Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 056
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 170
Нино, утре е термина.

Ванини, най-вероятно съм с по-късна овулация.

Яна, при баба съм.

Одри, до стаята в която ми записваха тоновете, раждаше едно момиче. Не викаше, но болката в приплакванията се усещаше. Аз седя и чакам, като влезна доктора смятай какъв вид съм имала щом ме попита да не би да ми е лошо. Като осизнах какво ме чака и не ми трябваше много разубеждаване за индукцията  Mr. Green

# 1 171
Белла, не се притеснявай.  Hug

# 1 172
  • Пловдив
Янтре, една съфорумка от Пловдив пише, че котката й е родила и иска да раздадат котенцата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761541.30330;topicrefid=20
Трябва да ги видим Simple Smile

# 1 173
  • Пловдив
Ех, Жади, сигурно си разочарована. Как може да се обърка термин?
Лесно, каквото и да говориш на гинеколозите, те смятат термина на стандартен 28 дневен цикъл. Много жени са с 30 и повече дни.

# 1 174
Ех, Жади, сигурно си разочарована. Как може да се обърка термин?
Лесно, каквото и да говориш на гинеколозите, те смятат термина на стандартен 28 дневен цикъл. Много жени са с 30 и повече дни.

Аз 1000 пъти казах, че. оя е над 30 дни и когато си поиска ама...

Нинко  Hug

# 1 175
  • Ямбол
Добро решение сте взели с лекаря, Жади.
Като не иска момчето, няма насила да го вадите.
Няма да залагам повече. Когато - тогава.

Нино, да не би да си го изключила ненадейно.

# 1 176
  • София
Айдеее, Чек ще обере залозите!
Жади, да си призная, радвам се, че са те върнали! Тото, колкото и да му харесва, няма да си седи все вътре, така че тия дни сам ще си излезе. Сега остава Янтра пак да ти направи гофретки, а таткото да вземе да ти донесе картофки най-накрая!  Hug Сега ще тормозя ММ да се пуснем събота до Пловдив.
Аз имам въпрос, като който се храни да не отваря  Blush:
Скрит текст:
преди малко, като се прибрах с голямата, ММ беше в шок. Малкият имал бяло изпражнение. Той прочел в нета, че пише, че това е признак на хепатит и с това ме посрещна на вратата. Абе поизплаших се, но все си мисля, че е от стомашно-чревния вирус. Да не говорим, че самичко си призна, че вчера е изпил почти литър прясно мляко тайно и е изял половин кофичка кисело. Утре ще го водя сутринта да му пусна всички възможни изследвания, а после - при лекаря, ама ММ настоява още сега да отидем до Пирогов. Хич не мисля, че има нужда обаче. Какво мислите?

# 1 177
Ох, не знам Лиляна, но изписа каква е грешката, дори не дочетох, дадох финиш и се оправи  Blush Много съм зле с техниката. Но сутринта май съм натиснала нещо докато го почиствах. Че нали съм луда, се бърша и аз. Май ще им го върна и това е.

# 1 178
И аз да бях на мястото на Апостолчо, и аз щях да изчакам всички да загубите залаганията и тогава да се родя. Връцнало се е детето и прави напук. Терминът няма общо тук.

# 1 179
И аз да бях на мястото на Апостолчо, и аз щях да изчакам всички да загубите залаганията и тогава да се родя. Връцнало се е детето и прави напук. Терминът няма общо тук.

Joy  Joy Термина няма общо до характер си е викаш.  Joy
Цвети, ако ще сте по-спокойни идете.

# 1 180
Как всички, като аз ще спечеля?

# 1 181
Мисля, че най подходящи дати са 13, 17 и 19- сти. 03. 2015- са двойка. Комбинация с 8 е 1- т.е. лидер. Комбинирано с 4 и 10 е 3- т.е. богат. Не съм специалист. Чела съм някъде нещо. Само това.

# 1 182
  • София
Получих дежа вю.  Crazy

Жади, на мен няма да ми е по-спокойно, но на ММ-сигурно. Въпросът е какво да им кажа - абе четох в интернет... Нашата докторка така щеше да ме набие веднъж.

# 1 183
белла дона,
Ще си легна спокойна, че си си у дома.
Нормално е да си се притеснила. Сега ще имаш време да се успокоиш Simple Smile

П.П. Аз бях на преглед сутринта. Без никакви признаци. Четвъртък сутрин. Казаха ми, ако нищо не се случи, в понеделник сутрин да съм в приемна. Да, ама...В 19 вечерта се върнах в болницата. В 22:04 се роди съкровището ми.

# 1 184
белла дона,
Ще си легна спокойна, че си си у дома.
Нормално е да си се притеснила. Сега ще имаш време да се успокоиш Simple Smile

П.П. Аз бях на преглед сутринта. Без никакви признаци. Четвъртък сутрин. Казаха ми, ако нищо не се случи, в понеделник сутрин да съм в приемна. Да, ама...В 19 вечерта се върнах в болницата. В 22:04 се роди съкровището ми.

Юхуууу има надежда  Laughing

Еми още 5 дена ще се вихрим тук. Тамън и новата тема ще хвана.
Цвети, ще пратиш ТМ да се обяснява  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт