MasterChef България, Тема 2

• 52 142
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Моите изненади тази вечерта са Боян, домакинята на средна възраст /много спокойна, мислех, че ще отпадне още на яйцето/ и младата със силиконовите устни. Мислех, че няма да влязат във финала.    

+1  Peace

# 391
Варианта на Дарин - паста на тиган - го гледах наскоро в някакво клипче. Не съм го пробвала, но приятелка опита и каза че били станали идеални спагетите. Аз съм скептична. макар че го гледах с вода, а Дарин ги "свари" в соса. Ще ми е много интересно дали журито ще го пусне.

Маме - добре дошла  Hug

Аз го научих от Лидия Бастианич този номер - http://fkusno.com/?p=103

# 392
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не бързам с фаворитите, но започват да ми се открояват Симеон, Боян, Аврам, дамата със силиконовите устни. Има и още, но не съм им запомнила имената. Общо-взето тази вечер доста хора се представиха добре, предвид предизвикателството.
На момичето със символиката не мисля, че още дълго ще му минава номера.
Мариела - "Това е МастърЧеф".  Laughing Но в името на честността и нейното ястие ми хареса тази вечер.

Меган, много тъжно, наистина.  Sad

# 393
  • Berlin
Оооо, че аз преди повече от 10 години варях спагетите в соса, в бедните студентски години, на тиган също съм правила. Laughing Значи съм напред с материала. Sunglasses
Този едричкият, с мини бургерчетата, винаги им слага някакви американски имена, той ли си ги измисля или са някакви стандартни за рецептата? newsm78
Засега много ми допадат Авраам, Дарин, Симеон, Елена, Кристина ииии една дребничка, русичка мацка с очила, но всъщност само на Мариела не симпатизирам, и то заради неприятните й коментари из ФБ.

# 394
  • Sofia
От финалистите една идея по - симпатични са ми мъжете. От жените Елена и Нина. Ще видим как ще се представят от сега нататък. По TLC повтарят трети сезон. Реших да се поровя и да видя как се е развила кариерата на двамата финалисти. Защо ми трябваше? Попаднах на това.

http://www.today.com/popculture/masterchef-runner-joshua-marks-c … ide-26-8C11391273

Не мога да повярвам. Той ми беше фаворита в този сезон. Толкова е ужасно това.
Какво се е случило с него?

# 395
  • Berlin
Самоубил се е, доколкото виждам от заглавието.

# 396
А на кого казвате момичето със силиконовите устни? Да не става въпрос за Таня с червената коса? Тя ми е една от фаворитките засега чинията и изглеждаше супер.

# 397
  • Ямбол
Много съм доволна, че изгониха алкохоличката. Айде, няма нужда, намерила къде да се налива.

# 398
Много съм доволна, че изгониха алкохоличката. Айде, няма нужда, намерила къде да се налива.

+1.
Отишла си на състезание, при това по телевизията и още от кастинга ще пиеш  ooooh!

# 399
Оооо, че аз преди повече от 10 години варях спагетите в соса, в бедните студентски години, на тиган също съм правила. Laughing Значи съм напред с материала. Sunglasses
Този едричкият, с мини бургерчетата, винаги им слага някакви американски имена, той ли си ги измисля или са някакви стандартни за рецептата? newsm78
Засега много ми допадат Авраам, Дарин, Симеон, Елена, Кристина ииии една дребничка, русичка мацка с очила, но всъщност само на Мариела не симпатизирам, и то заради неприятните й коментари из ФБ.

За какви коментари на Мариела става дума? Неприятна ми е тая женица, трудно ми е да обясня защо.

# 400
Дарине, благодаря за линка - вече твърдо пастата за следващата седмица ще е по подобна рецепта - ще докладвам какво съм сътворила и как се прие у нас.

Аз също започнах горе-долу да си оформям фаворитите. За сега имам чувството, че мъжете се справят една идея по-добре от жените - естествено, съдя от вида на ястията им, за съжаление няма как да ги опитам.

До тук единствената, която наистина ме дразни е холандската "аристократка", но си признавам, че е чисто субективно - от нахалното й поведение на кастинга и най-вече от коментарите й във ФБ.

Другите - мисля, че почти всички които се очакваше да отпадната, си тръгнаха.

# 401
  • Ню Йорк
Определено не харесвам китеника, не харесвах и тази дето се наливаше и за късмет отпадна. Жената с анорексията не ми стои добре за готвач, просто вида и крещи "мразя храна", честно не бих посетила неин ресторант. Желето ме кефеше ама отпадна. Танцьорката ми е много симпатична /прилича ми на една моя приятелка/ Simple Smile Майката на трите деца също ми харесва. Още нямам фаворит, ще видим. Wink

# 402
  • Berlin
За какви коментари на Мариела става дума? Неприятна ми е тая женица, трудно ми е да обясня защо.
В нейната страница от ФБ имаше някакво високопарно изказване, коментари. А и тук събира негативи по същата причина. Simple Smile

# 403
  • На земята, която е всъщност звезда.
Има ли някъде снимки с имената на финалистите?

Аз запомних следните: Боян /едричък и плешив/, Симеон /IT, бивш наркоман/, Дарин /блогър/, Ву /виетнамец/, Каролина /бразилка/, Нина /самотна майка на 3 деца/,  Мариела /шведко-холандко-българка/, Кристина /домакиня на средна възраст/. Моля, помогнете за другите.

# 404

До тук единствената, която наистина ме дразни е холандската "аристократка", но си признавам, че е чисто субективно - от нахалното й поведение на кастинга и най-вече от коментарите й във ФБ.
Обаче писала във ФБ, че ще вземе предвид мненията и видимо днес беше с прибрана коса и рокля, която прикриваше прелестите ѝ  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт