MasterChef България, Тема 2

• 52 311
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • Berlin
На голямата група опитаха ястията още преди да свърши времето. Така казаха - журито минава да пробва на тези, които са ги впечатлили с ястията си. После останалите.

# 181

Много апетитно ми се стори ястието с доматен сос и яйце на чужденката.

на  малайзийката -    шакшука се казва. Много ми хареса, ама като видях как е в доматен сос и очаквах да отпадне  Laughing

# 182
Утре май ще правя доматен сос.  smile3508

# 183
  • Ню Йорк
Интересно ми беше, но не мога да преглътна китеника. Май ще я бутат до финала, дано се прецака с някоя манджа.

# 184
  • София
На голямата група опитаха ястията още преди да свърши времето. Така казаха - журито минава да пробва на тези, които са ги впечатлили с ястията си. После останалите.

На малайзийката ястието беше опитано, но не беше в голямата група.

На мен фризьорчето не ми допада нещо, ама ми хареса съчетанието му с чушка.

За сега харесвам, Елена (преборила анорексията), майката на 3-те деца (евала, че беше в голямата група), Дарин... има и още, ама още не съм ги запомнила  Laughing

Шведката ми е интересна, но ми се струва, че много жестоко ще падне от високо. Танцьорката на пилон и тя ми се струва, че ще отпадне.

Много ми беше интересно тази вечер, чакам с нетърпение утре.

# 185
Интересно ми беше, но не мога да преглътна китеника. Май ще я бутат до финала, дано се прецака с някоя манджа.

И аз.
Четох малко за нея из нета, явно се пише за "известна".
Ето една статийка: http://www.blitz.bg/article/40104

# 186
 Joy
Холандия живеем в имение на невероятно красиво място, имаме всички удобства, но там

от скука погрознях и подивях

качила съм 6 кила за една година! Свикнала съм на друг живот. Това лято му казах, че съм дотук!

# 187
А тук е първата част на интервюто й - не знам да се смея ли, да плача ли.... Страхотни фантасмагории, според мен, мързи ме да съпоставям фактите с историческите личности, но съм убедена, че може да се открие разминаване. Не че ме интересува, изказа й си е "шлифован махленски"... А, да, и се е върнала в БГ, за да може дъщеря й да се подготви по-добре за кандидатстването в Кеймбридж, хаха.

http://www.blitz.bg/article/40006

ПП. А с кой се целуваше, когато получаваше престилката - холандеца newsm78

# 188

И аз.
Четох малко за нея из нета, явно се пише за "известна".
Ето една статийка: http://www.blitz.bg/article/40104

Вече ми е ясно защо ще я бутат. Колкото е да е образована и не знам си каква си, държи се като простакеса прескачала от един богаташ на друг.

Цитат
Самата Мариела планува да разработи нов тип интернет телевизия у нас, а през миналата година бе удостоена с приза “Бизнесдама на годината” в отдел „Иновации”.
- Това е било 2013 г.
и
Цитат
Притежателят на конкурса лорд Евгени Минчев  ...

Ако не ви се е изяснило.

# 189
Аз не съм гледала последните две серии, ще видим днес дали ще го направя, дано. Та нищо не знам.

# 190
...
Вече ми е ясно защо ще я бутат.

Мариела няма да я коментирам - нямам думи, а и не ми е работа. #Crazy
Но наистина... каква е вероятността да е случайно избрана заради готварските си умения? 
Дано не сме прави... И само дано не я бутат дълго, защото ще компрометират целия формат. Crossing Arms 

# 191
За жалост в този формат готвене няма!!!Само лица (и то едни и същи )се показват,как се реже и бърка,и от време на време някоя готова чиния с гръмко и по възможност завартяно име на ястието.
А Мариела ще си я бутат до финала това от сигурен източник.Най-лошото е ,че дори и някой нищо да не е направил те винаги могат да го изрежат или нагласят така ,че зрителя нищо да не разбере.

# 192
Нищо лично обаче такова самочувствие без кой знае какво покритие не разбирам. Отделно на стената си оплюва и нашите писания. Щом си се хванал на хорото и  ш'Ъставаш  звИздЪ трябва да приемеш, че ще има негативни коментари.... А не да сипеш обиди.

Ето какво е направила китеника с яйцето и още снощи е напълнила ФБ с неотразимостта си:

" разбърках го на водна баня с течна сметана, върнах го в черупката, която запазих, като преди това го овкусих с бял смлян пипер, сол. аранжирах с див лук и хайвер от сьомга. акомпанирах с пържени "бишкоти" от средата на хляб в краве масло."

Ъх! Мърмайкоууууу.

Не исках дядо Илия да отпада, макар и да осъзнавам, че не му е мястото там, но ми е симпатичен, Фризьорчето също ми е симпатичен, ох и от жените има, но като не мога да им запомня имената все още...

А да, всички азиатци са ми симпатични. Малайзийката с доматения сос бях сигурна, че ще отпадне щото приличаше на манджорляк, ама не! А миш- маш по Арбанашки - не може! А ходи, че разбери кой са какви критерии е.

# 193
За жалост в този формат готвене няма!!!Само лица (и то едни и същи )се показват,как се реже и бърка,и от време на време някоя готова чиния с гръмко и по възможност завартяно име на ястието.

Е хайде сега, чак пък да няма готвене. Това, че някой е отпаднал означава, че не е бил достатъчно добър. Няма защо да се сърди, а да продължава да се учи. На мен друго ми направи впечатление. момчето от Бургас което учи в готварско училище отпадна на рязането на лука. Това би трябвало да е основна техника която се учи още в началните класове.

# 194
  • Sunshine state
Сетих се на кой ми прилича шведката- жената на Шрек.

+1
 Joy
+2 /и мъжът ми е съгласен/  Grinning

Въх, настъпали сме Мариелчето по мазола..  Whistling
Пари била давала за гърдите си... Не мислех, че за увиснали **** се плаща, но явно да.  Laughing
Сигурно и кечето на главата й е с някакви спешъл екстеншани. Да внимава, че щъркелите взеха да пристигат - да не вземе някой да си свие гнездо на главата й.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт