Модни консултации - 13

• 61 092
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Ето ме и с един костюм от  H&M GrinningМомичета ,на никого не се обиждам, просто и аз съм в чудене,харасвам и то много младежкото, но мисля че  е редно и да се събобразим с атмосферата все пак около нас където отиваме и повода, приканвам КЪМ добрият тон, Моля Grinning

# 316
  • в Кошера
Веселче, що непременно дълга рокля? Да, Виена, Шьонбрун, бална зала... но защо не нещо миди? Все пак е фирмен ивент, не виенски бал.  Rolling Eyes  Peace И противно на Анна У. и ужасните й вечни сандали!  Sick, не бих сложила отворена обувка.  Peace
Малко идеи..

Скрит текст:

# 317
  • В полите на Пирин планина
Дели, в този костюм си супер  Heart Eyes Много ми харесваш  Peace

Аз също мисля, че сандалите няма да са неподходящи, независимо от официалното събитие на vesel4e.

# 318
  • в Кошера
Дели, глас за сивия костюм от H&M.
В комбинация с черна или индигова риза ще стои прекрасно. И спокойно можеш да си ползваш наличните боти.  Peace

# 319
Еврика! Най накрая едно сако което да ти седи като хората. Надявам се сега правиш разлика между твоите сака и това и панталона ти седи прекрасно, но не разваляй визията с боти. Вземи си обувки тип Оксфорд или високи! Също така, при условие че нямаш друго свястно сако по- добре си вземи черно за да можеш да го комбинираш с каквото свариш, а сивото го вземи след време.

# 320
Няколко  Peace Peace Peace и от мен за сивия сет DELI22

Пренебрегнахте ми питането на мен, мхм...  Crossing Arms
Сръд!  Mr. Green

# 321
Вейдър, първата комбинация не! Особено с тази кожа! Втората не я виждам, а третата... ами това е просто тениска и скини дънки...нищо особено.

# 322
Ето ме и с един костюм от  H&M GrinningМомичета ,на никого не се обиждам, просто и аз съм в чудене,харасвам и то много младежкото, но мисля че  е редно и да се събобразим с атмосферата все пак около нас където отиваме и повода, приканвам КЪМ добрият тон, Моля Grinning
Тъкмо се наемах и аз за една критика, относно стила и зле скроените сака, прощавай, ама ти стоят, като харизани, и ти се показа с този костюм от H&M. Супер е  Peace Peace Peace

# 323
Вейдър, първата комбинация не! Особено с тази кожа! Втората не я виждам, а третата... ами това е просто тениска и скини дънки...нищо особено.
Благодарско, но питането ми беше за комбинация между трите. Първото + ризата + клина + равни боти в същия цвят като роклята  Simple Smile

# 324
Ах момичета, най накрай си дойдохме на думата ,чудесни сте  bouquet, благодаря ви  за критиките, именно  тези критики ме карат да търса идеалния и  по добър вариант, защото определено със сивият и аз много се харесвам, още като облякох и без да се оглеждам много се харесах, и толкова свеж,  Grinningсамо риза да избера като цвят със сивото , бледо розова дали  е добър вариант, newsm78, която ви бях показала примерно от Дика newsm78 но и обувки , с боти няма да си ходи според мен Laughing

# 325
Само ви чета, но сега не можах да се стърпя  Simple Smile
Дели, имаш чудесна фигура, сивият костюм ти стои страхотно. Аз обаче бих комбинирала с тъмна риза.

# 326
Вейдър от първата и третата снимка, не бих взела нищо, а втората не я виждам.

# 327
Вейдър от първата и третата снимка, не бих взела нищо, а втората не я виждам.
Така - http://img.shopzone.bg/data/2012/12/1356701780_81389.jpg  newsm78

Оки, ориентирах се  Laughing Това именно ми и трябваше  Peace

# 328
Вейдър, върху роклята искаш да облечеш ризата и да обуеш синия клин ли?
Ако е така изобщо не мога да си го представя и по-скоро не ми допада  Embarassed

# 329
Ах момичета, най накрай си дойдохме на думата ,чудесни сте  bouquet, благодаря ви  за критиките, именно  тези критики ме карат да търса идеалния и  по добър вариант, защото определено със сивият и аз много се харесвам, още като облякох и без да се оглеждам много се харесах, и толкова свеж,  Grinningсамо риза да избера като цвят със сивото , бледо розова дали  е добър вариант, newsm78, която ви бях показала примерно от Дика newsm78 но и обувки , с боти няма да си ходи според мен Laughing
Точно за презентацията не залагай на розово, щом ще е с тетки, иначе ми е любима комбинация.
Сложи бяло, черно, синьо, класика.
И аз съм за челси боти или оксфорд-ки.

Общи условия

Активация на акаунт