Кремове против стрии?

• 204 340
  • 550
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
аз сега се мажа с Матернеа
поздрави

# 121
Този продукт ползвали ли сте го?
За вече появили се стрии
http://apteka-optima.com/86/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE … -150%D0%B3%D1%80/

# 122
Този продукт ползвали ли сте го?
За вече появили се стрии
http://apteka-optima.com/86/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE … -150%D0%B3%D1%80/

Нещо не ми вдъхва доверие, но някой ако го е ползвал да сподели мнение. Тези реклами с преди и сега са лесно манипулируеми с фотошоп и ми намирисват на имамни. А и вече появили се стрии всички казват,че оправяне няма.

# 123
Ще ми е интересно някой да сподели опит от ползването на продукта, но ми е съмнително .........

# 124
Като му гледам цената,  не пречи да се пробва, но се съмнявам да има такова действие , особено при снимката с отпусната кожа- там е играл скалпел или фотошоп. Дори и с лазер стрии не се махат !

# 125
Пързалка. Това с "преди" и "след" няма как да е нещо различно.

# 126
Благодаря, но вече накупих продукти на други марки, а и стриите се появиха въпреки това  Wink

# 127
Предразположена ли си на това, няма крем или олио , което да те спаси . Изчетох милион постове и затова реших, че няма смисъл да се мажа с бебешко олио - само си съсипвам дрехите , а ефект никакъв!

# 128
Здравейте, някой мазал ли се е с кокона и майка ? Какви са отзивите?

# 129
Здравейте!Искам да попитам може ли в 5 г.с. да се мажа с маслото на Икаров пронив стрии,понеже на опаковката пише след 4-я месец? Simple Smile

# 130
Здравейте!Искам да попитам може ли в 5 г.с. да се мажа с маслото на Икаров пронив стрии,понеже на опаковката пише след 4-я месец? Simple Smile

Странно, признавам не бях обърнала внимание, но аз го ползвах от 3-ия месец може би. Това масло ми подейства най-добре, защото кожата ми беше ужасно суха. По-скоро трябва да внимаваш как го нанасяш в областта на корема - трябва да са леки и нежни движения, без да се прекалява. Масажите не са полезни в тази област точно в този период.

# 131
Здравейте,момичета.Мисля скоро и аз да започвам с голямото мазане LaughingСпряла съм се,засега,на това
http://www.palmers.bg/kozmetika-za-bremenni-Palmer's-Cocoa- … ch-Marks-9-47.htm
Искам да попитам някоя от вас ползвала ли е на тази марка и какво е мнението ви за тях.

# 132
Аз скоро си поръчах на Палмърс и ще го пробвам надявам седа е ок. За сега имам Мустела, Кокона и Майка, и Палмърс.За коконата никой не изказа мнение, никой ли не се е мазал newsm78

# 133
Здравейте и от мен, аз съм в 31 седмица и от всичко най много се притеснявам за стриите по корема. Така или иначе по дупето и краката си имам вече от преди бременността, но исках да избягам от тези които могат да се появят по корема. Още след 3 месец започнха упорито да се мажа с чисто какаово масло, в началото ползвах стик на Cococare, а сега ползвам на Now foods. До настоящия момент коремчето ми изглежда прекрасно без нито една стрия. Така че горещо ги препоръчвам и двете марки.  Hug

# 134
  • София
С първата ми бреенност, стриите се появиха две седмици преди раждането Simple Smile Тоест в 38 г.с. Нямах нито една преди това  Peace Тепърва ти предстои най-голямото нарастване на корема (и най-рязко).

Общи условия

Активация на акаунт