Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Налични ли са кори за лазаня в Lidl постоянно?
Какви са мненията за силиконовите форми за сладкиши?
Какви са мненията за туристическите обувки на Lidl?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Налични ли са кори за лазаня в Lidl постоянно?
-
Какви са мненията за силиконовите форми за сладкиши?
-
Какви са мненията за туристическите обувки на Lidl?
Туристическите обувки обикновено се представят добре в сухи условия, но може да не са толкова ефективни при мокри условия. Препоръчително е да използвате водоустойчив спрей, за да подобрите характеристиките им. Мненията за туристическите обувки на Lidl са смесени; някои потребители намират обувките за удобни и непромокаеми, докато други изразяват опасения относно качеството им и се колебаят дали да ги използват при мокри условия. Поради тези различни мнения се препоръчва пробен период преди покупка.
-
Мога ли да върна дреха, на която съм премахнала етикета, но все още имам касовата бележка, закупена преди седмица?
-
Мога ли да вляза с дефектна стока в магазина, да пазарувам и след това да отида на касата?

, ако някой знае ще съм благодарна да пише.
И много вкусни /тя си е от книжката на гофретника/. Никога не се е случвало да останат неизядени, но докато са топли си стоят хрупкави- ако ги нареждаш една в/у друга в чиния докато са топли омекват обаче.
Тази рецепта също е икономична спред мен, защото аз я "деля" и обикновено правя с 2 или 3 яйца (всички съставки се делят на 5)- излизат ми към 20 гофрети с 2-3 яйца. Ако направя цялата доза, с 5 яйца, ще трябва да раздавам и на съседите... 

Взех масажиращата седалка за майка ми /повече от година я чакаше/- много е доволна. Имам подобна /друга марка/, около 100 лева струваше и не прави и наполовина хубав масаж както лидълската! Миналата година бяха по 49 лв, майка ми купила, пробвала и я върнала- повлияна от мнението на брат ми. После съжаляваше повече от година...За 45 лв е повече от добра масажиращата седалка.
Взех и една миниформа за тарталети, кръгла. Качеството на всичките е много добро, не са някакви меки като други силиконови форми.
Доскоро липсваше авокадо /също както и с бананите това предшестваше увеличаването на цената/, а днес бях тръгнала за 2-3 броя и гледам: 2,49 лв за 1 брой. 
Но за цената си ми хареса много.