MasterChef България, Тема 2

• 52 279
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • Berlin
Е, то нали предварително е снимано или поне с такова впечатление съм останала. newsm78

# 406
  • in Wonderland
Има ли някъде снимки с имената на финалистите?

Аз запомних следните: Боян /едричък и плешив/, Симеон /IT, бивш наркоман/, Дарин /блогър/, Ву /виетнамец/, Каролина /бразилка/, Нина /самотна майка на 3 деца/,  Мариела /шведко-холандко-българка/, Кристина /домакиня на средна възраст/. Моля, помогнете за другите.

Елена - момичето, преборило анорексията; Стефи- танцьорката на пилон, Аврам- фризьора.
Жената с тюрбана не запомних как се казва? А също и момичето с разказите в чиния  Mr. Green
5 участника ни се губят.

# 407
Жената с тюрбана не е ли Кристина?

Юлиана - вегетарианката.

Другите 4 не мога да ги вържа с имена  - сещам се за момичето с поетичните описания на храната, но името .... Embarassed

# 408
Има ли някъде снимки с имената на финалистите?

Аз запомних следните: Боян /едричък и плешив/, Симеон /IT, бивш наркоман/, Дарин /блогър/, Ву /виетнамец/, Каролина /бразилка/, Нина /самотна майка на 3 деца/,  Мариела /шведко-холандко-българка/, Кристина /домакиня на средна възраст/. Моля, помогнете за другите.

Елена - момичето, преборило анорексията; Стефи- танцьорката на пилон, Аврам- фризьора.
Жената с тюрбана не запомних как се казва? А също и момичето с разказите в чиния  Mr. Green
5 участника ни се губят.
Таня Колева - Моденита
Някъде напред имаше списък, но аз не видях всички, които продължиха.

abs, правилно, не се бях сетила. Сигурно вече са останали двама финалисти. Те снимките отдавна започнаха и вероятно са на приключване. Може да са ни оставили финала да гледаме на живо.
Значи думите ѝ са просто съвпадение  newsm78

Mr. Green
Скрит текст:
"Приемам съвсем сериозно направените ми другарски забележки и обещавам пред колектива, че веднага ще се поправя, няма да ходя с повече с "връзки на корема" и белезници около кръста! За цици, че няма да показвам, не мога да обещая, щот толкоз пари съм дала за тях /колкото за един Форд "Ка"/ и трябва да се изплащат... Толкоз по липсата на чувство за хумор у средностатистическата българска домакиня!"

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 00:01 от Merelenda

# 409
  • На земята, която е всъщност звезда.
Опреснявам групата, за да ги запомним по- добре:

Мъже: Боян /едричък и плешив/, Симеон /IT, бивш наркоман/, Дарин /блогър/, Ву /виетнамец/, Аврам /фризьор  със син перчем/

Жени: Каролина /бразилка/, Нина /самотна майка на 3 деца/,  Мариела /шведко-холандко-българка/, Кристина /домакиня на средна възраст/, Елена /блондинка, екс-анорексия/, Стефи /танцьорка на пилон/, Таня /силиконови устни/, Юлиана /вегетарианка/

Липсват ни 3-ма.  newsm78

# 410
От финалистите една идея по - симпатични са ми мъжете. От жените Елена и Нина. Ще видим как ще се представят от сега нататък. По TLC повтарят трети сезон. Реших да се поровя и да видя как се е развила кариерата на двамата финалисти. Защо ми трябваше? Попаднах на това.

http://www.today.com/popculture/masterchef-runner-joshua-marks-c … ide-26-8C11391273

Не мога да повярвам. Той ми беше фаворита в този сезон. Толкова е ужасно това.
Стига бе!!!!!!  Shocked  Sad

Обаче кухнята са я докарали 1 към 1, както се вижда от спойлера.

# 411
Опреснявам групата, за да ги запомним по- добре:

Мъже: Боян /едричък и плешив/, Симеон /IT, бивш наркоман/, Дарин /блогър/, Ву /виетнамец/, Аврам /фризьор  със син перчем/

Жени: Каролина /бразилка/, Нина /самотна майка на 3 деца/,  Мариела /шведко-холандко-българка/, Кристина /домакиня на средна възраст/, Елена /блондинка, екс-анорексия/, Стефи /танцьорка на пилон/, Таня /силиконови устни/, Юлиана /вегетарианка/

Липсват ни 3-ма.  newsm78
+ Петър (с пелмените днес), Диляна (с калинките Simple Smile) и... ако не се лъжа за името - Стефан  newsm78

Още е рано, защото реално не сме видяли много, но  Боян се очертава да е един от любимците ми.

# 412
Ето ги финалистите/от страницата във ФБ на предаването.
Скрит текст:

# 413
Аз симпатизирам на Елена, Симеон, Дарин, Нина, жената с тюрбана( май е Кристина).
Радвам се, че отпаднах охраната. Беше ми много неприятен.
Освен, че се наливаше Оксана, видяхте ли я как се беше подпряла като я извикаха с ястията отпред. Стана ми чак смешно.
За Феди съжалявам.

# 414
  • Sunshine state
От финалистите една идея по - симпатични са ми мъжете. От жените Елена и Нина. Ще видим как ще се представят от сега нататък. По TLC повтарят трети сезон. Реших да се поровя и да видя как се е развила кариерата на двамата финалисти. Защо ми трябваше? Попаднах на това.

http://www.today.com/popculture/masterchef-runner-joshua-marks-c … ide-26-8C11391273

Не мога да повярвам. Той ми беше фаворита в този сезон. Толкова е ужасно това.
Стига бе!!!!!!  Shocked  Sad

Обаче кухнята са я докарали 1 към 1, както се вижда от спойлера.
Наистина кофти новина. В статията пише,че е страдал от биполярно разстройство и бил обсебен от Мастършеф и Гордън Рамзи. Ужас..  Tired
Мариела вчера пак успя да ме подразни - колко пъти каза "фрасна ме в главата" по повод девесила в супата. Направо ми дава идеи какво да я правя, ако я видя някъде.   bash  Mr. Green
Харесва ми мъжът с бургерите като ентусиазъм и държание засега.  Peace

# 415
  • in Wonderland
Аз правя първа прогноза, " на тъмно", че Боби ще е първият MAster Chef на България.
Харесвам го. Също симпатизирам на Елена, Дарин, Каролина и до някъде на виетнамчето (Ву? Чу? )
Не ми харесват Стефи и Пиарката. Смятам, че на Юлиана ще й е много трудно за напред и скоро ще отпадне. Момичето с калинките и слънчицата също ми е леко досадна.
Останалите все още са ми безразлични  Peace

# 416
Аз правя първа прогноза, " на тъмно", че Боби ще е първият MAster Chef на България.

Хайде, записана си с първа прогноза. Да видим ще познаеш ли  Laughing

# 417
Мале, нямате изчитане  Peace

Харесвам почти всички, които останаха с малки изключения. Затова ще кажа изключенията:

Момичето, което е веган - симпатична ми е, а и аз самата не ям месо, но не ми се повдига от него как ще готви по натам месни ястия, чак предизвиква съжаление у мен... Да, Юлиана. От чисто съжаление.

И разбира се от самото начало китеника ми е трън в очите. Не мога кажа с какво , но ме дразни тази жена. Колкото и да твърди, че ни ни четяла вчера беше без китеник, едва я познах и както не и пукало не спира да бълва.
Мариелка:

"Поради ожесточените дебати, породени от облеклото ми в МастерШеф на тема "Корсет или Престилка", обещавам в някой от следващите епизоди да се появя с пеньоар, ролки, подпетени чехли и да извъртя една бисквитена торта"

По въпроса за пилешката супа на Андре - разсъждавайки, се оказва, че баба ми е била един истински мастършеф - абсолютно по същия начина я готвеше - обожавам девисил. Жалко, че е сезонен, а замразеният няма този аромат. / само без клончето мащерка или маточина беше/....

# 418
  • in Wonderland
Ето и участниците:

Стефи

Скрит текст:

Стефан

Скрит текст:

Мариела
Скрит текст:

Каролина
Скрит текст:

Елена
Скрит текст:

Диляна
Скрит текст:

Дарин
Скрит текст:

Ву
Скрит текст:

Боян

Скрит текст:

Аврам
Скрит текст:

Кристина
Скрит текст:

Юлиана
Скрит текст:

Симеон
Скрит текст:

Нина
Скрит текст:

Петър
Скрит текст:

Таня
Скрит текст:

# 419

Хайде, записана си с първа прогноза. Да видим ще познаеш ли  Laughing

Щом ще стреляме на тъмно, аз ще си позволя  два изстрела Laughing и към Боян ще прибавя Елена, като моите фаворити за финалния етап.

Е,и така ако не ги запомним, не знам! Laughing
Благодаря  bouquet

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 09:42 от MEERA

Общи условия

Активация на акаунт