Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 67

• 38 228
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Викчееееее, не е истина, че те виждам! Точно тези дни си мислех за теб, много се радва, че си добре  Hug Hug Hug Моля те, пиши по-често  Hug

Хоум райдър
, не ти ли се напомпаха краката от толкова клекове? Мен ме  естрах да правя такова предизвикателство.  Thinking

Льоли, браво страхотен резултат!   bouquet

Сесил, аз лично тренирам 5 пъти в седмицата, събота и неделя почивам.

# 196
Привет!
Днес съм почивка. За вчера отчитам най-накрая групово спортуване. Два часа тренировка на денс степ и пилатес. Дрнс степа не ми хареса, но на пилатеса мисля да се повторя. Доста натоварващо за мусколите, но не се изпотих. Извинявам се за писането от тел е. Хубав ден

# 197
Добро утро,
неее смогвам да ви изчета Sad,затова само ще дам отчет
Вчера преди обяд бях на йога,а вечерта направих ден 15 от 90 ДП.Вчера ми беше почивен ден от 30day fat burn и след Руми направих Cardio от one week shred.
Днес ,краката си ги усещам ,много натежали и може да почивам,но има време до края на деня,така че отчет за днес ще дам допълнително Simple Smile

# 198
Добро утро и от мен! Аз отчитам ден 26 и ще видим дали ще направя още нещо по-късно Simple Smile)
Агент, Тяна- изобщо няма да ги пия тези безизвестни хапчета тогава, благодаря ви!  Peace
ХоумРайдър, браво! Имаше ли ефект? Simple Smile)
За закуска си направих домати с авокадо и домашното тофу, което овкусих с домашно песто : босилек, мента, копър, магданоз и маслинова паста в блендера. Много вкусно стана, ето и снимка (не си играх с декорации, та е малко неугледно, но пък супер вкусно) :

# 199
Ластика ми е ето такъв, доста широк.

Днес се теглих, за 4ри дни не съм мръднала просто....надявам се да е от ПМСто, защото все си мислех, че поне 200-300гр. ще има надолу след всеки ден тренировки и режим. Sad

# 200
Моя треньор ме светна на тези ластични летни, обаче много ме наболява кръста от тях , а са такова удоволствие.
След малко бягам в залата за час по табата.
Някой по назад беше споменал, че не сваля килограми. При мен се получи обратния ефект, намалих размери от талия, ханш и бедра но качих 3кг.

# 201
Какво било станало с Pure Nutrition US, не разбрах? Я дайте малко подробности Grinning

Sesylle, бързаш Simple Smile

Гугъл, много хубав пост си написала! А за изпита - много забавно Grinning но вярно!

# 202
  • София
Вивиан, не мисля, че ги чувствам напомпани краката. По- скоро стегнати. Което и отговаря на въпроса на Дилянка. Може би ако се кляка с тежести, тогава ще  има някакъв "напомпващ ефект". Все пак клековете са си най - доброто упражнение за дупе. Peace

# 203
  • София
Отчет от мен, че утре няма да мога да тренирам: ден 4 от 90 ДП + 3 х 20 бр. повдигания на стол на един крак с 6 кг.

Сесил, при тренировки и режим кг. се свалят бавно, но мазнини се горят бързо. Така че очаквай промени по-скоро в обиколките. А когато те намалеят по-осезаемо, тогава ще видиш и ефект в кантара.
Бреййй, мама му стара, все много знам, пък все дебела си ходя, да ми се ненавидиш Mr. Green

Хоум, ясно, благодаря  Hug

Изчезвам! Целувки!  Hug

# 204
Вивиан, хехе, мерси...Simple Smile

Не знам по-рано дали бях писала, но до към 25г. си регулирах теглото само с режим, без никакъв спорт. Е, ако се брои тичането по детето и разходките, но това за мен не е спорт.
Сега като чукнах 30г., виждам че вече не ми е възможно. Нито тялото ми е същото след 2раждания, нито организма, хормоните и всичко останало.
Мазнини не знам колко ще сваля, но имам доста. Simple Smile

Пак въпрос - взимате ли някакъв препарат за по-бързо изгаряне на мазнини? Или ако сте взимали в началото, какъв е бил?
Гледам на пазара има страшно много препарати от всякакви знайни и незнайни фирми.
Чудя се дали наистина има полза от тях, или са маркетингов трик?

# 205
Ей, много сте изписали, значи, не мога да ви смогна  Laughing

Днес ми е последната инжекция, та съм много доволна.

Вчера се събудих и направо заминах към залата - отчитам 5 км + силова горна част. Днес същото, само че долна част.

Направих първа тренировка по пол денс - като такава доста лежерно, идеята е човек да свикне със самия пилон. Но се тренира по къси панталони задължително и на мен ми беше леко студено, въпреки че залата беше затоплена. Обяснявам си го с факта, че не бях и в най-добро здравословно състояние, то може би затова. Айде, да се стопля гадното време навън, че да се заемам сериозно  Peace

Тъй като се коментират добавките на Пюр нутришън, а аз ги ползвам от доста време и съм доволна - ще взема да се организирам да ги занеса в лаборатория. Няма да е тази седмица, че ми е лудница, но следващата ще го задействам и ще ви пиша.

# 206
Бреййй, мама му стара, все много знам, пък все дебела си ходя, да ми се ненавидиш Mr. Green
И аз тъй Grinning Ама хич лесно не се горят мазнините, да знайш! Бавно върви всичко Grinning Но важното е, че върви!

# 207
Аз си мисля, че при някои е бавно, при други става доста по-бързо.
Като гледам разни снимки на трениращи с режим и какви резултати имат за 3-4месеца, чак се чудя това реално ли е.
При това с тренировки от по 30-40мин само, домашни.
Ясно ми е, че ефект от 5дни няма как да видя, за това и този път не смятам да се меря всеки ден. На 3-4дни веднъж ще е достатъчно.

# 208
Sesylle, пак са малко 3-4 дни. През 7-10 е по-реално Wink
И, да, възможно е да постигнеш такава промяна за 3-4 месеца с по 30тина мин тренировка в домашни условия. Важен е режимът на хранене!

Хвани един режим от сайта на Руми, почни 90-дневното предизвикателство. Тъкмо 3 месеца Simple Smile

# 209
Merry., аз точно от нейния сайт ги гледам снимките и разказите на момичетата.
Хванах една драстична диета от там за бъдещи булки, но при мен само първоначално драстично ограничаване на храната върши работа. А после плавното преминаване към по-обогатени рецепти и т.н.
В края на месеца се надявам да отчета някакъв резултат все пак. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт