Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 201
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Янтра, ти сериозно ли? Пепеляшка правдоподобна ли е? Или Рапунцел? Е, те и този толкова...Ми смотла го е писала, ти какво очакваш Laughing
Пепеляшка като се замислиш е по-правдоподобна. Фактически тя е наследница, нищо, че мащехата се разпорежда с имуществото на малолетната Пепеляша.  Mr. Green  Пък и е хубава.

# 376
Аз намразих и гугутките покрай тия сиви нюанси. Но нямам никакво колебание дали да чета книгата и/или да гледам филма. Ич не ги пипам.

# 377
  • Пазете Гор
Никой няма да си признае, че се е образовал от "Емануела".

# 378
  • Пловдив
Аз намразих и гугутките покрай тия сиви нюанси. Но нямам никакво колебание дали да чета книгата и/или да гледам филма. Ич не ги пипам.
Аз обичам да знам по какво плюя. Mr. Green

По-правдоподобна е от 50-те нюанса.

# 379
  • София
Че то половината холивудска продукция е за точно този тип. Спайдърмен? Супермен? Смотльовци с мощни магични сили. Ми, това харесват децата. За това дават 300 ...какво каза Куркума...милиона ли...

# 380
То така е по-добре, Янтре, щото има и такива, дето не знаят.

Бе аз съм малка, каква Емануела?
Аз се ограмотих като отличник - набарах на мама в гардероба "Мъжът и жената интимно" и щях да пукна от еротиката.

# 381
  • София
Не. Пропуснала съм. Заслужава ли си?

# 382
  • Пловдив
Бе аз съм малка, каква Емануела?
Аз се ограмотих като отличник - набарах на мама в гардероба "Мъжът и жената интимно" и щях да пукна от еротиката.
С две думи - франсета. Започва в някакъв самолет, тя има свалка за една нощ (ок де, за един път). Тя лети към мъжа си в ... Тайланд? Там има прислуга, на нея и е скучно и търси как да се развлича. Най-близко до ума в ерата без интернет ...... този-онзи, малко онази. Съвсем правдоподобно и логично.

# 383
  • Бургас
Джейми Дорнан, боже мой! То лигаво, то глезенко, да се чудиш да го напляскаш или да го накърмиш.
Моля ви се.
И аз го "гледах" с превъртане, абсурден филм.
Сега ше правим садо-мазо секс!- пляс, с едно перце - Заболя ли те? Не! А, видя ли, болката е само в главата ти.
Да го хвана аз да го ошамаря циганската, да видим в главата ли е, в Д-то ли е.
И само като си представя колко девойчета ще го гледат и ще решат колко мега хипер романтично е да те сексят след като си подписал стриктен договор кой гинеколог ще те преглежда и какви хапчета ще пиеш, а и да те понапляскат за по-секси ...
Ох, много се ядосвам на тоя филм, спирам Simple Smile

Ей заради това подчертаното си наплюх монитора със сок  Joy Joy Joy

Васко що така го порязаха в гласуването?

# 384
  • София
Аахахахаах, Нино, специално за теб!
http://chitanka.info/text/9741-myzhyt-i-zhenata-intimno

# 385
  • София
Янтре, а строителни работници участват ли? Щото ако не, хич да не го тегля...

# 386
  • Варна

Ние бяхме малки, като пуснаха Емануела. Затова пък четохме "Мъжът и жената интимно". После лично аз прочетох и д-р Спок, та съвсем се образовах.
Хохо, Ниня и тя като мен, ама ние сме и на една възраст.  Laughing

# 387
  • Пловдив
Янтре, а строителни работници участват ли? Щото ако не, хич да не го тегля...
Blush Flutter Голям пропуск, но не. ooooh! Cry

# 388
Не знам що порязаха Васко, но този Гангнам стайл ми е толкова опротивял  Sick че дори и Филип Аврамов да се е справил добре, според музикалните експерти, аз не го усетих така. И изобщо - много слабо, даже и като артистизъм.

Янтре, па то като любовните романи от едно време. Чела съм един като тинейджърка, но много жезъли, много изригнали вулкани и нещо ми приседна. Тука явно новото е шляпане.

# 389
  • София
Ох,много се смях тази вечер, но сънчо ме вика и вече ви оставям. Да слушате, ей! Лека Grinning

Общи условия

Активация на акаунт