На колко години станахте майка?

• 67 630
  • 675
  •   1
Отговори
# 480
Боже аз на 15 не знаех къде ми е главата! Сега още я търся де, но това е друг въпрос...  Mr. Green

# 481
И аз на 15 последното нещо за което съм помисляла е секс  newsm11

# 482
  • София
Аз пък съм много по-силно възмутена от 30 годишният мъж забременил това 15 годишно момиче.

# 483
Ооо тогава почват хормоните, та...мислила съм си го, ма до 18 с мисленето си и останах! Сега разбирам, задръстена съм си била!  Crossing Arms Grinning Mr. Green

# 484
Аз пък съм много по-силно възмутена от 30 годишният мъж забременил това 15 годишно момиче.

То си е за възмущение ама и тя мирна не е седяла  Mr. Green

# 485
Ани, има ли връзка това, че майка ти е била в чужбина и ти си била без достатъчен контрол, с това че рано си решила да имаш дете и да зарежеш училището?

# 486
Ани, има ли връзка това, че майка ти е била в чужбина и ти си била без достатъчен контрол, с това че рано си решила да имаш дете и да зарежеш училището?
НЕ защото съм имала и доста контрол от баща ми първата бременност не беше планувана,но тъй като баща ми е възпитан по др начин ми каза да него махам а да си го родя сега несъжелявам,че го послушах. Той не знаеше за връзката ми с това момче докато не му съобщихме новината че съм бременна.
Той като по-голям от мен си пое задълженията заживяхме веднага заедно а година по късно подписахме брак
Сега тази бременност е планувана и двамата искахме още едно дете.

# 487
.Може би съм от малкото който не са искали на 16 17 18 да ходят по заведения и дискотеки

Ани, на 16 е по-приемливо за дете да ходи на заведение и дискотека, отколкото да води редовен сексуален живот с два пъти по-възрастен мъж. Помисли за това, защото някой ден ще трябва да възпитаваш детето си.

# 488
Всъщност, много отдавна, да водиш полов живот на 15-16 години се смята за нормално.
А и Ани не си е зарязала образованието. Учи си, мисли да следва.
Що дълбаете там, дето няма за дълбаене, не знам.

# 489
  • Варна
Ето на Сашето шяла да става майка на 48г......

# 490
Всъщност, много отдавна, да водиш полов живот на 15-16 години се смята за нормално.
А и Ани не си е зарязала образованието. Учи си, мисли да следва.
Що дълбаете там, дето няма за дълбаене, не знам.
Дай да и аплодираме тогава! newsm78

# 491
Ето на Сашето шяла да става майка на 48г......

Кое е това Саше?

# 492
  • Sofia
Всъщност вече рано се развиват децата. Брат ми е 6 клас и съученичките му отдавна имат цикъл Shocked и са едни развити...по-странното е 30 годишния мъж. Иначе ако двама на 16 са направили нещо от любопитство..бива. Още по-смущаващо е, че те не просто правят секс, но и дете Thinking
Като раждах втория ми син правиха секцио на едно момиче на 16, защото тазът и не бил развит, за да мине бебе 3500 гр.  Rolling Eyes

# 493
  • Варна
сашка васева....не ми се вярва,но се тръби по нова тв   

# 494
Оф, тази на никаква възраст не трябва да се размножава.

Общи условия

Активация на акаунт