки облечена от тебе.

# 293
  • в Кошера
Дели, ако обмисляш комбинацията панталон + боти, имай предвид, че панталона не трябва непременно да бъде с широк и обемен крачол, напротив. Панталон, който се стестява надолу или пък прав, тип цигара, стоят чудесно с боти, стига да ги покрива достатъчно.
Аз на твое място, предвид обстановката и обкръжението, които донякъде описа, бих заложила на вталено сако, панталон със стесняващ се крачол, челси боти и риза за акцент. Семпли обеци и мооого семпло и малко колие.

# 294
DELI22, аз не твърдя, че разбирам от мода, но според мен трябва да се облечеш както смяташ, че ще ти е комфортно в средата и за повода, който имаш.
На 25 съм била в ситуация да ръководя хора 3-4 пъти по-вързастни от мен, в крайно консервативна сфера
и едно от нещата, които помогнаха да ме приемат по-сериозно беше, че започнах да се обличам/изглеждам като тях.

# 295
  • в Кошера
На 25 съм била в ситуация да ръководя хора 3-4 пъти по-вързастни от мен, в крайно консервативна сфера
и едно от нещата, които помогнаха да ме приемат по-сериозно беше, че започнах да се обличам/изглеждам като тях.

To 3x25 и 4x25  Shocked си е бая възраст, еле за работа.  Mr. Green Laughing
Извинявай, vrr, да не се засегнеш.  Hug

# 296
Лунно момиче,
с всичко изброено можеш да си носиш кецовете. Плюс още куп неща.
Много харесвам ярки обувки. Лично аз нося без да повтарям цвета нагоре.
Скрит текст:

С млечно сива рокля или пола - мини или макси, също ще стоят много добре.
Скрит текст:

# 297
  • по пътя
Лунно момиче,
с всичко изброено можеш да си носиш кецовете. Плюс още куп неща.
Много харесвам ярки обувки. Лично аз нося без да повтарям цвета нагоре.
Скрит текст:

С млечно сива рокля или пола - мини или макси, също ще стоят много добре.
Скрит текст:
Супер, благодаря!  bouquet Това второто направо си го открадвам, само да се стопли за дънково яке. Grinning
Така се смях момичета, аз имам такива избухвания с обувки-точно такива лелчески, че като ме види една приятелка ме прави на две стотинки. Този дебел ток,взимам от Габина, когато съм в малко ретро стил, със по-силно разкроена пола, защото пък тънкия ток на разкроена пола не стои много добре.

# 298
  • в Кошера
Този дебел ток,взимам от Габина, когато съм в малко ретро стил, със по-силно разкроена пола, защото пък тънкия ток на разкроена пола не стои много добре.

Не мога да се съгласяPeace

# 299
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Здравейте момичета, ще се радвам ако и аз получа съвет за моята модна "болка".

Получих покана за парти във Виена, при това в Шонбрун и идея нямам какво да облека  Rolling Eyes

Иска ми се дълга рокля. По-късно ще пусна снимки, не искам да показвам моя вкус, искам да видя нещо съвсем различно.

Общи условия

Активация на акаунт