Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 223
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
...
Лили, прахосмукачката чу, ме я споменаваш и изплува  Joy
Видях я, като някакъв призрак се появи.
Имам +99 отговора в селската тема. Какво ли са си хортували там нощеска. Ще ида да видя.

# 76
Добро утро! Успешна седмица на всички!
Прочетох само новата тема, старата имам 60 страници, непосилно е да ги изчета.
Виждам, че Бела още не е родила. А с Жаки какво се е случило?

# 77
  • София
Мани, мани, щом аз посред нощите се разписах там...Каси ни нареди всички с последния си пост и с пълно право де  Hug

# 78
Добро утро и лека седмица.
Вчера споменах, че мъжете са забъркали огромно количество смес за палачинки... Е, отвисяха си на котлона от десет сутринта до три часа  Crazy Накрая имаше готови 80 палачинки, без да броим тези, които са изяли, защото "били грозни"  Crazy Извадили рецептата от интернет, и умножили всичко по 3. Безмълвна съм. Днес мисля да направя една солена и една сладка торта. И пак ще останат. Вече не искам дори името им да чувам. Вчера ядох със сирене, ядох с два вида сладко, с течен шоколад, с мед... Брррррр. За справка - друг път правим по 12, до 15 броя.  Crazy

# 79
  • някъде ... тук ...
Бабите са един път! Много яки Crazy

Едва си изрових колата тази сутрин. А беше чистена в събота вечерта. Ама поне не успяхме да закъснеем с дребния за училище.
Снощи добре поляхме празника в едно рок-кръчме.

# 80
  • София
Добро утро!
Аз бих приела малко излишни палачинки, Бърдс флу  Flutter

От петък не съм ви чела, но разбрах, че Жади все още не е родила. Някой би ли резюмирал останалите важности?
Нино, как е бабата?

# 81
  • Бургас
Гледам новините и си мисля,че ние сме в друга държава. Имам предвид че сякаш Бургас не е в България. То не са снегове,не са дъждове, не са чудесии. Тука само един никакъв вятър. Хем малко им завиждам на тези хора със снега ( много малко) , хем се кръстя,че не сме на тяхно място.

# 82
Гледам новините и си мисля,че ние сме в друга държава. Имам предвид че сякаш Бургас не е в България. То не са снегове,не са дъждове, не са чудесии. Тука само един никакъв вятър. Хем малко им завиждам на тези хора със снега ( много малко) , хем се кръстя,че не сме на тяхно място.
И аз това си мислех. Особено вчера като имаше слънце.

# 83
Добро утро! Лиляна, благодаря за темата.

Гледам за секс сте говорили снощи, та да ви питам - какво е това? Не съм го виждала от 5 месеца.

Цвети26, оправяй се по-бързо. В Рудозем недей да ходиш. То, мисля, че не можеш да стигнеш до там.

В Бургас наистина е друга България в момента. Сухо време, вчера дори пекна слънце. Духа силен вятър, но само това.

# 84
  • Ямбол
Не сте само вие. И тук е сухо. Обаче Тунджа е застрашително преляла.

# 85
130 страници миналата седмица, покачване имаме от по-миналата, променяме тренда.

Лили няма търпение да пуска темите, не е дочакала сутринта.

Гледам за секс сте говорили снощи.

Охаааа, и интересни теми имало тук значииии.  Mr. Green

# 86
Ти още ли не си се отказал  Laughing.

# 87
Ти още ли не си се отказал  Laughing.
Той си е нагъл, а и явно му е някакъв фетиш да следи страниците на темите, не само тук го прави  Grinning

# 88
Добро утро.

Цвети, оправяй се бързо. Няма да се даваш на болести. Още малко и тази гадна зима свършва.

Успешна седмица, дами и господа! Simple Smile

# 89
  • дядовата ръкавичка
...... Накрая имаше готови 80 палачинки, без да броим тези, които са изяли, защото "били грозни"  Crazy

Добро утро!

Нареждам  е и аз на опашка за палачинки. Както сме 10 маймуни вкъщи, няма и да ги забележим 80 броя. В тортен вид също приемаме  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт