Отговори
# 75
  • Сливен
Шикерче, как ще плащаш за снимка бе, ох тези лекари, намерили и от снимки да печелят  #Cussing out Моят лекарка и миналия път и сега си ми ги дава ей така за спомен. Даже с първата снимка си направихме шега с нашия батко, уж голям, ама си ми е блейчица голяма, забравил какво представляват тези снимки, и вика "какво е това извънземно", голям смях. Вече знае и много се радва.
Шикерче, понеже сме от един град, и като раждала вече два пъти, ще си позволя да ти дам съвет - ако възнамеряваш да раждаш при твоята лекарка, ходи си при нея. Тя май беше в някоя от частните болници (за израждане говоря, иначе знам , че е в ДКЦ1). Другото , което е - аз винаги съм държала да раждам в Окръжна болница - никъде другаде в Сливен няма такова неонатологично отделение и всички бебета от частните болници, които се влошат ги карат там, съответно без майките им. В Окръжна обаче не гледат с добро око, ако си се следила при някой друг лекар, както е и в другите болници, т.е. държат си на своите лекари. Така че първо помисли си добре къде искаш да раждаш, имаш ли някъде познати, доволна ли си от твоята лекарка, и тогава като си вземеш новото направление, вземи и правилното решение  Hug

# 76
Прозерпина, поздравления страхотни новини  Heart Eyes
Vania_84  Hug добре дошла ние Варненките сме доста
мамо нат много гуш за Денис белята от мен ,и да си играе и лудее нали е шефа в къщи  hahaha
мечтая за палави деца,а те ще бъдат две да си послушни в тумбачето
 Trinidat-и аз не съм плащара на личната,но и водя счетовдството и може и това да е .Иначе за следенето си платих пакет и в него влиза всичко ФМ -2бр БХС и ехографски прегледи ,както и 4де ултразвук
утре ще ви се отчета
На новите мами спокйна бременост и приятно дебелене
на мен гаденето ми мина да си призная и имам апетит като на баба Меца след зимен сън
снощи в 9 вечерта си бърках кекс  Joy ,мило се  newsm78 ,но аз си гледах талнти и си хапнах сладко
поздрави мамчета Heart Eyes

# 77
В Полимед при д-р Маркова. Избрах този център понеже ми е на 100м от вкъщи и там ми е ЛЛ.

# 78
Някой дали може да сподели нещо за Геритамина?
Спокйно, да си говорят каквото искат, нали знаеш 10 човека да питаш 10 различни мнения. Незнам какво е витамин А за бременните, но аз предната бременност когато прокървих пих утрогестан и геритамин така че от опит казвам че на мен не е навредил

# 79
доктор Александров,много съм доволна от него.
Peace Най добрият

# 80
Здравейте, казвам се Галина и живея в Бургас, на 24 години съм. На 5 февруари разбрах, че съм бременна, на 10.02 ми беше първата консултация и бебчо беше 3мм и на три седмици, на 23.02 чухме сърчицето и ни казаха, че термина ми е 17/18 октомври. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 81
Здравейте и благодаря за темата Simple Smile Ходих вчера от нетърпение за болките които имах и докито ми каза да не се притеснявам, бебчо е наред и вече е 43мм (11та седмица) Дължат се на претоварване и притеснение, а и настинката ми подклажда параноята. Прочетох някъде за "невидимо сакче" аз за пръв път ходих краят на януари и ми казаха че нищо не се вижда и може и да не съм бременна. 3 седмици по-късно бях в 7ма седмица. Много зависи от ехографа, но май и от бебчо - нашият е срамежлив  Laughing

# 82
Здравейте октомврийски мами! Аз съм Деси на 31 години от гр.Варна и съм бременна с второто си детенце, което очакваме на 24 октомври. Пожелавам на всички момичета лека бременност и само положителни емоции!

# 83
  • София
Ekaterina Vasileva, благодаря ти, много ме успокои  Hug
Бях започнала сериозно да се притеснявам, дори си намерих и рецептата, че реших, че съм объркала какво ми е предписано  Blush А то не, така си пише - Дуфастон и Геритамин. Няма да го мисля толкова, все пак не съм си го предписала сама  Simple Smile
Добре дошли на новите мами   bouquet

# 84
Здравейте, и аз да се запиша при вас! От София съм, о4аквам 3-тото си дете на 4-ти октомври. Надявам се да имам време да ви следя и да пиша. И аз ходих на първи преглед преди седмица и бебето беше 3,9 см. След две седмици съм на генети4ното изследване за синдрома на Даун и др. Засега съм във Вита, но май ще се преориентирам, про4етох кофти неща за тях, но не знам накъде.

# 85
За вит. А не се препоръчва да надвишава нормата за бременни. Не мисля, че един фармацевт ще знае повече от 2 доктора  ooooh! Аз така съм си патила от фармацевти дето се бъркат Twisted Evil
Аз съм още с Т и вече уви съм на хомеопатични, че не ми се нрави 3 дни да се влача вече така Rolling Eyes Бебето и то от днес се разболя, от семейството само каката се държи newsm17
Иначе днес ми взимаха кръв за пренатеста, стискайте палци след 10 дни да ви зарадвам с добри новини  Peace
Пазете се мамчета, че грипът е ужасен Sad

# 86
Ekaterina Vasileva, благодаря ти, много ме успокои  Hug
Бях започнала сериозно да се притеснявам,    bouquet
Спокойно не се тревожи излишно. От тук нататък слушаш само доки, ако му имаш доверие .

# 87
  • ВАРНА
Здравейте мами!   bouquet
Благоаря за новата темичка    bouquet
Аз докато ви изчета и реша да се запиша в новата темичка сте стигнали до шеста страница. Браво на вас, много сте активни!
За осцилококцинума да кажа каквото знам Simple Smile, няма проблем да се пие. В началото на миналата седмица ми се наложи да пия, започваше да ме боли гърло и да ми се кашля. Доки ми го предписа на два часа /всички дози/ знаейки, че съм бременна. Така че, няма проблем.
Ние сме добре, имам гадене от време на време, но е поносимо. Надявам се скоро да отминава.
Смятам живот и здраве от средата на април да излизам в болнични, защото нещо не ми понася средата на работа ... За сега го обмислям, но най-вероятно така ще стане.
Хубав ден от мен и само хубави новинки да има в тази темичка

# 88
Здравейте момичета, докладвам с малко закъснение  Simple Smile имаме си сърчице  newsm30, колкото трябва толкова сме големи, термина е 20.10.2015, първа бременност, мама е на 32  Simple Smile

# 89
Привет и от мен дами Simple Smile
Малко се загубих , но още нямам компютър  Sad
Добре дошли на новите мами   bouquet Леко бременеене им пожелавам  Hug
Честити туптящи сърчица на всички  Heart Eyes
Аз сварих да се разболея  #2gunfire Добре , че не беше нещо сериозно , но такава хрема не съм имала никога  ooooh! Вече съм по добре и се надявам това да ми е за последно Simple Smile
Утре съм на преглед в клиниката и ще съм ви благодарна да ми стиснете по едни палчета  Hug
Хубав ден пожелавам на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт