СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 725
  • 693
  •   1
Отговори
# 600
Здравей, Vanina_87 !
Бих искала да те питам ти ли си ми пратила покана във фб? Защото и аз чакам да ме  добавиш? Иванка ли се казваш?

# 601
Писах ти на лични във фейса Simple Smile

# 602
Момичета, и аз ще пробвам да се присъединя към фейс групата, макар че не знам дали бих имала възможност да съм активна там.  newsm53

# 603
Руми ти се присъедини...пък то ще се види  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 604
Здравейте момичета. Както подробно писах във ФБ групата, бях на втора ФМ. Всичко е наред и малкото ми септемврийче е на 100 % мъж. Моля да ми сложите син щъркел Simple Smile

# 605
За момичетата, които искат да се присъединят към ФБ групата, по-добре е да пишете направо лично съобщение на Vanina_87 (нали тя е администратор?), така има вероятност да няма отговор на молбата ви.
Ами аз съм и писала лично съобщение преди 2 седмици, но все още не съм добавена. Явно не е влизала тук във форума и не е видяла съобщението newsm78.

Здравей,видях съобщението и съм ти пратила покана за приятелство, но ти не си я приела.Трябва да я приемеш за да те добавя в групата Simple Smile
Мале извинявай, да получих ти поканата, ама видях непознат човек и не приех наистина ooooh!. Сега ти приех поканата. Извинявай още веднъж Simple Smile

# 606
Бесито, и тук дa кaжa че стискaм силно пaлци. Нaйстинa е много вaжно дa си спокойнa, в Щерев си нa добро място.

# 607
Здравейте момичета. Както подробно писах във ФБ групата, бях на втора ФМ. Всичко е наред и малкото ми септемврийче е на 100 % мъж. Моля да ми сложите син щъркел Simple Smile
Честити сини гaщи Simple Smile

# 608
Момичета да се похваля официално е госпожица. Вчера бяхме на 4Д всичко и  е наред, голяма е , здрава за сега. Аз обаче имам много околоплодни води Sad докито се съмнява за диабет и сега ще ходя на изследвания. Sad дано са отрицателни. За 2 седмици корема ми наедря с 10см, а на кг съм -2 . Освен това търся си добър коремен хирург, че имам херния и трябва компетентно мнение, ако някой познава помагайте Simple Smile

# 609
Момичета, някоя от вас пробвала ли е да си сложи слушалки на корема и да види дали нещо ще се чуе? Мислех да си купувам стетоскоп от аптеката, ама се чудя дали изобщо ще има някакъв ефект, пък и в аптеката сигурно странно ще ме изгледат  Grinning  Ама пък съм в края на 5-ти месец, все си мисля че ще може да се долови нещо... Вие как мислите?

# 610
  • Драгоман
Момичета, някоя от вас пробвала ли е да си сложи слушалки на корема и да види дали нещо ще се чуе? Мислех да си купувам стетоскоп от аптеката, ама се чудя дали изобщо ще има някакъв ефект, пък и в аптеката сигурно странно ще ме изгледат  Grinning  Ама пък съм в края на 5-ти месец, все си мисля че ще може да се долови нещо... Вие как мислите?
  Аз пробвах със апарата за кръвно на нашите и нищо не чух.  newsm78 а на другия ден бях на преглед и бебето си беше живо и добре.  Simple Smile

# 611
  Аз пробвах със апарата за кръвно на нашите и нищо не чух.  newsm78 а на другия ден бях на преглед и бебето си беше живо и добре.  Simple Smile

Хахах, виж как знаеш за какво говоря, не е от чисто любопитство, а за да съм спокойна и да се уверя че всичко е бебо е наред. Всеки ден ми е напрегнато докато не го усетя поне веднъж да ритне... Луда работа  ooooh!  А вчера го усетих доста по-ниско отколкото по принцип и се бях притеснила, а той човека се е намествал явно... Месецът между два прегледа тече много бавно...  Sad

# 612
Здравейте момичета Simple Smile При мен нещата са един ден добре , един ден не толкова добре Simple Smile Моята бебка два дни беше много спокойна и аз леко се притеснявах  , че не рита , но то не може всеки ден , днес е започнала да рита от 6.30 сутринта и сега на моменти я усещам като вълни в корема , много се радвам , но аз съм в 21 г.с до преди 19 г.с въобще не я усещах . 
Да кажа на мамите от Варна за нашата среща : Среща на 25.04 Събота в 11ч. пред ТЦ Явор , надявам се да се съберем и да си поговорим сладко - сладко , за тези които няма да успеят да дойдат  Sad  следващия път ще направим срещата в неделя в централната част .

# 613
Мами, ако имате мнение за йонните четки за зъби, ще се радвам да споделите:

1. подходящи ли са за бременни
2. имате ли чувството, че ефектът от тях е хигиеничен
3. Подходящи ли са за деца/

Благодаря ви много!

# 614
Незнaм колко струвaт слушaлките в мaгaзинa, но aко искaте със сигурност дa чувaте бебетaтa може дa си вземете домaшен доплер. Имa ги зa по 15-30£ в aмaзон. Достaвкaтa им нямa дa е повече от 5лв. Aз откaкто имaм доплер съм много по-спокойнa, всеки ден чувaм сърчицето, a все пaк ходя и нa преглед всякa седмицa.

Общи условия

Активация на акаунт