Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 83 688
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
vassileva9999 ,явно само ти ме разбра правилно,благодаря.Най-лесно е да нападнеш без да вникнеш в написаното.Повечето жени си пишат ,ей така колкото да не заспят май май.Без коментар съм относно отговорите на тези госпожи!  Shocked Rolling Eyes

# 166
  • Sofia
vassileva9999 ,явно само ти ме разбра правилно,благодаря.Най-лесно е да нападнеш без да вникнеш в написаното.Повечето жени си пишат ,ей така колкото да не заспят май май.Без коментар съм относно отговорите на тези госпожи!  Shocked Rolling Eyes

Извинявай, но от последното ти изречение това се разбира. И не ти ли минава през ума, че щом 5 души са те разбрали погрешно, може би не си се изразила ясно Rolling Eyes

# 167
Не мога да се сдържа:
Скрит текст:
Един отговорен и образован човек още преди да си вземе куче се информира подробно относно отглеждането му и трябва да бъде наясно, че при редовно обезпаразитяване и ваксиниране няма как да повлияе на развитието на неродено бебе или на роденото вече такова.
Нагледала съм се на любителки на кучета, които си изхвърлят животните на улицата, щом бебето се роди, а уж много са ги обичали.
И аз съм бременна, но не съм си и помисляла да махна кучето, което също спи при нас в спалнята.

Един стопанин, който много обича кучето си не би си и помислил да напише в 1 изречение куче + изхвърляне, не можа ли просто да напишеш, че ако вреди на кучето ще му намериш нов дом, защо споменаваш изхвърляне?!

И не е нормално кучето да се извежда на терасата, колкото и малко да е то. Кучето има нужда от разходки навън, от движение, от среща с други кучета и т.н.

# 168
Здравейте! Бременна съм в 4г. с . и при прегледа остановиха поликистозни яйчници, но не мо назначиха никакво лечение, само ми казаха, че бременноста вс  лекува. това нормално ли е според вас?

# 169
Здравейте! Бременна съм в 4г. с . и при прегледа остановиха поликистозни яйчници, но не мо назначиха никакво лечение, само ми казаха, че бременноста вс  лекува. това нормално ли е според вас?
Здравей, и  на мен така са ми казвали, поне за кистите, спокойно, дори имам опит с нещо подобно, макар, че моето се оказа задържан фоликул, така, че изчакай, може и при теб да е така. Hug

# 170
Здравейте.От няколко дни имам хемороиди.В девети месец съм.В нас намерих проктогливенол крем.Дали мога да го ползвам?На листовката пише след 4 месец че може,ама все пак да питам ако някой го е ползвал да сподели.

# 171
  • Плевен
Снощи гледах реклама на Апимед лекарство за хемороиди пишеше, че може да се използва от бременни и кърмачки  Simple Smile Дано съм била полезна

# 172
Аз използвах Пайлекс за хемороиди, на билкова основа е кремче и е много евтино, помогна ми.

# 173
  • Плевен
Аз използвах Пайлекс за хемороиди, на билкова основа е кремче и е много евтино, помогна ми.

Да да точно така се казваше кремчето  Simple Smile

# 174
Взех си Пайлекс,имаше и Апимед,ама нямаше указания дали става за бременни и не посмях.Дано от Пайлекса ми мине,че не мога да седна,толкова ме боли SickА колко пъти на ден мога да се мажа?На опаковката пише 1-2 пъти....Дали ще се сбърка повече пъти,че много ме болят?

# 175
И мен много ме боляха и кървяха, за няколко дена ми мина, мазах се по 2 пъти. Гледай често да се миеш и да се подсушаваш добре, аз си бях сварила смрадлика и се изполивах с нея също. Само гледай да не седиш в гореща вана със смрадлика, че не е полезно, а да си я направиш хладка и само да се промиеш.

# 176
Благодаря ти,ще си сваря и смрадлика.Дано да ми отшумят,че не издържам.Аз кървене нямам,само болка. Sick Sick Sick

# 177
Аз използвах едно българско и евтино на Хиповист (или нещо подобно е фирмата)- правят всякакви неща с прополис, много добър продукт, имам постоянно в себе си.

# 178
ЗДравейте,искам да ви попитам какво ви е мнениетоо за Майчин дом,и къде се правят най добрите ултразвуци в деветия месец и каква е цената Wink

# 179
здравейте,в 7я месец съм и започна да ми се появява обрив-малки пъпчици по ръцете,гърба и малко на корема.Има ли за какво да се тревожа или да попитам лекаря си как да постъпя?А вие на какво мислите,че се дължи?Благодаря за отговорите ви предварително smile3525

Общи условия

Активация на акаунт