Отговори
# 90
Момичета,днес следобед съм на преглед.Предполагам,че няма да мога да пиша много.Стиснете ми едни палчета,че съм ужасно напрегната  Confused

# 91
Добро утро, момичета отчет след днешния преглед, бебо шава, пораснало е 38,17мм, 11 г.с., запис на ЖК след седмица Simple Smile.
Много се радвам, преди всеки преглед съм доста стресирана и нервирана.
Искам да пожелая на всички мами само добри новини и спокойна бременност, ще ви следя редовно и ще пиша при новини и ако мога да помогна, но първа бременност Simple Smile въздържам се от съвети.
Пожелавам ви хубав ден.

# 92
Здравейте, мами!   bouquet
И аз се позагубих тези дни, но с това гадене и липса на силички не можах да стана от леглото няколко дни. Лоша работа, но както се казва "необходимо зло" ...  Laughing
Не знам за вас, но аз съм в най-ревливия си период, от всичко ми се плаче, всичко ме тревожи  и съм в нетипичното за мен лошо настроение.Нямам търпение да се стопли,за да излизаме на разходки и да не се мислят глупости.  Grinning С първото юначе изобщо не разбрах бременността, но сега наваксвам всички неразположения. Прегръщам ви силно и нека в новата темичка има само хубавинки!
polin4eto, за декември месец моята история е,че след 4 положителни теста и едноседмично изчакване за преглед, получих кръвоизлив и се оказа,че организмът ми не поволи да се развие ембрионче. Не са ме кюртирали, всичко беше наред след това, но кюртаж преживях преди 3 години. Прегръщам ви много, много силно и ви изпращам моята вяра в чудеса...  Hug

# 93
Как сте момичета? HugПри мен няколко дни нямаше гадене и днес се върна с пълна сила SickИскам да попитам мамите,които пият дуфастон до кога ви казаха,че трябва да го приемате?Хубав и слънчев ден  bouquet

# 94
Aleksita и аз това се чудех.От вчера не го пия,спрях го на своя глава,вече нямам зацапване за щастие.На 24-ти съм на преглед и ще попитам,но дано не се налага да го пия вече....

# 95
Дуфaстон и утрогестaн се пият поне до 12тa седмицa и aко сa по-силни дозите се спирa по схемa кaто се нaмaлявa постепенно. В нaпреднaлa бременност при кървене пaк се включвa утрогестaн.

# 96
Aleksita, на мен ми казаха да го пия до влизане в 4-ти месец.Имам още 2 дни да пия и го спирам Simple Smile)) Днес съм на БХС, ще пиша следобед какви са резултатите. Стискайте ми палчета!  Hug Hug

# 97
Здравейте Simple Smile днес бях на 2ия си преглед, и бебчо ми махаше с ръчички и крачета. Платих си пълен пакет в Щерев, записах час за БХС и ФМ, взеха ми кръв и урина, и микробиология. Засега всичко е наред, другата съботс се омъжвам мили момичета, стискайте палци всичко да мине по вода, че много притеснения много нерви.
Слънчев ден на всички Simple Smile

# 98
ladyjj, стискам палци! Аз, живот и здраве, се омъжвам през май и напълно те разбирам - колко притеснения, нерви, организация, но бъди спокойна, всичко ще мине добре и ще останат красиви спомени! Аз днес бях на преглед и за първи път на ЖК - 12-та седмица съм, имам си картон, пуснаха ми кръв, урина и всичко с бебето е наред само дето аз имам някаква инфекция и ми изписа антибиотик... притеснява ме това, но дано се махне... Хубав ден от мен на всички! Hug

# 99
:Искам да попитам мамите,които пият дуфастон до кога ви казаха,че трябва да го приемате?  bouquet
На мен ми го изписа със но шпа, но дуфастона не ми понасяше въобще и тои ми го спря в 9 седмица. Ако ти понася си го пии до 12 поне

# 100
  • София
Здравейте и от мен  Hug Аз днес бях на преглед и всичко е наред. Бебо отговаря на 8,2 г.с., иначе съм в 8,5 г.с. и е 18 мм. На мен още не ми маха с ръчички. Докторката каза, че всичко е нормално и следващата седмица да се запиша на ЖК. Не мога да Ви опиша колко се радвам newsm03
Очаквам и от Вас само хубави новини днес  Wink

ПС: Дуфастона го спрях преди 10 дни на своя глава, защото нямах зацапване и днес казах и ми казаха, че няма проблем и да не го пия. Но при мен беше превантивно по 1 таблетка дневно. Тези от Вас, които пият повече по-добре да се посъветвайт с наблюдаващия преди това.

# 101
Благодаря ви за отговорите,колкото и да не го харесвам ще си го пия за всеки случай до  12 или 13 седмица ,заедно с но шпа WinkНа всички,които са на преглед стискам палци всичко да е наред,и от тук нататък само хубави новини! Hug  bouquetАз съм в края на месеца на фетална морфология и вече нямам търпение!

# 102
Еййй хубавицииии Heart Eyes видях, че съм в списъка без термини, въпреки че  си го казах Simple Smile 11 октомври ще чакаме малкото мъниче, което ще е първият ни дар Simple Smile писах и някоя от другите теми, че вече се обърках в коя да пиша  Grinning ще си задам въпроса и тук - когато излизате болничен до края на бременността как се плаща? 80%от брутното, на което ви осигуряват сега или 80 %от средното за последните 24 месеца? Благодаря и усмихнат ден  Hug

# 103
  • София
Здравейте, момичета. Аз леко се загубих, но тези дни доста задачки имах. Днес отново бях на преглед.  Официално ме записаха на ЖК. Утре ще съм на изследвания. При мен всичко е наред, чувствам се страхотно. Миналата седмица си пуснах разширена микробиология, днес си взех резултата, всичко е перфектно, много съм щастлива.
Стискам палци на всички момичета, които имат нужда. Много се радвам за момичетата, на които предстоят сватби.

# 104
Всичко е наред от вчерашния ни преглед.  Потвърдиха термина на 31.10.
Да ви питам къде ще ходите на бхс и фм. Ще ми се да са на едно място, да не се разкарвам.

Общи условия

Активация на акаунт