MasterChef България, Тема 2

• 52 265
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Яд ме е, че жената на Джун се изложи с каймата. По-голям потенциал виждах в нея.

Какво бихте направили вие с каймата?
Аз бих направила някаква паста, може би равиоли, ако знаех как се прави тесто.
В американското правеха много Чили кон карне.

# 586
Като им дадоха каймата и аз се зачудих, какво бих направила. По принцип ми е най-неприятния продукт за готвене. Не мога да я овкусявам ама хич. И всичко, за което се сещам включва фурна и повече от един час  Simple Smile   (Нали казаха без кюфтета)

# 587
Коя е жената на Джун?

# 588
И аз когато поставят задача веднага започвам да мисля аз какво бих направила, така имах идея за яйцето- нещо подобно направи Желето. Поширано яйце в/у запечен домат и др. зеленчуци.

Когато видях каймата си мислех за гнезда от кайма, също и за мини рула, някой  ги направи, и третият ми вариант беше овчарски пай.

Ако обаче съм там сигурно ще блокирам, така си мисля.... И всички идеи ще отлетят и ще увисна с едни кюфтаци.  Grinning

ПП Наистина ли си мислите, че няма сценарии? Удивена съм от разсъжденията тук.

# 589
За яйцето си мислих за По Бенедектински. Не, че съм кулинар, но от толкова гледане на готварски предавания, го знам. Едва ли щеше дами се получи, но поне идеята дойде бързо  Grinning

# 590
  • Ямбол
...
...
Фрикадели. Много добри ми се получават. Ама щяха да кажат - пак кюфтета.

# 591
Гнезда от кайма с яйце. Не си спомням дали някой от участниците направи нещо такова ..
Катерина, здравей! Поздравявам те за достойното представяне!  bouquet

# 592
  • София
Яйцето помня, че в амер. формат направиха поширано яйце върху стек и се оцени добре.
Между другото, за Желето ме хвана яд - много хубаво му беше ястието, само дето не беше включил свинската кайма и отпадна за нищо!
Сетих се, че аз агнешко не съм готвила никога.

# 593
Яйца Бенедикт нямаше как да направят, тъй като имаха само по едно яйце, а там трябват и за соса. Също, не се видя много добре, но имаха само по един котлон и за яйцата и за каймата, което още повече ограничава възможностите. Иначе за историите на участниците - поне при нас не беше сценарий. Просто ти казват да разкажеш за себе си и за живота си. След това най-вероятно избират най-интересните истории според тях и ги показват на зрителите  Peace

# 594
Ох вярно, че имаха само по едно яйце  ooooh!   Доста трудни първи предизвикателства.

# 595
Koя е жената на Джун???

Аз си помислих точно за адана, и ме хвана яд на Желето....

# 596
# 597
А кой/коя е Джун  Rolling Eyes

# 598
Яд ме е, че жената на Джун се изложи с каймата. По-голям потенциал виждах в нея.

Кой е Джун и коя е жена му?

# 599
  • София
http://www.bacchus.bg/show/index.php?storyid=2421451
Бях го дала и в предната тема.

Общи условия

Активация на акаунт