"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 35

• 80 694
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Да, нали не владея езика, съвсем забравих, че го има на руски.  Mr. Green  Joy

Което ме подсети за мини сериала с Ибрахим, започнали са да превеждат и него - Seddülbahir 32 Saat - епизод 1 на руски
Линкът е от VK, но може да го има и в сайта, който е дала Пепелчето.  Peace

# 661
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Зарани, Пепелче, благодаря ви, момичета. Скътах си и двата линка.
Аз гледам в Плюса много сериали, защото рускините превеждат като хали - всичко и обикновено бързо.

Зарани, минисериала как се превежда , т.е. заглавието му?

# 662
  • София
"Седдюлбахир 32 часа" е заглавието. Става дума за битката при Чанаккале - https://en.wikipedia.org/wiki/Landing_at_Cape_Helles

# 663
  • София
Здравейте дами Simple Smile

До 1 час ще бъде качен и втори епизод с превод на български език Simple Smile

# 664
Здравейте дами Simple Smile

До 1 час ще бъде качен и втори епизод с превод на български език Simple Smile

Алекс  Hug, благодаря!  newsm51 smile3525 Друго си е на български. Simple Smile

Скрит текст:
Али ми е малко странен с костюм Simple Smile, спортните дрешки повече му подхождат, като че ли.
Ама си е готин, де.  Heart Eyes

# 665

Изгледах и аз епизода с превод, благодаря за което  Hug bouquet

Иии нареждам си една голяма питанка... човека зад телефона кой ще да е? Онзи дето Неслихан и Оуз му се кланят и благодарят, дори и без да го виждат - Господина.

# 666

Изгледах и аз епизода с превод, благодаря за което  Hug bouquet

Иии нареждам си една голяма питанка... човека зад телефона кой ще да е? Онзи дето Неслихан и Оуз му се кланят и благодарят, дори и без да го виждат - Господина.

Аз съм пропуснала , че и Оуз бей е разговарял с невидимия, но очаквам нещо интересно там.

И да споделя, че се измъчих с това дете. Как пък никой не се нае да му обясни за майка му. Очаквах това от Наз - все пак е лекар и то педиатър. Направо ми  скъса сърцето. И как играе това мъничко актьорче.

Това е сериалът с най- неразбираеми трейлъри за мене. Тук-там схващам нещо, но така ми е по- интересно.

Най-дразнещи засега са ми Гьокче, майката на Наз и бащата на Али. За Исо още се чудя дразни ли ме или ме забавлява.

# 667
  • София
Здравейте Simple Smile
Хайде и аз да споделя - Али - много хубав мъж, обаче все имам чувството, че костюмите му идват малко теснички Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Засега, мен също ме дразни Гьокче (сигурно по-нататък ще е още повече), но и тази Неслихан хич, ама хич не ми харесва ... направо ми бърка в мозъка.
Детенцето - малко е да кажа, че ми скъса сърцето, но все си мисля, че точно Али ще намери начин да му обясни за майка му. Че ще го вземе, ще го вземе, нямам никакви съмнения. Но ... си представям каква буря ще се разрази в имението - не толкова Хитлер, колкото представленията и изцепките на Фейза.

# 668
Здравейте Simple Smile
Хайде и аз да споделя - Али - много хубав мъж, обаче все имам чувството, че костюмите му идват малко теснички Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Alexia, още веднъж да изразя своята признателност за преводите!  Hug Hug
Съгласна съм с теб за костюмите, не са в стила на Ибо!  Mr. Green А може би има нещо сбъркано в кройката, колкото и да са последна мода... Wink

Не съм сигурна и затова питам - има ли втори трейлър на еп.3 - на турски език? newsm78 newsm78

# 669
.... но и тази Неслихан хич, ама хич не ми харесва ... направо ми бърка в мозъка.
...

И на мен не ми хареса Неслихан, но бях готова да й съчувствам, че Али не й обръща внимание и че е 24/7 в услуга на семейството ( за което сигурно й се плаща подобаващо, де). Но след този тайнствен телефонен разговор се настроих още по- зле към нея- мразя неблагодарни и неудовлетворени хора.

...не толкова Хитлер, колкото представленията и изцепките на Фейза.

Направо очаквам гръмотевична буря Simple Smile, но ще е интересно да видим реакциите им.

# 670
  • София
jupetrov7,

проверих, още няма нов трейлър, но по мое предположение най-вероятно ще има.

# 671
jupetrov7,

проверих, още няма нов трейлър, но по мое предположение най-вероятно ще има.

В ТТ Fоха каза чекайте  Peace

# 672
  • София
Няма втори фрагман все още, но пък ни пуснаха снимки за трети епизод.

Скрит текст:

# 673
Много му отива това дете на Али. Simple Smile

# 674
  • София
Да, отива му. Като гледам снимките, май предположението ми, че той ще каже на Каан ще се окаже вярно.

Общи условия

Активация на акаунт