На колко години станахте майка?

• 67 620
  • 675
  •   1
Отговори
# 495
  • Драгоман
   Е, да , но ако мъжът на това момиче беше нейн връстник и тя беше забременяла, щеше да е по-зле положението. И такива неща се слуъчват  Laughing Едно познато момиче забременя на 14 години, спрял й цикъла, но тя не обърнала внимание, защото и без това не бил много редовен, а и преди това имала бъбречни кризи и пила много лекарства и си мислела, че е от това. След 4 месеца казва на майка си за проблема и се оказва бременна, а таткото е нейн съученик на 15 години!  #Crazy Е, роди си детето, защото било много късно за аборт. Ожениха ги родителите, с уговорката и от двете страни да им се помага, докато станат пълнолетни. И така, майка й имаше бебе на 1 година, когато тя роди нейното  Mr. Green Съдба, какво да се прави  Shocked

# 496
Не е съдба. Съдбата е нещо, което не можеш да предотвратиш, докато забременяването и изобщо правенето на секс на 13-14 са предотвратими неща.

# 497
  • София
Аз за пръв път чувам някой да оправдава такова поведение. Въобще не е нормално деца да раждат деца и то от два пъти по възрастни мъже. А сексът между 15 годишна и 30 годишен, за мен се нарича педофилия. Нека правят секс, ако са на еднаква възраст стига да се пазят и да знаят какво правят, за което вече би трябвало да се погрижат родителите.

# 498
  • Драгоман
   Аз пък мисля, че всеки си има глава на раменете и сам си решава! Ако всички бяха мъдри и перфектни, еднакви и безгрешни животът нямаше да е това, което е! Човек се учи докато е жив и това става най-добре от собствените грешки! На човека е лесно да му вземеш, трудно е да му дадеш. А тиийнейджърите са много непокорни, трудно овладяват хормоните си и почти винаги правят напук на съветите, които им се дават. Дано не се случва на никой да има дете с труден пубертет, особено момиче!  Peace

# 499
Да върнем темата към бременните пенсионерки  Mr. Green

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4677460

# 500
Да върнем темата към бременните пенсионерки  Mr. Green

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4677460

Ето един пример за опит за подражание на друга "дива" от родния елит. Но тука ще кажете, че Юлиянка много добре изглежда за възрастта си, демек позволено й било. А за Сашка, както се беше изразил някой преди мен - на нито една възраст не бивало да се размножава.
Май аз нещо не разбирам Thinking

# 501
  Защо бе, какво и е? Доколкото знам, тя си гледа много добре децата. Сега, ако имате предвид умствен капацитет, някаква невежа и наивна е такава, но то това да  и е кусура.

# 502

Ето един пример за опит за подражание на друга "дива" от родния елит.
Аз не мисля, че Сашка е забременяла, за да подражава на Юлиана - просто е станало. Даже са били пред раздяла с мъжа й, така че тази бременност едва ли е целенасочена.
И сега какво - да направи аборт, защото е на 48 ли?

# 503
Ми що пък не.
Има си две деца, пораснаха.
Моя колежка забременя на 49 и направи аборт.
Децата ѝ бяха семейни.

# 504

Ето един пример за опит за подражание на друга "дива" от родния елит.
Аз не мисля, че Сашка е забременяла, за да подражава на Юлиана - просто е станало. Даже са били пред раздяла с мъжа й, така че тази бременност едва ли е целенасочена.
И сега какво - да направи аборт, защото е на 48 ли?

Склонна съм да вярвам, че си е стратегия да се шуми около нея.

# 505
 Абе да е жива и здрава жената, щом се наема с тая работа Grinning

# 506
  • Драгоман
  Защо бе, какво и е? Доколкото знам, тя си гледа много добре децата. Сега, ако имате предвид умствен капацитет, някаква невежа и наивна е такава, но то това да  и е кусура.

Е, не , нали трябва висше образование и много акъл, за да имаш и отглеждаш дете. В противен случай е грях!  Mr. Green

# 507
   Желателно е, но чак пък да трябва...

# 508
  • Драгоман
 Дааа. Все едно бабите на всички тук са високо образовани личности... Но пак са си отгледали децата.

# 509
То няма неотгледано дете.
Все се намира начин.
Но защо пък да е по-лошият?

Общи условия

Активация на акаунт