Интериорен стил по аматьорски - 32

• 63 283
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Самурайка остави балатума, щом е качествен, дори е по-добре от ламинат като експлотационни качества, всъщност качествения балатум е по-скъп от ниския клас ламиниран паркет.

Не зная към каква целева група наематели си се насочила.

# 586
  • Варна
Самурайка, не пипай симпатичната къщичка. Остави си я автентична.

# 587
  • На брега
А евентуалната къща би била в сегашния ни двор,но я делим със съседа.
И аз точно това си помислих, като спомена, че трябва да избираш или/или!
Трудно решение наистина! Трябва да отчетеш, че двора е голям разход и ангажимент. Задължаваш се да го поддържаш в перфектен вид - да подстригваш, плевиш, да напояваш, подрязваш, да си организираш извозването на градинските отпадъци-клони, бурени изсъхнали растения, контейнер за компост... Да купуваш семена, разсади, препарати. Да поддържаш настилки, огради, градинска мебел. Трябва да отчетеш и дали двора се вижда от съседите или те преминават през него за нещо. Не съм имала тераса и не мога да дам съвет, просто ти обръщам внимание върху това. Въпреки всичко, бих избрала градина, но си е голям ангажимент.
Самурайка остави балатума, щом е качествен, дори е по-добре от ламинат като експлотационни качества, всъщност качествения балатум е по-скъп от ниския клас ламиниран паркет.
И аз така мисля. Слагаме под общ знаменател "балатум" много подови настилки, но наистина има много качествени и красиви такива.

# 588
Самурайка, не пипай симпатичната къщичка. Остави си я автентична.
УбичЪм вЪ! Точно това исках да чуя  Heart Eyes И се целя в семейства и групи приятели, които търсят повече удобства на по-ниска цена. Който иска старинни самурайски мачии за по 250Е на вечер - има достатъчно. Аз по като за 70Е го мисля. Според мен удовлетворението на наемателя е обартано пропорционално на цената,  а и балатума е чисто нов, хубав и много добре поставен . Да си седи!

За дворовете - ако е голям двор си е проблем. Но ако е като моя, цеееееели 30 квадрата  Mr. Green не е труден за поддръжка. Патиото го отляхме от цимент, отгоре има пергола, покрай оградата има бръшлян и лъжежасмин по прероръка на Барба Heart Eyes и малко райграс - колкото да медитираш малко докато плевиш и съпружието да се пъчи че коси трева.

# 589
  • Варна
За какво сме в крайна сметка  Wink Другарчето трябва да се подкрепи. А и за тази цена наистина не си струва да инвестираш, още повече, щом е ново и чисто.  Peace

Искам и аз да знам за този лъжежасмин. Лесно ли се глада, че съм виден цветен сериен маниак.

При нас е стуууууудено и бетонът се пресича. Не става хубаво дори с антифриз съставката. Гасимуси късмета, дето го имам.

# 590
  • На брега
...че съм виден цветен сериен маниак.
  Joy
И аз се мъча да развъждам нови цветенца. Новотемов, определено е по-вещ в градинарството от мен Mr. Green!
При нас е стуууууудено и бетонът се пресича. Не става хубаво дори с антифриз съставката. Гасимуси късмета, дето го имам.
Вчера беше денят! То пък, как да докараш майстор в неделя...

# 591
  • Варна
Мда, неделя и майстор...

Някой беше ли си взимал от тези дивани? http://www.vivre.bg/p-343702/%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD_gala_dark_grey Защо ми се върти в главата, че имаше май.

# 592
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте! Включвам се и аз в темата, да ви благодаря за прекрасните идеи, които давате. От около месец имаме 60-70 годишна къща с 2 дка двор, на която правим основен ремонт. До тук сме готови с банята и едната стая, но предстои още мнооого работа. Съжалявам, че не снимах как беше преди. Ние си действаме почти сами и само събота и неделя. Харесвам старите мебели и аксесоари, на които е вдъхнат нов живот и точно тук сте ми безкрайно полезни. Благодаря ви!

# 593
Здравейте! Включвам се и аз в темата, да ви благодаря за прекрасните идеи, които давате. От около месец имаме 60-70 годишна къща с 2 дка двор, на която правим основен ремонт. До тук сме готови с банята и едната стая, но предстои още мнооого работа. Съжалявам, че не снимах как беше преди. Ние си действаме почти сами и само събота и неделя. Харесвам старите мебели и аксесоари, на които е вдъхнат нов живот и точно тук сте ми безкрайно полезни. Благодаря ви!

Снимай как са станали сега новите стаи. Звучи интересно най-вече защото е къща и защото се справяте сами! А за двора - благородно завиждам.

# 594
Харесвам старите мебели и аксесоари, на които е вдъхнат нов живот....
И аз се нареждам за снимки Peace

Богиня, завивайте с найлони през нощта.

Много, много хубав апартамент Heart Eyes

# 595
Ема полудя със това жълто Laughing не го мисли, слагай жълтите завеси, те са лесни.

# 596
Aaaa, не знам, днес тъкмо беше почнало да ми минава Laughing

# 597
  • София
Давай с калъфки на възглавници, като ти втръсне, само сменяш Simple Smile, а не като мен - обект на постоянни подигравки със цвета (и вида)  на столовете.

# 598
  • На брега
Ема - жълт период? Laughing Давай!
Аз само се каня да споделя за едни извити мебелни крачета и все забравям Crazy... Все си мисля, че Богиня споделя такъв тип мебели, но може и да бъркам, и да е бил някой друг.
В Тедива, в Материали и услуги - Копир-фрезовани форми  предлагат различни видове крачета. Това, ако някой самоделства и придава нов облик на мебелите си.
Ето това е двор! Hug

# 599
  • Отвъд алеята зад шкафа

Хмм, със старогръцките колони в йонийски стил и зебровия килим? Too much ми идва на мен, наблъскани са елементи от различни стилове по начин, който не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт