АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 823
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Жасмин, страхотен разказ и аз благодаря!  Hug

Елица, честито! Да е много здрав, умен и щастлив Филип! Ама много хубаво им сте избрали.  Wink

# 541
  • Sofia
Jasmin_veni, благодаря, че сподели. Четох с интерес. Радвам се, че сте добре и пожелавам на малката бързо да наддава грамчета  Hug

Елица, честито! Бъдете живи и здрави, бързо възстановяване!   bouquet

Аз днес нали много се "преуморих" от лежане, та ударих и една следобедна дрямка  Joy Ама в това време какво да прави човек...

Lady_vanila, ти ме беше питала с какво съм преяла миналата вечер, ами с какво ли не хахахаха - то не беше пица, суши, пуканки, сладкиши.... ooooh! И вчера доволно си почивах  hahaha

Имам въпрос - от няколко дни имам ужасни сърбежи по целия корем и на няколко места ми се появиха ситни пъпчици. Снощи ставах да се мажа с крем здраве, защото положението стана непоносимо...някакъв лек да предложите?  

# 542
  • София
Елица честито бебче!   bouquet Да ви е жив и здрав малкия мъж  Hug

Jasmin_veni благодаря за разказа, сега малката да папка много и бързо да качва грамчета, за да не се притеснявате  Hug

Маце благодаря ти за отговора  Peace

От два дни ме гони такъв динозавърски глад, че опустошавам всичко в кухнята  Embarassed Не знам какво стана, както все ми беше тежко и не можех да ям по много, сега съм като ламя  Laughing

И мен ме сърби корема доста, а и се сдобих с нови стрии, ама здраве да е  Simple Smile Важното е бебка да е добре пък ще ги преживея стриите, аз и от миналия път си имам, така че вече съм го преглътнала това.

# 543
Здравейте мами, честито за новите ни бебчета bouquet
Жасмин, благодаря за хубавия разказ, пожелавам ви бързо да качвате грамчетата.
Маце, стискаме ти палци да леко и скорошно раждане! Peace

# 544
Jasmin страхотен разказ! Просълзих се  Heart Eyes

Честит Филип на мама Елица! Да е жив и здрав!  Hug

# 545
  • Варна
Жасминнн, разказа ти е страхотен, на един дъх го прочетох...не можех да спра  Hug

Да поздравя новото попълнение - Честито на мама Елица! Живи и здрави с бебчо.  Heart Eyes

Аз съм добре и си почивам. След малко ще готвя пиле с ориз. Аз също много ям и най-вече козунаци, кифли, и всичко тестяно, баници....

# 546
Елате ме вижте аз как ям сега ...  hahaha Качих 8 кг., в болницата оставих 9 и сега да видим колко ще си върна.  Rolling Eyes Иначе пък коремът ми се прибра вече, което много ме радва.  Peace
Който се интересува за колко време отиват един пакет памперси от 78 бр. - за 8-9 дни!  hahaha
Честит да ви е Филип, Елица! Да е много здрав и щастлив, а на теб бързо възстановяване!  Hug

# 547
Честит Филип на мама Ели, да е здрав и много послушен!  bouquet

Хей, Жасмин, страхотен разказ, браво, а за грамчетата- ще качва не се трвожи  Hug

Аз днес бях на ЖК: 35 гс и бебето е 3400, водите и плацентата са ок, но може и по- рано да тръгне. Термина ми е чаак 28.04, а секциото 15.04, дано дочака, но малко се съмнявам.
Спах до късничко днес и пих едно кафе час преди консултацията. Кръвното ми го измериха110/70, но пулса на бебето 160. Акушерката каза, че е от кафето. Доктора го гледа, каза няма проблем, че то и моят учестен. Уж добре ми беше кръвното, пък едни петна виждах, не знам...Сега съм добре вече, въпреки че се поошашках.
Ходимхме дори до Премама- купихме чорапки, лигавчета, бодита, ританки. Взех си и нощни превръзки.
Започвам лека полека, че да не се изненадам леко.

След това до градината за Виктория и изненада- скарлатина. Сега трябва да я следим, но я спирам от ДГ. Веднага се обадих на педиатърката, каза че няма проблем за мен и бебето, дано  Praynig
Много съм щастлива, защото пък утре и Даниел ще си дойде за няколко дни и къщата ще е пълна с деца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 548
След това до градината за Виктория и изненада- скарлатина. Сега трябва да я следим, но я спирам от ДГ. Веднага се обадих на педиатърката, каза че няма проблем за мен и бебето, дано  Praynig
Много съм щастлива, защото пък утре и Даниел ще си дойде за няколко дни и къщата ще е пълна с деца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Можеш да направиш тест за скарлатината, за да знаеш със сигурност какво е положението.

