Относно бившия- нямаме официален развод все още и това е също нещо ,което притеснява отношенията ни,а бившия замина далече зад океана и развода в момента е технически невъзможен.И не,не е шеф на фирмата, всичко съм създала със собствените си ръце,а преди 2 години се включи и приятеля ми, за да ми бъде опора и в бизнеса.Целодневно сме двамата покрай работата, децата са около нас ,в грижите, проблемите и хубавите моменти сме винаги всички...дори и да има съмнения в близките ни ,никой не го е показал
Как се крие нещо толкова време ли...за тези,които казват че никога не биха го допуснали -в семейния ми живот имахме приятели ,които бяха тайна двойка повече от 10 години/вероятно още са/,познавахме семействата и на двамата , но те двамата ни бяха близките приятели , с които се събирахме...толкова съм се чудела как успяват толкова време да се крият,и те наистина много се обичаха, и се чудех защо не се разведат да се съберат и все си казвах- аз ако се обичам с някого толкова, веднага се събирам с него....еми, ей ма на, съдбата за пореден път ми навря в лицето правилото- никога не казвай "никога"