Кремове против стрии?

• 204 264
  • 550
  •   1
Отговори
# 75
От моя гледна точка, няма кой знае какво значение с какво се мажеш. Може да е с обикновен зехтин. Най-важното да е редовно, всеки ден, по възможност по два пъти. Аз се мажеш с масло от карите- чисто.

# 76
Установила съм обаче в повечето хубави олиа за тяло против стрии и за лечение на такива има следните съставки:
масло от СЕМЕНАТА на шипката, масло от сусам,бадемово масло,масло от жожоба, какаово масло, масло от шеа, масло от невен или лайка и задължително вит. А И вит. Е!!!

Та накрая ще си сглобя аз лично май  Peace Само бременните да четат внимателно етикетите! Peace
И да добавя накрая, че в така прехвалената Мустела, преди време бяха открити парабени, така че внимавайте и четете!

Ако успееш в близките месеци имаш един клиент в мое лице Simple Smile

# 77
Крема на мустела е моя фаворит. Маслата на Икаров също имат нелош успех. Комбинацията от двете е определено оптимален вариант.

# 78
Аз правих тази комбинация със сина ми преди 8 год. и ми се разминаха стриите , макар че съм предразположена (имам доста от пубертета).За всеки случай реших и тази  бременност да се мажа сутрин с мустела, вечер с икаров, за сега съм  в 7 месец и уж още нямам - дано устискам така до края Praynig

# 79
Е, предпочитам да дам малко повече пари, но да съм сигурна, че купувам нещо качествено.

И аз вече разсъждавам така за всичко Wink
Каква е цената на Икаров?

Аз нямам вече търпение да се сдобия с набелязаното  Peace

# 80
Е, предпочитам да дам малко повече пари, но да съм сигурна, че купувам нещо качествено.

Здрасти, аз това гледам от няколко дни ->

http://apteka.framar.bg/30062364/%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BE% … 125-%D0%BC%D0%BB-

предполагам, че ще е с около 1 лв. разлика в аптеките. По принцип аз отдавна съм така, по-добре повечко пари за нещо качествено, от колкото малко за боклуци. Една приятелка ми казваше, че се е мазала с някакъв обикновен крем от 2-3 лв. и била доволна, обаче на мен нещо не ми се рискува.

# 81
Здравейте момичета!

Аз съм края на 8 месец и съм дотук само с маслото на Икаров. Много съм доволна кожата ми е много мекичка и нямам изобщо стрии. В началото на бременността си бях забъркала мас и етерични масла от мандарина  също е много добър вариант. Няма да сгрешите ако ползвате този вид козметика срещу стриите.

# 82
nikoleta_b, горе долу за колко време ти стига една опаковка?

# 83
nikoleta_b, горе долу за колко време ти стига една опаковка?

Маслото на Икаров го мажех само вечер и ми стигна за 4 месеца. Мажех бедра , корем,кръст и бюст. А мастта около 150 гр. беше с 25 капки мандарина 2 месеца го мажех и още даже имам и сега го довършвам.

# 84
Установила съм обаче в повечето хубави олиа за тяло против стрии и за лечение на такива има следните съставки:
масло от СЕМЕНАТА на шипката, масло от сусам,бадемово масло,масло от жожоба, какаово масло, масло от шеа, масло от невен или лайка и задължително вит. А И вит. Е!!!

Та накрая ще си сглобя аз лично май  Peace Само бременните да четат внимателно етикетите! Peace
И да добавя накрая, че в така прехвалената Мустела, преди време бяха открити парабени, така че внимавайте и четете!

Ако успееш в близките месеци имаш един клиент в мое лице Simple Smile

Ами от тези изброените масла, скъпите са от шипка, лайка и невен. Но човек може сам да си направи при желание и рецепти има в нета. Според мен естествените са добрите масла, всичко останало са брандове и етикети.

# 85
Преди време почти всяка козметика съдържаше парабени и те се приемаха за стандартна съставка, така че не беше голямо откритие да бъдат "открити". Не е нужно да се проявява злоба, ако не можеш да си позволиш цената.

# 86
Е то и оловото е било стандартна съставка в крема "Пондс". Тъй че като хвърлиш една торба пари нищо не ти гарантира. С естествените масла няма такъв риск.

# 87
Някой явно не чете!
Честно казано за козметика никога не съм пестила, като бременна изредих Лиерак, Галеник, Перкуталфа и прочие аптечни козметики, само съжалявам ще повторя, че не взех вместо кремове и гелове маслата!

А ето относно Мустелата:
http://boyanalambert.blogspot.com/2012/06/blog-post_07.html

Затова най-добре човек да взема от чужди проверени сайтове или от био магазин козметиката  Peace

# 88

Здравей, АннаМария! Ако говориш за Lavilin, няма да съжаляваш определено. Страхотни резултати. Казвам го от личен опит.

# 89
Ползвах маслото на Веледа против стрии и един крем, който ми го забъркваха в аптека. Качих 25кг и не се нацепих. След раждането обаче пренебрегнах грижите за кожата, свалих за 2 месеца 17кг и се появиха тук там стрии. Сега си  взех Био Ойл и се надявам да ги позаличи.

Общи условия

Активация на акаунт