Кремове против стрии?

• 204 246
  • 550
  •   1
Отговори
# 45
Аз имам личен опит с Контрактубекс- направих контактен дерматит от него..После 1 месец обикалях по лекари и пих кортикостероиди  #2gunfire Вече минах 2 процедури лазер, след третата ще кажа има ли ефект..Всичко друго съм пробвала и съм мазала- не става  Embarassed

# 46
И аз имам опит с Контратубекс - ми той и с белезите не се справя, пък за стрии  Rolling Eyes Мазала съм, както трябва и когато и колкото трябва, и не съм във възторг хич...

# 47
Ух много неприятно. Имах го като резервен вариант ако се нацепя, въпреки че се мажа старателно след всяко къпане. Ех... няма да рискувам с него. Блг за коментарите.

# 48
Ух много неприятно. Имах го като резервен вариант ако се нацепя, въпреки че се мажа старателно след всяко къпане. Ех... няма да рискувам с него. Блг за коментарите.
То можеш да рискуваш все пак, нищо не ти пречи. Другото е, че Контратубексът е към 14 лева, но е миниатюрна тубата и се чудя колко тубички ще са ти необходими...Мисля, че за единия баджак ще отиде една тубичка  Joy

# 49
Ето този домашен крем си направете.Уникален е.
http://m.edna.bg/moda-i-kozmetika/grija-za-tialoto/domashen-arom … tiv-strii-4637154

# 50
През бременността си използвах гела на Лиерак - Phytolastil gel - доволна съм!
Качих около 18 кг, кожата ми доста се разтегна, но дори с мазане веднъж дневно имаше резултат.
В момента имам стрии само на бедрата и то защото  не се сетих да използвам гела там..

# 51
То можеш да рискуваш все пак, нищо не ти пречи. Другото е, че Контратубексът е към 14 лева, но е миниатюрна тубата и се чудя колко тубички ще са ти необходими...Мисля, че за единия баджак ще отиде една тубичка  Joy

А какво би ме посъветвала ти? Да не се вглеждам много много ли? И 50 да струва не ме бърка цената, а ефекта. Simple Smile

# 52
Здраейте,
Аз също използвам Био Оил и съм много доволна.Бременна съм в 29 седмица и го използвам от първия месец.За сега нямам нито една стрия и за почти седем месеца използване ми се заличиха малко дори и старите ми стрии,които имам от напълняване и отслабване преди това.Препоръчвам го с двете ръце  Simple Smile Peace

# 53
То можеш да рискуваш все пак, нищо не ти пречи. Другото е, че Контратубексът е към 14 лева, но е миниатюрна тубата и се чудя колко тубички ще са ти необходими...Мисля, че за единия баджак ще отиде една тубичка  Joy

А какво би ме посъветвала ти? Да не се вглеждам много много ли? И 50 да струва не ме бърка цената, а ефекта. Simple Smile

Не Wink Идеята ми беше, че ако ще е с Контратубекс, по-добре да си дадеш парите за нещо сериозно и специализирано, защото и с него ще отидат бая пари Simple Smile Все пак няма да стане от един ден Wink И аз много съм се вманиачила напоследък и трябва да почна да ги боря истински  #Cussing out

# 54
Аз се мажех с крем на Бубхен, но сбърках, че се мазах само на корема.  Там не ми се появи нито една стриа, но се нацепих зверски на бедрата, дупето даже и пръсците! Истината е да се опиташ да не качиш килограми и да се мажеш много в тези области. Аз качих 33  Cry Лека бременност

# 55
  • Варна
Мисля, че появата на стрии или не до голяма степен е въпрос на гени и колко кг ще качиш. Аз явно съм от късметлийките, нямам стрии след първата си бременност, но е факт и че не качих особено много килограми. Все пак мазах и то много упорито и редовно, още преди да започна да качвам и да ми личи, така и кожата се подготвя и насища предварително. Мажех два пъти на ден корем и гърди.
И като се замислиш какво мазане пада и колко от това нещо прониква в бременното ти тяло, ти се иска да е нещо по-естествено. През цялото време мазах единствено и само със собственоръчно забъркана комбинация от масла: кокосово + какаово + от пшеничен зародиш + от шипки. Всичките масла са много полезни за кожата, белези и т.н. Съотношенията бяха на око, но все пак наблягах на кокосово + какаово и по-малко от другите две. Маслата се загряват на водна баня много внимателно до втечнаването им, не повече, защото се губят свойствата им, разбъркваш, разливаш по бурканчета и оставяш да изстине.
Неприятното на това мазило е, че остава мазно по кожата и не попива напълно. Аз си слагах памучен колан на корема, за да си предпазя останалите дрехи и носех два сутиена, които после хвърлих и толкоз.
Същата бърканица става и за мазане на тяло - крака, ръце и т.н. Аз така си доизползвах остатъка. Поне е естествено и да ти кажа, май ми излезе доста по-евтино отколкото ако бях купувала скъпи кремове.

# 56
Мажех се със зехтин екстра върджин; чат-пат и с други масла. Нямам стрии. Но и не бях качила много - не повече от десетина кила, които в последствие лесно смъкнах.
Не си харесвах само корема, който след раждането стоеше отпуснат; уж щях да спортувам, диетувам и да правя коремни преси. Но така и не ми оставаха време и енергия за това. Но някъде 6-7 месеца след раждането и той се прибра от само себе си. Единствената по-специална грижа, с която си обръщах внимание, беше да продължа да се плескам със зехтин след баня. Не знам дали точно това ми помогна, но със сигурност не ми навреди.

# 57
  • София
Здравейте! Имам бебе на 4 месеца и през цялата бременност се мазах с продуктите на Palmer's. Разработени са на основата на какаовото масло. Използвах лосиона, крема, олиото, а накрая маслото за  корем. Хубавото при тях е, че за всеки етап от бременността можеш да си вземеш даден продукт. Попиват мигновено, миришат страхотно, а кожата става мека, плътна и еластична. Стрии нямам, въпреки че накрая доста ми беше опъната кожата на корема. След като родих пък си взех лосиона за стягане. Мажа всяка сутрин и не знам дали си въобразявам, но коремът ми е доста по-прибран от на майки с бебета на сходни месеци. С маслото за корем или с олиото се мажех вечер, а сутрин след къпане с лосиона или с крема. За следващата бременност със сигурност ще ги използвам отново. Имам 2 приятелки, които също са ги ползвали - и двете са доволни, нямат щети, при все че едната напълня 20кг.

# 58
  • Пазарджик
Аз използвам Мустела с двойно действие.В момента съм в 8 месец и предвид килограмите които качих и продължавам да качвам  засега се справя много добре.Използвам я задължително сутрин и вечер.

# 59
Аз си мисля, че специализираните продукти за стрии би трябвало да са напълно безопасни при бременни при положение, че главно бременните са таргет групата, когато става дума за стрии  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт