Кремове против стрии?

• 206 217
  • 550
  •   1
Отговори
# 150
Мазах се от както разбрах че съм бременнс,т.е от 8 9г.с. по два пъти на ден и до средата на 8месец нямах стрии, но след това започнаха да се появяват и резултатът е ужасен корем със стрии

# 151
Аз използвах масло против стрии на Икаров и съм много доволна. Продава се в аптеките.

# 152
аз се мазах интензивно с каквото намерих в аптеките - и скъпи, и евтини мазила. Тц - никва полза. Ако кожата ти е предразположена, и в мазилата да се киснеш по цял ден, пак ще изскочат...аз вече си свикнах с моите, ММ казва, че ме красели, защото му напомняли за нашите прекрасни 3 деца Wink))
с времето изсветляват  Hug

# 153
Ето и моя опит. Имах малко стрии по дупето и бедрата от пубертета. След като забременях започнах да се мажа с Lierac на дупето и бедрата(купувах го от Enzo.bg-45-50лв за 200мл опаковка), а корема и гърдите с  Био ойл и Икаров. По гърдите ми се появиха стрии още в 3ти месец, а останалата част от тялото ми е непокътната. Родих преди 2 седмици и продължавам да се мажа, но по-рядко.

# 154
  • София
Ползвам маслото против стрии на Веледа и за сега съм доволна /7ми мес/. На финала ще съм по - категорична свършило ли е работа Simple Smile

# 155
  • София
Да, най-много нараства корема в последния месец от бременността и ако се образуват стрии е точно тогава. Както и след раждане, тогава също не трябва да пренебрегвате грижата за кожата си  Peace

# 156
  • Sofia
През първата бременност с нищо не съм се мазала, само за съвсем малко с някаква чиста мас, но беше много доста гадно и се отказах. Не съм имала стрии. Сега ползвам едно българско мазило, което съм си купила от магазини Зоя. Има им го в сайта, но не мога да се сетя в момента името. Ще видя дали ще има ефект, т.к. съм само в 6-я месец. Надявам се да съм наследила еластичността на кожата от майка ми и лелите ми, които са родили по две деца, не са се мазали с нищо и нямат грам стрии по тях...В някои теми мамите бяха писали, че ходят на някакви лазерни процедури за махането на стрии, но така и не разбрах има ли наистина ефект от тях.

# 157
Ами аз съм три седмици след раждане и нямам нито една стрия никъде. Наистина най-много ми порасна коремът в деветия месец. Използвах маслото против стрии на Веледа. Много съм писала из темите колко съм доволна от него, но сега вече като окончателно приключила с бременността мога да дам пълен отчет. Та с две ръце съм за това масло!

# 158
Ами аз съм три седмици след раждане и нямам нито една стрия никъде. Наистина най-много ми порасна коремът в деветия месец. Използвах маслото против стрии на Веледа. Много съм писала из темите колко съм доволна от него, но сега вече като окончателно приключила с бременността мога да дам пълен отчет. Та с две ръце съм за това масло!

http://www.newpharma.be/apotheek/weleda/76041/weleda-zwangerscha … zwangerschapsolie
Това ли е маслото , което сте ползвали ?  bouquet на мен ми го препоръчаха също. Ще взема в най-скоро време .

# 159
Да, точно това е.

# 160
  • София
Един малко глупав въпрос  Embarassed Олиото на Веледа само за бременни ли е? Предполагам, че няма проблем да се ползва, до сега изразходих 2 или 3 шишенца от Био Ойл, надявах се да избегна нови стрии около коленете, но миналия ден с ужас открих една чисто нова и червена, сякаш се появи за 1 ден  Shocked Та явно това олио не ми помага много  Crossing Arms

# 161
  • София
Един малко глупав въпрос  Embarassed Олиото на Веледа само за бременни ли е? Предполагам, че няма проблем да се ползва, до сега изразходих 2 или 3 шишенца от Био Ойл, надявах се да избегна нови стрии около коленете, но миналия ден с ужас открих една чисто нова и червена, сякаш се появи за 1 ден  Shocked Та явно това олио не ми помага много  Crossing Arms
Разбира се, че и небременни могат да го ползват Grinning Просто през бременността еластичността на кожата е подложена на голямо изпитание, отделно не всички видове масла са препоръчителни за този период. Да не говорим за обикновените кремове, които съдържът химия.

# 162
  • София
 bouquet Мерси! За сега съм се насочила към Веледа, но те първа започвам проучването си  Mr. Green

# 163
Веледа има почти на 90 % идентичен състав с маслото на Икаров против стрии, но разликата в цената им е чувствителна( ползвала съм и двете) Дори и двете миришат еднакво. Да речем ,че състава на Веледа по-контролиран . И двете ми бременности преминаха без стрии , сутрин се мажех с Мустела ,вечер с маслото на Икаров . Имам предразположеност ,защото имам доста стрии от пубертета .Все пак трябва да имате впредвид ,че колкото по-млада е една кожа ,толкова по-вероятно е да се нацепи ,защото е по стегната  .Втората ми бременност беше в една по-напреднала възраст и бях убедена ,че няма да имам поражения.

# 164
  • София
Според мен е точно обратното - с напредване на възрастта кожата губи колаген и вероятността от стрии е по-голяма.

Общи условия

Активация на акаунт