MasterChef България, Тема 2

  • 48 972
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • Мнения: 5 791
Ще си обсъждам истинските готвачи - тези които искат да покажат майстоврство и да станат някой в облстта на готварството, а не да съберат парички да почерпят родата и тайфата.


Тя според мен също се справя добре, умее да готви жената, но тази нейна вулгарност ми идва в повече. Не за един граф /ако наистина е бил граф/, а за пет графа и още толкова лордове да е била женена манталитета и на простачка е останел непроменен. На 46 години е така ли не се е научила на малко обноски? Знае ли, разбира ли изобщо значението на аристократизъм?

# 691
  • Мнения: 121

В тази връзка - поздравления за Таня и Дарин, че споделиха рецептите си - пожелавам им успех и стискам палци.  Специално на Дарин - благодарности - пробвах в събота рецепатата за паста на тиган - и макар че подходих много недоверчиво - резулатът беше повече от чудесен. Само да кажа че един пакет спагети се омете за отрицателно време и питаха за допълнително. Така че - Дарин   bouquet


Благодаря. Ето ви и рецептата за онова с едното яйце - http://fkusno.com/?p=2069

# 692
  • София
  • Мнения: 2 716

Благодаря. Ето ви и рецептата за онова с едното яйце - http://fkusno.com/?p=2069

Много благодаря, страхотно е че споделяте рецептите си с нас. А тази изглежда изключително примамливо  Hug

# 693
  • Мнения: 5 791

Благодаря. Ето ви и рецептата за онова с едното яйце - http://fkusno.com/?p=2069

Кремчето изглежда страхотно, сигурна съм и, че ще е много вкусен. Благодаря.

# 694
  • Мнения: 164
Има ли някъде снимки с имената на 16-те, че аз нещо тотално не се ориентирам  Embarassed ?

# 695
  • Мнения: 1 889
Извинявам се, ако е досадно, но някак си съм изпуснала рецептата на Дарин за спагети без варене. Ако може да я публикувате пак!  bouquet

# 696
  • Мнения: X
Има ли някъде снимки с имената на 16-те, че аз нещо тотално не се ориентирам  Embarassed ?
Заповядай:
http://masterchef.btv.bg/uchastnitsi/ ,
да използвам момента да дам и аз прогноза за краен победител - Симеон!

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 11:43 от Анонимен

# 697
  • Мнения: 164
Много благодаря  Hug

Обаче не за всички има информация  Rolling Eyes....

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 11:51 от reniTosheva

# 698
  • Мнения: 5 462
Или иначе казано - селска пръчка.
Peace hahaha Joy

# 699
  • София
  • Мнения: 20 220
аз смятам,че вече не трябва да я наричаме с този прякор,тя си взе поука и е с прибрана грива...за мен вече е Графинята Wink

Ама каква поука да си е взела, след като предаването върви на запис и докато ние гледаме началото, снимките вече са преполовили формата. Дори да си е взела поука, ще го видим много по-нататък.  Peace

П.П.: Графиня на тази простакеса не може да ми се обърне езика да й викам.  Naughty

# 700
  • Мнения: 7 849
Цялостаната й визия създава усещане, че откакто е създала дъщеря си, никой мъж повече не се е прежалил. А и по изказванията и си личи. Какво да се прави, природата си го изисква...

# 701
  • Стара Загора
  • Мнения: 69
аз смятам,че вече не трябва да я наричаме с този прякор,тя си взе поука и е с прибрана грива...за мен вече е Графинята Wink

Ама каква поука да си е взела, след като предаването върви на запис и докато ние гледаме началото, снимките вече са преполовили формата. Дори да си е взела поука, ще го видим много по-нататък.  Peace

П.П.: Графиня на тази простакеса не може да ми се обърне езика да й викам.  Naughty
Като казахте графиня и се сетих за това "същество"
Скрит текст:
Като гледам снимки имат еднакъв стил и вкус за облекло. Вероятно и на поведение...

# 702
  • Ню Йорк
  • Мнения: 5 080
Тя китеника била на 46, а аз мислех че е поне на 55, поне на толкова изглежда  ooooh!

# 703
  • Мнения: 2 282

Благодаря. Ето ви и рецептата за онова с едното яйце - http://fkusno.com/?p=2069
Супееер, ще го пробвам задължително! А не става ли много сладко със всичката тази захар навсякъде?

# 704
  • Мнения: 121

Благодаря. Ето ви и рецептата за онова с едното яйце - http://fkusno.com/?p=2069
Супееер, ще го пробвам задължително! А не става ли много сладко със всичката тази захар навсякъде?


6 лъжици захар са около 100 грама, излизат 3 кремчета. Половината от карамела ще остане неизползван (ако е само за декорация, а не поливате изцяло). Накрая се пада по около 30 г захар на порция. В бутилка кола има по-малко въглехидрати.

Общи условия

Активация на акаунт