MasterChef България, Тема 2

• 52 375
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • На земята, която е всъщност звезда.
...За Силви и стажа и аз си го помислих това - хубаво му предлагат да се учи в три от най- добрите ресторанти, ама той през това време къде и от какво ще живее? Като не е от София...

Стажът, който му предлагаха, е една седмица. Съвсем спокойно може да се храни в ресторанта, единствените пари, които му трябват са за път и нощувка. В хостел в центъра на София може да се намери легло за 15-20 лв. Говоря за нормален хостел, не за бардак. Значи за тази една седмица ще му трябват около 250 лв., като кара икономично, но той и без това само ще бачка яко и ще спи. Мисля, че такава сума може да се намери като заем. Напр. от работата му биха могли да му заемат тази сума.  Thinking

Това, което ме удивлява в г-жа Нордел не е инфантилният начин да привлече внимание, а фактът, че печели парите си с комуникация и ПР /поне според нейните твърдения/. Та тя с поведението си в мрежата показва ТОТАЛНА липса на умение да комуникира и да реагира адекватно на критики и провокации.  Shocked

# 301
Вселена, аз разбрах по една седмица във всеки ресторант, което прави 3 седмици.

# 302
  • На ръба..
И аз така разбрах. Става въпрос за 3 седмици.

# 303
Мариела обясняваше в коментар на една жена,че не била в шоуто заради парите,а всъщност заради него губела пари.И то повече от 100 000. И мармот завива шоколад. Joy
Участвала за да покаже на българина що е гурме. ooooh!
Благотворително работи жената.
Ако не е в шоуто заради парите,очаквам ако спечели да ги дари на хора в нужда.На нея нали не й трябват. Whistling

# 304
  • Стара Загора
А представяте ли си тя да стане победител и да грабне 100-те бона? Joy Направо ще счупя телевизора smile3511

# 305
  • София
Тези мастър готвачи много люти хора - огън и жупел навсякъде Mr. GreenВизирам спора на Дарин с шеф Петров.
А пък холандската графиня newsm78 или беше шведска. Омотах се от интервюто в Блиц. Laughing

# 306
  • в резерват
А представяте ли си тя да стане победител и да грабне 100-те бона? Joy Направо ще счупя телевизора smile3511

ееее, чак пък телевизора, недей го хаби за такова

ПР си прави госпожата, ама на себе си.

# 307
  • На земята, която е всъщност звезда.
И аз така разбрах. Става въпрос за 3 седмици.

Да, три седмици излиза доста като сума. Но, при желание, може да се договори само за един стаж с който шеф си избере.
Не го казвам като критика към Силви, ясно ми е, че е млад и зелен, а и явно около него няма разумен и практичен възрастен, който да го съветва и напътства. Просто размишлявам, пък ако той чете тук, може да поразмишлява по въпроса. Част от пътя към "короната" е да намираш начин да преодоляваш препятствията. Да ви кажа, не виждам Мариела като победител. Залагам на млад мъж, до 40 год. Не знам защо, просто ми се дава, като гледах днес на печен джолан със зеленчуци.

# 308
Леле, много съм изпуснала. И тук и в предаването - вчера ли беше това с лука Cry ?
А иначе, Меган, за продуцентите - да, и аз това имах предвид под официална информация, но се чудех дали не е Слави под прикритие. Макар че щом шоуто е толкова добре направено надали той има нещо общо  Mr. Green Като гледам промотата на България търси талант, лошо ми става  Joy

# 309
Много ми е приятен Аврам, момчето дето баща му не му давал да става готвач, Дарин също. Не ми е приятна актрисата - излъчва нахалство, не ми е приятна и рускинята дето си сипа водка на първото явяване. Въобще такива нагли хора не ми допадат.

# 310

Участвала за да покаже на българина що е гурме. ooooh!

Божееее, добре, че е тя да ни каже какво е гурме. Щото ние освен за боб с пръжки, мусака и шкембе чорба за друго не сме и чували.

# 311
  • София
Залагам на млад мъж, до 40 год. Не знам защо, просто ми се дава, като гледах днес на печен джолан със зеленчуци.
Joy
И аз предпочитам такъв победител. Мъжете почти всички са ми много симпатични, жените не толкова  Mr. Green

# 312
smile3505
Този шеф и преди не го харесвах, но не мислех, че човек, който се занимава с кулинария може да е толкова груб, при това не като жури и в някаква роля #Crazy

# 313
Тези мастър готвачи много люти хора - огън и жупел навсякъде Mr. GreenВизирам спора на Дарин с шеф Петров.
А пък холандската графиня newsm78 или беше шведска. Омотах се от интервюто в Блиц. Laughing

Кой съм аз, че да споря с Борис Петров. Всеки има право на мнение, той също. Аз говоря за температурата на телешки стек, той говори за бонфиле и кобе-бийф. Всеки е прав. Но поне оставам учтив, ако не друго.

# 314
А как се казва младежът, който е имал проблеми с наркотици?

Общи условия

Активация на акаунт