Лидл ::61::

• 81 319
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Знаете ли дали има хубав зехтин в Лидл ?

# 106
Здравейте   bouquet
Днес си купих гофретника , та сега ще събирам рецепти. KaRoLa , dolce miele  по тези рецепти  стават ли  гофретите хрупкави ? И каква е тайната на хрупкавите гофрети  Blush, ако някой знае ще съм благодарна да пише.

По рецептата която пуснах аз стават хрупкави гофретите, да. Peace И много вкусни /тя си е от книжката на гофретника/. Никога не се е случвало да останат неизядени, но докато са топли си стоят хрупкави- ако ги нареждаш една в/у друга в чиния докато са топли омекват обаче. Wink Тази рецепта също е икономична спред мен, защото аз я "деля" и обикновено правя с 2 или 3 яйца (всички съставки се делят на 5)- излизат ми към 20 гофрети с 2-3 яйца. Ако направя цялата доза, с 5 яйца, ще трябва да раздавам и на съседите... hahaha
А днес като погледнах гофретниците прочетох, че имат 15 рецепти в книжката. Не съм разопаковала гофретник в магазина, за да видя какви са рецептите Laughing Но сигурно ще има някоя сполучлива. Wink Кутиите на гофретниците са много компактни и удобни за съхранение. Heart Eyes
По принцип, хубаво е да се обадиш на каса/охрана когато влизаш да заменяш стока и най-често правя така. Но понякога ми се е случвало да се разсейвам и влизам със стоката /особено ако малката ме залиса нещо/.  Blush Пък и в тези случаи нямам нищо против да погледнат какво имам в чантите или ако искат да погледнат и записите от камерите... Peace
Иначе, днес се разписах рано-рано. Grinning Взех масажиращата седалка за майка ми /повече от година я чакаше/- много е доволна. Имам подобна /друга марка/, около 100 лева струваше и не прави и наполовина хубав масаж както лидълската! Миналата година бяха по 49 лв, майка ми купила, пробвала и я върнала- повлияна от мнението на брат ми. После съжаляваше повече от година...За 45 лв е повече от добра масажиращата седалка. Heart Eyes
Аз си взех от силиконовите форми- една жълтичка /нямаше я точно тази в брошурата/ с различни великденски формички- зайче, кокошка, яйце, камбанка и т.н., както и лилавата с яйцата. Та за Великден ще правя шоколадови яйца. Simple Smile Взех и една миниформа за тарталети, кръгла. Качеството на всичките е много добро, не са някакви меки като други силиконови форми. Heart Eyes
Имаше градинска салата и рукола на 1,39 лв. Възмутих се на цената на авокадото. #2gunfire Доскоро липсваше авокадо /също както и с бананите това предшестваше увеличаването на цената/, а днес бях тръгнала за 2-3 броя и гледам: 2,49 лв за 1 брой. Shocked Shocked Ми, да си ги ядат, ще чакам да ги пуснат на промоция.
Скрит текст:
В Кауфланд пък бяха по 1,99 лв, но не ми харесаха на вид, по-дребни бяха.
Нищо чудно и авокадото да удари 3-те лева, но не за кг, а за брой... Crossing Arms
Останах си без листовка с рецепти, номер 20. Crossing Arms Миналата седмица така и не успях да намеря в магазина, за да си взема. Днес листовките бяха сложени до входа, както и след касите, до брошурите. Явно там вече ще ги слагат.

# 107
  • София
dolce miele    bouquet
Задължително ще се пробва  Laughing

# 108
  • В една слънчева къща...
Аз имам и двете кръгли форми и съм доволна. Тази със свалящия се борд ползвам постоянно.  Peace
Руколата беше свежа и хубава. Боите за яйца ползвам от няколко години. Харесват ми. Бикините също. Миксера отдавна съм го похвалила Simple Smile
След работа ще мина да погледна точилката. Дали ще е подходяща за разточване на фондан?

# 109
  • Русе
Знаете ли дали има хубав зехтин в Лидл ?
Ето, този ми харесва, екстра върджин е, но в редовния асортимент е 750 мл.
Скрит текст:

# 110
След работа ще мина да погледна точилката. Дали ще е подходяща за разточване на фондан?
На мен точилката много ми хареса. Peace При следващото ми излизане може да си взема. Повърхността е много гладка, мисля от благородна стомана. За фондан не знам дали ще става, мога само да предполагам, че да. newsm78 Но за цената си ми хареса много.
Формите за кекс, торта и правоъгълните ми харесаха много. Ако имах нужда бих си взела, но имам почти същите, но с керамично покритие- не са мръднали. Материалът не е много лек- ламаринена стомана май пишеше, че е. Не са леки като тенекийки и според мен няма да се изкривяват лесно, както някои други форми на подобни цени. Peace

# 111
Относно замяната- отидох на касата и обясних на момичето, че освен да заменям трябва и да пазарувам. Тя ми каза да си вляза в магазина със стоката да оставя старата в магазина и да си взема нова. Аз отказах, защото стоката е дефектна (или счупена от някой преди мен и евентуално върната и сложена отново при новите). Разбрахме се да занеса двете неща на касата след като си напазарувам, но за мой късмет нямаше останали от този продукт  Laughing.

Взех от яйцата за декорация- много са красиви, едва се удържах да купя само 2 пакета, исках да награбя поне още 5  Laughing. Кошничките също са симпатични, не си заслужават парите много, много, но взех една овчица. Купих и от млечния продукт, беше при намалените стоки.

# 112
Купих си гофретника,това което мога да кажа е,че надмина очакванията ми.Приготвих гофрети по рецептата от книжката към уреда,станаха страхотни,вкусни и хрупкави.Препоръчвам го.След дълго колебание дали да го купя сега съм горд негов собственик!

# 113
  • Burgas
Купих си гофретника,това което мога да кажа е,че надмина очакванията ми.Приготвих гофрети по рецептата от книжката към уреда,станаха страхотни,вкусни и хрупкави.Препоръчвам го.След дълго колебание дали да го купя сега съм горд негов собственик!
И аз му се чудя... за колко време става една гофрета?

# 114
  • София
И аз му се чудя много. Нямам си такъв уред, но се чудя ще стават ли други гофрети - без мляко например, че моите деца имат проблеми. Ако има остнали в четвъртък като ходя за бельо може би ще си взема и ще експериментирам.  Crazy

# 115
И аз му се чудя много. Нямам си такъв уред, но се чудя ще стават ли други гофрети - без мляко например, че моите деца имат проблеми. Ако има остнали в четвъртък като ходя за бельо може би ще си взема и ще експериментирам.  Crazy

Не виждам причина да не стават без мляко. Peace Просто слагаш вода или бадемово мляко, евентуално друг заместител /ако искаш/.
Забравих да се похваля- от щанда с намалените неща взех едно двд с упражнения за бременни и след раждане- за 69 стотинки. Simple Smile Харесва ми- нищо, че родих преди 3 години, упражненията ми допадат. Grinning

# 116
  • София
Благодаря ти! Ма няма да чакам четвъртък, ами ще заръчам на ММ да ми купи утре.
А би ли споделила как мислиш да правиш шоколадови яйца в тези форми силиконовите? Много ми е интересно и ако не е много трудно да взема и аз да се пробвам.  Crazy

# 117
от този гофретник имам от предишно пускане преди години. ами след 5-6 пъти ползване има една част която залепва

# 118
Благодаря ти! Ма няма да чакам четвъртък, ами ще заръчам на ММ да ми купи утре.
А би ли споделила как мислиш да правиш шоколадови яйца в тези форми силиконовите? Много ми е интересно и ако не е много трудно да взема и аз да се пробвам.  Crazy
Ето по този начин /тези от линка са правени именно с лидълски формички Grinning/:
http://sladkoisoleno.blogspot.com/2014/04/blog-post_15.html
Само, че мисля да разтопя два вида шоколад, първо да намажа с млечен, после още един пласт с бял шоколад и преди да залепя двете половинки на шоколадовите яйца да им сложа вътре някакви бонбонки или друга изненада. Laughing
Струва ми се, че гофретниците /поне при нас на Пещерско шосе в П-в/ са доста купувани- стори ми се, че липсват много бройки- имаше немалко бройки, но между тях много разстояние... newsm78

# 119
Искам да попитам пускат ли читави дамски сандали или джапанки и горе долу кога.Предполагам след пролетният каталог за дрехи и да пуснат летен.Миналата година не ми се е налагало да купувам,взех само детски.

Общи условия

Активация на акаунт