Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 460
  • 492
  •   1
Отговори
# 120
  • Burgas
Проверих бележката от банката с 1лв по малко е. Всъщност защо се плаща тоя 1лв, аз си мислех, че някаква такса в бг пощи за услугата.

# 121
Проверих бележката от банката с 1лв по малко е. Всъщност защо се плаща тоя 1лв, аз си мислех, че някаква такса в бг пощи за услугата.
Това е такса за банката, доставката ти е безплатна, освен ако не е до адрес.

# 122
  • Burgas
Значи като отида да плащам др път да дам още 1лв.

# 123

Провери до кога трябва да внесеш въпросното левче, да не пресрочиш датата и да имаш задържана поръчка

# 124
Боята за коса става, но не я взимам на тази цена. Чакам да я намалят и тогава.

в к05 се предлага на цена 2 за 13,90.

Боята за коса става, но не я взимам на тази цена. Чакам да я намалят и тогава.
Имам чуденка - тези от ейвън пак са сгафили, според мен. Заздравяващите терапии за нокти с цвят,дето трябва да са на цена 3,99, в преглед на "Междинната сума" излизат на цена 6,90 всеки. Не ми се рискува да ги пусна предвид разликата от 2,91 лв. Ако пък се обадя на кол-център....ще се изнервя, то голямо чакане , докато разберат за какво иде реч - това по принцип.
Избягвам ги.

беше ми фактурирана точно на 3,99 както трябва незвисимо че и на мен и светеше като за 6,90.
Грешка в системата. Междудругото като им се обадиш за такива грешки реагират много адекватно.

Simple Smile  Peace И аз това казвам-когато намалят/без да уточнявам в коя к-я/,тогава взимам боя. По Нова година от офертата 2 бои за 12 лв. взех общо 8 броя. Скоро няма да имам нужда. Но другите могат да се възползват.

Мерси за уточнението относно терапиите. След толкова дълъг недостиг най-накрая приятелките ми ще ги получат, че и на добра цена.

# 125
  • Burgas

Провери до кога трябва да внесеш въпросното левче, да не пресрочиш датата и да имаш задържана поръчка
Пише 7.03  Shocked ама аз днес го виждам това чудо, а преди 2 дена влизах нямаше нищо такова  ooooh! аман от глупости, могат да пращат смс за щяло е нещяло, а за това не. Утре ще трябва да ходя да плащам.

# 126
  • София
... аман от глупости, могат да пращат смс за щяло е нещяло, а за това не.
Има банки (ДСК например), които приемат вносната бележка, която ти пристига в кашона с поръчката. В тази вносна бележка левчето е включено и не стават грешки като твоята. Пък и вече си подготвена...
А ако плащаш онлайн с кредитна карта на Райфайзен, брандирана на Ейвън, не се плаща левче, (но пък там ти събират 2 лева на месец за поддръжка на картата).

# 127
  • Пловдив
Момичета, в офисите на Ейвън дали се продават брошури? Явно не съм внимавали при поръчката и съм избрала от кампания 4, а не кампания 5. Досега не беше ми се случвало... а и нямам други неща за поръчка...

# 128
Момичета, в офисите на Ейвън дали се продават брошури? Явно не съм внимавали при поръчката и съм избрала от кампания 4, а не кампания 5. Досега не беше ми се случвало... а и нямам други неща за поръчка...

Предполагам, че да. Поне в нашия офис винаги са презаредени с брошури.   bouquet

# 129
Трябва да има,свържи се със зоналната или лидера си.Случват се и такива грешки.Да ти дам един съвет раздай брошурите на нови потенциални клиенти и може да събереш още една поръчка има 8 дни до края на кампанията,не ги хвърляй тия брошури

# 130
  • Пловдив
Благодаря, момичета   bouquet 
Ама верно е добре да си дам малко зор и да ги раздам на нови хора, току виж пък харесали нещо и тогава ще бъде "всяко зло за добро' Simple Smile

# 131
Благодаря, момичета   bouquet 
Ама верно е добре да си дам малко зор и да ги раздам на нови хора, току виж пък харесали нещо и тогава ще бъде "всяко зло за добро' Simple Smile
Има вариант да ги върнеш като продукт , който си сгрешила.
дори си мисля че ограничението не беше само до седмица. Но тук ще ти помогне координатор с повече инфо.

# 132
  • Стара Загора
Здравейте, интересува ме сумата за топ клуба за куотър 1 , не за процента , а за топ.
Благодаря.

# 133
Здравейте, интересува ме сумата за топ клуба за куотър 1 , не за процента , а за топ.
Благодаря.
Тази година ще е само на годишна база. Трябва да имаш 6100лв за цялата година.

# 134
  • София
Има вариант да ги върнеш като продукт , който си сгрешила.
И аз съм грешила с поръчка на брошури от предната кампания, не благоволиха да ми ги приемат, но аз и не настоявах де. Изпросих си от офиса 3-4 брошури от следващата кампания и това беше.

Общи условия

Активация на акаунт