Ами същата е, за която си и мислех. Гледаме с ММ първия път като се появи, така се надявах да не продължи с това извънземно самочувствие, ама явно е добра. Не съм кой знае какъв кулинар, така че не мога да преценя де. Атти - искрено ме разсмя с поста си, точно това прави впечатление у нея. А репликата ѝ, че мъжете ѝ плащат или нещо подобно беше...
Абе много ми е неприятна.
, което ме кара да ви питам - шефовете правят редица забележки, но на нея нищо не казват за косата ѝ, както и на момичето, което танцува на пилон - тя винаги е стабилно лакирана, това ОК ли е според вас?
Ами същата е, за която си и мислех. Гледаме с ММ първия път като се появи, така се надявах да не продължи с това извънземно самочувствие, ама явно е добра. Не съм кой знае какъв кулинар, така че не мога да преценя де. Атти - искрено ме разсмя с поста си, точно това прави впечатление у нея. А репликата ѝ, че мъжете ѝ плащат или нещо подобно беше...
Абе много ми е неприятна.
Виж, че ако не е върху канапе от сьомга с френски сирена или виетнамска манджа, не става
.Вместо да се радва на вниманието, тя се засяга, а уж е един от най-коментираните участници.
докривя ми много. Да не говорим, че ме засегнаха и на "арбанашки" патриотизъм. Шведско и пуширано може, арбанашко не може 
още от моето детство. 
Препоръчани теми