Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 038
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 120
Аз вече не издържам Гъмбол, честно Tired Дребуса е пристрастен. Почти вече не говори със свои думи, непрекъснато ни репликира с лафове от филмчето. Тази сутрин баща му го смъмри нещо, а той - Гледай да не ти се изкриви врата от това все да гледаш другите отвисоко! Shocked
  hahaha

Много яко  Mr. Green Браво на детето, поне знае на място да каже.

# 121
  • Пловдив
Може ли, който има гофретник от Лидл да сподели мнение, досега не сме имали и видях че цените са доста ниски, та се чудя да взема ли довечера и аз един.
Аз имам гофретник от Лидъл, този с две гофрети, добър е. Не се лъжете да си вземете пак от Лидъл гофретник с формички, ние имаме с морски фигурки - нищо не става, стават едни малки нещица, бавно, замазва се като разсипваш, общо взето е играчка за деца, не става за сериозно ядене на гофрети.

# 122
  • дядовата ръкавичка
Леле, Нино, какви снимки! Впечатлена съм. То като National Geographic направо.

Наш'те женските котки ловуват /то като при лъвовете, нали и там само женските ходят на лов/, но синът ми като види, че са хванали мишле, го спасява.
Скрит текст:
Сега се сещам, сънувах тази нощ, че от зоопарка са избягали тигър,  лъв и няколко мечки. Ходеха по канала на Перловската река, искаха да се прибират обратно в клетките Rolling Eyes

Мъжкият котарак го взехме от обява. Сладко рошаво бебе беше. Сега е такъв свонравен дзвер. Изобщо не дава да го погалиш. Атакува, хапе и ръмжи, абе направо си е диво животно.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 12:03 от Айяла

# 123
Добро утро! Тук вали дъжд, градушка и пече слънце.  Crazy
Отивам да ви чета.

# 124
  • югозапад, под "Марков камък"
Здравейте момичета, времето е ужас искам вече да се постоплим.
От вчерашния празник се отчитам с иглика в саксия, картички и парфюм.
Дали като прецъфти игликата може да си я засадя отвън?

# 125
Да, няма проблем да я засадиш.

# 126
  • sofia
Ох, този гофретник chef Снощи мъжа ми си направи устата, но го отрязах.....и контактния грил го наблюдавам от едно известно време....ама имам опасения, че станат поредните уреди в шкафа.

Току що си харесах матрак и се оказа, че нямат налични, чак след 30 дни. Хем не ми се чака, хем не ми се търси друг, че освен характеристиките и размерът е нестандартен и беше едно чудене.

Нино, котката ясно как е хванала мишката, ама ти с фотото как си я хванала е по-интересно  Simple Smile Евала!

# 127
blackcat6, в темата за Лидл момичетата може да ти отговорят, ако тук няма кой.

Аз четох пинизната тема, ама явно бяха замели. Имаше оставени само квалификации към Жади, че е тъпа един вид. За Тото нямаше нищо. Тя не е само Аква, дето обижда. И Демилока я обижда и се сетих, че и тя беше влизала в темата посред нощ и беше се заяждала. И една Джеронимо и тя обиждала. Много им бъркаме в г*** явно с тази тема.
Чудя се - що бе. Не сте на едно мнение, ми хубаво. Що обиждаш?

Заметено е. Обаче следващия път като спомене нещо по темата, просто я намирам и пращам в ортопедия. Още там и казах за мен да говори каквото иска грозна,тъпа,дебела,недоклатена...обаче там стъпи накриво. Не че не си поизпуснах нервите, с което стана по-грозно, но няма да го позволя!

# 128
Nino,
Моля те да НЕ триеш снимките!
Иначе ще те помоля да ми изпратиш на лична поща.
Страхотни са!

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 12:09 от Alleisha

# 129
Нино, котката ясно как е хванала мишката, ама ти с фотото как си я хванала е по-интересно  Simple Smile Евала!

О, не съм аз, зетя е снимал. Аз нямам никакви фотографски способности. Щракам с телефона и дерзая.

Според мен мишката е била в шок и не е кой знае колко трудно да се снима.  Grinning Може и а е избягала след това, не знам какъв е бил финала, но ако аз съм била - спасявам мишката категорично.

# 130
  • Пловдив
Ако имам бан да не се тревожите за мен - ще се върна като мине.

# 131
Ако имам бан да не се тревожите за мен - ще се върна като мине.

Ти пък защо?  Laughing

# 132
  • Пловдив
Днес съм кисела и зла и се развихрих. Изтърпя ми се търпилото.

# 133
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да, няма проблем да я засадиш.

Даже е задължително, ако не искаш да я изгубиш. Ще умре в саксийката до другата пролет.

При мен е по-сложно, защото получих розичка в саксийка и дано оцелее до разтопяването на снега, защото няма как сега да я засадя.

# 134
Търпението има граници.

Общи условия

Активация на акаунт