Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 15

• 67 212
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, чакайте да ви покажа какъв микс си намерих Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=BxV9LEVsy1c&index=1&list … lfWvOZK6_mL-jj5dG
И да ви питам - случайно някоя от вас да знае може ли отнякъде да се свали саундтрака на Булката? Има ли нещо като саундтрак изобщо?  newsm78 Извинете ме, ако вече сте го обсъждали това, пък аз съм забравила. Simple Smile И благодаря. Simple Smile

Точно когато дадоха скока от 4 години в булката, също и когато Джаго обиждаше Ананди. Има една песен, която я пее жена, много приятна, нещо като балада. Много искам да я открия и да си я слушам. Даже ми се искаше някак да намеря този епизод точно, ако може пак да я чуя поне за малко, но като не го знам кой е по ред, не знам как да го открия. Дано някой се сеща за коя песен говоря. След скока във времето вече не са я пускали, но точно преди онзи глас да почне да разказва последно я чух.

# 706
  • ГО
Кви ножички бе Дарья  newsm78
Те като тукашните /Севлиевски/ турци, пердашат на турско български, щото и турския толкова са го запомнили във времето.

Ножички-ногички се е крака, мари

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Де ги видя краката на Ананди, че са криви, с тия фусти дето ходи постоянно?
Криви-прави, самата актриса ми е по-красива от тази Гаури Simple Smile
Какво нещо, като някой играе негативна роля, самият той ти става неприятен  Laughing

# 707
Мацки, пробвах се да направя нова тема, дано работи, че не съм правила досега. Тя е като тази, само дето оставих само информацията за Булката и Кармата.
Ако искате, вижте как изглежда и дали всичко е ОК.
Може да си я изпишем тази, но уикенда надали ще имам време да пиша, та затова реших сега да свърша тая работа. Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=835561.msg30477770#msg30477770

# 708
  • ГО
Мацо, сложи му на Джаго тая снимка, че на оная много ми е грозен. Той не, че е убавец, ама все пак Simple Smile))

# 709
  • ГО
Или

txtloves txtloves txtloves Two Hearts

Кой каза, че му липсват сърчица  hahaha

newsm43

# 710
Готово Simple Smile

# 711
  • ГО
 Hug
Може всяка тема да си променяме снимките. За разнообразие.

# 712
  • ГО
Ако досаждам - кажете Simple Smile

# 713
Кви ножички бе Дарья  newsm78
Те като тукашните /Севлиевски/ турци, пердашат на турско български, щото и турския толкова са го запомнили във времето.

Де ги видя краката на Ананди, че са криви, с тия фусти дето ходи постоянно?
Криви-прави, самата актриса ми е по-красива от тази Гаури Simple Smile
Какво нещо, като някой играе негативна роля, самият той ти става неприятен  Laughing

Как де? Нал кат облече туника и тесните панталонки у червено да го блазни Джаго - там и са й лъснали кривите нозе. Като му мрънкаше за правнуче на Калиани ...

Инак в муцката - понякога ми е симпатигазична, а понякогаж е много постничка

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 17:32 от Дарья

# 714
  • Севлиево
Кви ножички бе Дарья  newsm78

Хахаха абе и аз за това се сетих, че може да е, ама ...
И на мен Ананди повече ми харесва...краката много много не и се видят ся. Фейса да е красив, пък краката...
При други обстоятелства ...като си затворя едното око па погледна с другото може и да ми хареса Джаго, ма за сега ми е грозен и на мен.

# 715
Много сте изписали, сега се връщаам да чета

Не мога да свикна с новите Шам и Сугна и това си е, а за майка му да не говорим  ooooh! Не ми харесват

# 716
ОХ, още не съм  стигнала до там... Сега съм във времеви отрязък, дето Ананди реши да учи, за да бъде достойна Джаго

Досега Гаури не се прояви като гаднярка или егоистка или използвачка, която е решена на отмъщение. В същност и тя е жертва на този хлъзгав плужек

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 12:13 от Дарья

# 717
  • ГО
Добро утро!

И на мен не ми харесват новите Сугна и Шам. Еле - Шам. Не ме кефи.
Майката не я видях коя е, ама може и тя да не ме кефи  hahaha

Какво ще стане в следващия епизод, някой ще каже ли?

# 718
Добро утре! Желая ви прекрасен уикенд!

Не знам дали сте забелязали,но когато Ананди тича тя си мята краката на страни .. Mr. Green Толкова е крива горката..Но пък е много хубавичка в лице .Май е доста по-черна от Торал.
Не знам какво точно ще се гледа в Понеделник ,но много скоро ще бъде сватбата на Пули.

# 719
  • ГО
Уууу, Пули по любов ли ще я омъжат или насила?
Толкова преживя и тя, горката.  Sad
Развива ли й се добре животът?

Общи условия

Активация на акаунт