На колко години станахте майка?

• 67 650
  • 675
  •   1
Отговори
# 465
Ани, от кой клас не учиш редовно?

# 466
  • SF
А защо да не е по-голям от нея? Това престъпление ли е или веднага минава в графата " женена за чичко паричко"?
Моят мъж беше на 24 когато ме забремени и не е имал проблем да ни издържа  Rolling Eyes

В много държави секс с 16-годишни е престъпление. Но остави това сега. Тук не сме съд да издаваме присъди. Споделяме си (доброволно) и си задаваме въпроси, когато нещо събуди такива.
В подобни случаи не е никакво престъпление мъжът да е по-голям и с пари. То си е изискване направо.
Ти какви професии си мислиш, че могат да имат тези момичета? Не ги познаваме  и не можем да сме сигурни, разбира се, но можем да предполагаме. Ето, четем историите им, виждаме как са ги написали. Едно мотивационно писмо в този стил според теб добро професионално бъдеще ли предполага?

# 467
  • Sofia
А защо да не е по-голям от нея? Това престъпление ли е или веднага минава в графата " женена за чичко паричко"?
Моят мъж беше на 24 когато ме забремени и не е имал проблем да ни издържа  Rolling Eyes

В много държави секс с 16-годишни е престъпление. Но остави това сега. Тук не сме съд да издаваме присъди. Споделяме си (доброволно) и си задаваме въпроси, когато нещо събуди такива.
В подобни случаи не е никакво престъпление мъжът да е по-голям и с пари. То си е изискване направо.
Ти какви професии си мислиш, че могат да имат тези момичета? Не ги познаваме  и не можем да сме сигурни, разбира се, но можем да предполагаме. Ето, четем историите им, виждаме как са ги написали. Едно мотивационно писмо в този стил според теб добро професионално бъдеще ли предполага?

От нея си зависи какво бъдеще ще има. Ако не роди още 2 деца в следващите 3-4 години, спокойно може да си завърши и висше образование и да направи кариера Simple Smile
Иначе и аз си мисля, че 16 е твърде рано... Rolling Eyes

# 468
На колко години е тоя мъж, който забременява 16 годишна и после успява да си гледа семейството. Щото ако е на твоите години ми се вижда трудно.
мъжа ми в момента е на 32

# 469
  • SF
От нея си зависи какво бъдеще ще има. Ако не роди още 2 деца в следващите 3-4 години, спокойно може да си завърши и висше образование и да направи кариера Simple Smile
Иначе и аз си мисля, че 16 е твърде рано... Rolling Eyes

Е, то е ясно, че от нея си зависи. Не твърдя, че всички, родили на 16 имат еднакво бъдеще.
За да завършиш висше образование, първо трябва да имаш желание да завършиш средно. Иначе "то от нея си зависи...", е ясно, че от нея си зависи, а не от мене, например.

# 470
За съжаление образованието не е това, което беше, така че дали ще завърши или не....Не виждам връзката между ранното раждане, образование, реализация и т.н. За мен всичко е до човек, семейство, среда и възможности.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 15:30 от Анонимен

# 471
За съжаление в образованието не е това, което беше, така че дали ще завърши или не....

Малките частни училища са специалисти именно в това- да осигурят завършване без много зор. Даже с никакъв зор. Ставаш ученик на самостоятелна подготовка. Държиш приравнителни изпити. А изпитите се състоят в следното- казва ти се кои уроци да препишеш на подпечатани листа, после се вадят протоколи и готово.

# 472
  • София
На колко години е тоя мъж, който забременява 16 годишна и после успява да си гледа семейството. Щото ако е на твоите години ми се вижда трудно.

Това в моите очи, дори е още по-зле. Не ми побира главата как 16 годишна ражда от 30 годишен, че и семейство се водят, за мен това си е изнасилване и подлежи на наказание, ама сигурно аз не разбирам. Но не е моя работа как си живеете живота, има други хора които е трябвало да се загрижат.
По темата, както е неприемливо една 50 годишна жена да забременява, според мен същото важи и за забременяване на 15 години.

# 473
Историята на това момиче, родило на 16 години би могла да се развие добре, но мисля, че шансовете за това са минимални. В повечето случаи е обратното. Не казвам във всички, но в повечето е така. Честно казано, за собствената си дъщеря предпочитам на 16 да ходи на училище, да се готви за университет, да се занася с гаджета, а не да се върже с бебе. Не че е лошо нещо бебето, но на 16 с бебе и на 19 с второ е кански трудно да успееш да получиш добро образование (не да си купиш диплома) и да се реализираш.

# 474

Това в моите очи, дори е още по-зле. Не ми побира главата как 16 годишна ражда от 30 годишен, че и семейство се водят, за мен това си е изнасилване и подлежи на наказание, ама сигурно аз не разбирам. Но не е моя работа как си живеете живота, има други хора които е трябвало да се загрижат.
По темата, както е неприемливо една 50 годишна жена да забременява, според мен същото важи и за забременяване на 15 години.

Единственият плюс е за детето , че няма да има възрастна майка. Peace

# 475
  Докато станат толкова големи, та да се усетят на колко години всъщност го е родила майка му. Няма да забравя, как се върнах от училище и казах на майка ми, че майката на Галя е на 29, бяхме на по 14. Майка ми щеше да припадне и вечерта с баща ми ми обясняваха  некои неща.

# 476

Единственият плюс е за детето , че няма да има възрастна майка. Peace

Да, макар че трудно можем да си представим как на 15 човек е супер адекватна майка.

# 477
Ще си играе с него. Grinning
Да му мислят бабите.

# 478
В моя случай бабите ги е нямало. Когато родих майка ми живееше  в Италия а свекърва ми живее в друг град там и работи и тя няма възможност да ми помага.Майка ми се прибра  наскоро окончателно,но малко след това почна работа.Живеем близко една до друга,но досега само веднъж е вземала да гледа детето и то за няколко часа защото аз бях на лекар. Сама си го гледам вече три години а сега и второ пак сама ще гледам. Старала съм се да я науча до тук на това което трябва винаги вниманието ми е било фокусирано към нея.Може би съм от малкото който не са искали на 16 17 18 да ходят по заведения и дискотеки защото ако можех да върна времето на зад пак бих направила така,защото за мен по-хубаво нещо от това сутрин като се събудя да видя усмивката на дъщеря ми и да я чувам как ми казва мамо със сладкото си гласче няма. В момента с нетърпение чакам да родя сина си

# 479
Мисля , че 15 а може би в твоя случай по -  ранно е много крехка възраст за сексуални контакти.....

Общи условия

Активация на акаунт