Модни консултации - 13

• 61 113
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Черно със синьо хич не я харесвам комбинацията. Ако е за строго делови повод най-добре един цял костюм.

ох.... Embarassedда сменя със черно сако и полата, но пък ще си личи може би различните материя, и като кърпено, по добре костюм може  newsm78

# 241
Ето нещо по-интересно с тези 2 цвята (малко по-друг нюанс синьо) в сако и пола - разбира се, ти ще си с изчистени обувки, без златисто по тях - но най-вероятно ще трябва да се заиграеш със синьото и черното под формата на аксесоар, за да се съединят цялостно нещата - а каква чудесна фигура имаш само  Heart Eyes
Скрит текст:

# 242
Ето нещо по-интересно с тези 2 цвята (малко по-друг нюанс синьо) в сако и пола - разбира се, ти ще си с изчистени обувки, без златисто по тях - но най-вероятно ще трябва да се заиграеш със синьото и черното под формата на аксесоар, за да се съединят цялостно нещата - а каква чудесна фигура имаш само  Heart Eyes
Скрит текст:

много добре, само че моето сако е по тъвно синьа, затова искам да взема риза на такива тъмнос сини раета за да се върже newsm78
а ето тук това сако с риза и черна пола как ви се струва
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … szmdUzr1-3JAcTlfA

# 243
  • София
Ако имаш цял син костюм - използвай го. Само риза си купи, за разнообразие.
Аз нямам нито един костюм, всичко ми е оттук-оттам, ама никога не ми се е налагало да ходя на по-официално място от офис на малка-средна фирма.

Черно-бялото сако е супер! Разчупва бялата риза и черната пола идеално.

# 244
работата е там че цял костйм и аз не съм купувала никога, все по отделно сака  и поли ,затова немога да вържа сега  newsm78НО последният линк ми харесва сакото с бялата риза,  и моята черна пола да си ползвам  newsm78на като че ли сакото на фигури ми синее, а на е бяло  и черно newsm78

# 245
  • Варна
Какво ще кажете ако си купя тази рокля и да спретна и 7-годишната ми дъщеря със същата (от бутика са съгласни да я ушият и за детето). Как ви се струва идеята? Имаме 2 повода, абитуриентска в детската градина Simple Smile и рождения ден на малката.
Това е роклята
Благодаря за мненията на всички. Малко развитие по въпроса... поръчах роклята за детето, утре ще е при мен най-вероятно и ще преценя дали става и за мен и дали няма да сме много шарени. Ще ви постна снимки утре   bouquet

# 246
  • София
работата е там че цял костйм и аз не съм купувала никога, все по отделно сака  и поли ,затова немога да вържа сега  newsm78НО последният линк ми харесва сакото с бялата риза,  и моята черна пола да си ползвам  newsm78на като че ли сакото на фигури ми синее, а на е бяло  и черно newsm78
Да, със синьо е сакото. Освен това не ми харесва, а и според мен не е подходящо за строго делови повод. Щом ти се налага понякога да се обличаш така, по-добре инвестирай в един костюм, аз така бих направила. НО аз имам костюми, защото работата ми го изисква. Тъмно синия костюм ти стои супер в комбинация с ризата (аз бих сложила нюд чорапи/чорапогащник). Peace
Другото - защо не инвестираш в един панталон-цигара и вталено сако, после панталона можеш много да го носиш и не по толкова делови поводи.  Hug

# 247
работата е там че цял костйм и аз не съм купувала никога, все по отделно сака  и поли ,затова немога да вържа сега  newsm78НО последният линк ми харесва сакото с бялата риза,  и моята черна пола да си ползвам  newsm78на като че ли сакото на фигури ми синее, а на е бяло  и черно newsm78
Да, със синьо е сакото. Освен това не ми харесва, а и според мен не е подходящо за строго делови повод. Щом ти се налага понякога да се обличаш така, по-добре инвестирай в един костюм, аз така бих направила. НО аз имам костюми, защото работата ми го изисква. Тъмно синия костюм ти стои супер в комбинация с ризата (аз бих сложила нюд чорапи/чорапогащник). Peace
Другото - защо не инвестираш в един панталон-цигара и вталено сако, после панталона можеш много да го носиш и не по толкова делови поводи.  Hug
мислила съм си за този панталон като вариант /комбинацията от ДИКА където съм облечена-сако, пола и риза общо 300 лв/, затова реших ако може нещо само частично да купя  ида ползвам нещо мое newsm78
този панталон примерно newsm78,но той пак си изисква  сако за да стане костюм newsm78

или тази пола със същото сако като костюм
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … ogkzepRZmetCETRtQ

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 14:42 от DELI22

# 248
  • The Vampire City
Отново идвам да споделя комбинвация  за костюм, дали одобрявате,  как ви се струва,  каква риза да избера в този случай,мисля за бяла риза на сини раета newsm78за тази риза отдолу се чудя дали е подходяща и добре се връзва newsm78 на тоалета http://dika.bg/bg/products/2942.html

Ако все пак се спреш на този вариант, аз съм за изчистена бяла риза, без нищо по нея. Ще изглежда достатъчно делово и малко ще отвори сакото, за да не изглежда прекалено тъмен тоалетът.

# 249
Отново идвам да споделя комбинвация  за костюм, дали одобрявате,  как ви се струва,  каква риза да избера в този случай,мисля за бяла риза на сини раета newsm78за тази риза отдолу се чудя дали е подходяща и добре се връзва newsm78 на тоалета http://dika.bg/bg/products/2942.html

Ако все пак се спреш на този вариант, аз съм за изчистена бяла риза, без нищо по нея. Ще изглежда достатъчно делово и малко ще отвори сакото, за да не изглежда прекалено тъмен тоалетът.
за тази риза примерно ,или мислех пак да  ебяла, но на ситни сини раета, да се върже със сакото newsm78
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … BwaHOSX1labNbnX_Q

Ето ме и облечена с моите дрешки, но като че ли чисто бяла риза нещо не ми  допада, как мислите, по скоро ако е на сините раета newsm78обаче и с боти не е добре, а по скоро обувки  newsm78
ето ме ис друго мое сако като вариант Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 15:44 от DELI22

# 250
Здравейте,  Simple Smile
нахлувам в темата с въпрос: знаете ли къде в София мога да намеря жълти обувки с тънък ток, леко заострени или заоблени отпред, няма значение дали лачени или не /ако може и да са с цена до към 50-60 лв ще е супер/. Обиколих мн магазини - пълно е с черни, бели, червени, нюд и нито едни жълти  Sad
Благодаря!  Hug

# 251
Здравейте,  Simple Smile
нахлувам в темата с въпрос: знаете ли къде в София мога да намеря жълти обувки с тънък ток, леко заострени или заоблени отпред, няма значение дали лачени или не /ако може и да са с цена до към 50-60 лв ще е супер/. Обиколих мн магазини - пълно е с черни, бели, червени, нюд и нито едни жълти  Sad
Благодаря!  Hug

Привет!
Опитай да зададеш питанката си в някоя от темите тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?board=403.0
...Не мога да помогна...
Успех!  Peace

# 252
  • В полите на Пирин планина
Дели, на мен с второто сако повече ми харесва. Но си мисля, че с друга риза / блуза ще е по-добре. И ако няма да си на студено - по-добре обувки, а не боти.

# 253
Ясно, объркала съм темата  Embarassed
Видях аз модни консултации и си казах тук е моето място  Blush  Laughing
Благодаря и извинявайте!  Hug

# 254
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Здравейте,  Simple Smile
Благодаря!  Hug

Попитай в Шопинг консултации    Peace

Общи условия

Активация на акаунт