Пролет пукна, ние не - в утробата ни бебенце расте! Бебеправене 2015 - тема 107

• 32 050
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Андара,Кейт,палчета за утре.

# 601
Ох момичета, какво да ви кажа- постоянно му говоря, обяснявам почти всичко, което научавам от вас, за количество, морфология и т.н. че няма смисъл само аз да правя изследвания, а той не ща та не ща, ама той се притеснява затова е сигурна съм, не е от тежкарство, гордост и т.н. Познавам го и знам че се притеснява и не може да приеме самото изследване как се прави, дори не е страх от резултата. Иначе за някои генетични четох че може да предразполагат към аборт, някакви хромозомни аномалии. Само не разбирам- изследване на хромозомни изменения и кариотип едно и също ли е?
Но наистина сега ще упорствам за СГ, че то картинката е супер непълна без едно такова изследване.
Йоли, вие правили ли сте кариотип, това ли беше генетичното изследване за мъжа ти или е друго?
Кейт, Анадара и аз стискам палци всичко да е наред при вас  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 602
  • От Луната
Облаче, мм прави само кариотип или с други думи изследване на Х и У хромозомата. Утре ще ти напиша подробности Wink

# 603
Мерси предварително Йоли   bouquet

# 604
Кариотип е изследване на целия хромозомен набор. Дефектите могат да бъдат далеч не само в х и у хромозомите. Ние правихме кариотип на ММ въпреки добрата СГ. Може би не всички дефекти водят до азооспермия.

# 605
Аха, ето това не ми беша ясно дали хромозомно изследване и кариотип са едно и също. При това изследване ли при теб изскочи заека? Мисля като повторя хормоните следващия месец да ги направим с ММ, че лекарите ми виката-един сп. аборт се води случаен, не препоръчваме генетични, само ако се повтори, но първо, че вече половин година не се получава, второ не ми се ще да проверявам по този начин случайно или не е било, пък и все пак да знам в това отношение нещата как са  от гледна точка на наследственост  Simple Smile

# 606
Йоли е права за последователността, обаче. Първо спермограма, след това избирате клиника и там би трябвало да направите всичко останало. В клиниките има генетици, имунолози, те ще ви консултират. При мен заекът изскочи там, да. Въобще не го очаквах.  Crazy

# 607
  • Plovdiv
Здравейте, дами

Облаче
, хващай го за ушите и към СГ. ММ и той в началото се дърпаше, но като видя колко сериозно съм взела нещата нямаше хън-мън, отиде си най-безропотно. Идете при Даскалова ако искате, нея я дават една от най-добрите в Пловдив. Аз лично не отидох при нея, защото мислих, че работят само в Ню Лайф, а знаеш отношението ми към клиниката.

При мен цикъл още няма и почвам да се изнервям да ми идва, да почна да си пия вечерата иглика. След малко отивам на тренировка да се поизпотя малко, както се казва, че ме чака една доста натоварена седмица.

# 608
Ето ме и мен, вече боцнана и чакаща резултати -след 2. Пуснах само FSH, LH и Е2. Другите каквото каже док. Накараха ми се в лабораторията, че по принцип трябва да се консултирам с лекар преди да пускам хормони, но учтиво обясних, че за тези няма да ми се чака до другия месец и к'во да правят хората - взеха ми парите. Апропо очаквах повече, а излязоха 42лв.

# 609
Здравейте и от мен!

Анадара, Кейт, стискам палци!

# 610
Добро утро!
Кофеин, честито! Лека бременност и здраво бебе ти пожелавам!
Да ви е успешна и усмихната седмицата!

# 611
Кофен- тихичко честито  bouquet Дано всичко е по план и се радваш на прекрасна бременност Hug
Йоли- много съжалявам за лошата диагноза на ТМ. Сигурно е било много тежко за вас двамата. Но все пак имате път и план към мечтаното бебче. Hug
Анадара- дано са наред изследванията ти Hug, Кейт Flowers Four Leaf Clover
Облаче- хайде време и е ТМ да се потруди за една СГ . Успех с убеждаването Hug

# 612
Добро утро мацки !
За мен не е чак толкова добро понеже ме навести лелката ...ама аз и не таях много надежди . Успешна седмица ви желая! Hug

# 613
  • Пловдив
Кофеинче, тихичко честито и лека бременност до финал  Hug

Анадара, успех за изследванията  fingerscrossed

Облак, хващай го за ушите ТМ, наистина от цялата картинка само СГ липсва, обясни му го и кажи, че няма нищо срамно и страшно, все пак в борбата сте двама заедно  Hug

# 614
  • Варна
Добро утро.
Моят мъж пак не успял със СГ днес. Ще ходи пак в петък Sad

Общи условия

Активация на акаунт