# 549
Честит да е Филип на мама Елица! Да бъде здрав и послушен

Jasmin_veni, благодаря за разказа, имала си незабравими преживявания определено!

За яденето, уф момичета, какво да ви кажа..... определено ми е проблем
Всяка вечер преяждам, после се смея като луда и се нядявам да не родя ☺️
През деня гледам да съм в движение и да не се задържам у дома, защото преяждането ще е налице и през деня 😃
вече съм опитала козунаците на почти всички реномирани баничарници в града 😆 за Великден бяма да ги поглдена

Маце, пожелавам ти да си следващата обебила се! Аз съм си заплюла твоя РД - 02.04 или 04.04, по-рано не разрешавам!
/сякаш ме пита някой/ 😃

# 550
  • Перник
Елица, честито! Живи и здрави да сте!    bouquet
Жасмин, много позитивен разказ! Simple Smile Радвам се, че всичко е минало нормално!
И на мен от началото на бременността ми се яде сладко и тестено, но се ограничавам, че и без тях килограмите ми се лепят и от въздуха. Преди никога не съм се ограничавала и нищо не ми се лепеше, а сега... ooooh!

# 551
Честито Елица - да ви е жив и много здрав!   party006 baloni  party006
Jasmin - благодаря за разказа! Hug
 От всички разкази за раждания които последните дни чета и слушам още повече се успокоявам, че всичко ще мине добре. Чак си се чудя на спокойствието. Whistling
Днес на тоновете, малкия ритна 2 пъти и скри сърдечния ритъм, акушерката вика - сега имаш контракция, след малко - ритал бил... а аз - абсолютно еднакво ги усещам newsm78. Но след уверенията на всички които питам, вярвам,че като тръгне раждането ще разбера с време...
За проверките - и мен почнаха да ме проверяват, ама аз съм си виновна, щото от както съм бременна съм убедена,че в тая семдмица ще раждам. Ще видим утре на прегледа за разкритие каква е ситуацията...

Оф нищо не ми се яде... такива кесилини ме гонят днес.    Sick А досега си бях добре, а и почти нищо не съм яла днес...Cry

# 552
Елица честито ви бебче!!!  Tada    Да е жив и здрав и да има мнооого  късмет във всичко!

Jasmin май не е било много леко, дано вече да си добре и бързо да си влезете в ритъм.

През цялата бременност се успокоявах с това, че второто раждане протичало по-бързо, а сега накрая отвсякъде чувам, че повече боли  ooooh!

# 553
Честито на мама Елица  bouquet. Бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи Simple Smile
Жасмин И на мен ми хареса разказа ти baby_neutral. Звучиш така все едно си родила преди години, а не преди броени дни, браво Hug.

Аз ще имам проблем с НОИ и се чудя колко ли бързо ще се реши, хич не искам точно сега да оставаме без пари ама... Ще го сложа в скрит текст ако някой е имал подобен проблем или знае от какво се е получило така ще се радвам да сподели:
Скрит текст:
45 дневния болничен е за периода 13.02.2015-30.03.2015 и е занесен в НОИ. От днес ми излиза, че вече са изчислени работни дни и часове за този период, но те не съответстват с реалността:

за месец 2, 2015 година от 13 до 28 - 11 раб. дни; дневно раб. време по правоотношението в часове - 8
за месец 3, 2015 година от 1 до 9 - 4 раб. дни; дневно раб. време по правоотношението в часове - 8

Някаква идея защо за месец март е изчислено само до 9.03, а не както би трябвало да е до 30.03 ? Писах им във формата за обратна връзка, защото беше вече късно да звъня. Утре ще изчакам отговор и ще звънна и в работата, но сега ми е притеснено разбира се. Може ли всеки път да има някакъв проблем... почна да ми писва вече ooooh! Tired

# 554
Момичета  Hug Hug Hug

Честито на всички които вече гушкат бебенца.
Скрит текст:
Добро утро, мамчета! Много ме радва слънчевото време! Дано пролетта да не си отива повече!  Sunglasses
 Joy Рони, мъжът ти едва ли повече ще те изведе някъде да хапвате навън, докато си още бременна.
На мен също започнаха да ми се подуват краката от няколко дни, явно си е нормално за края на бременността, защото урината ми е ок, а кръвното ми е ниско.
Карамелче и аз не мисля, че повече ще има Night Out за мен.

Днес бях на лекции и всички ме подпитват, а бебето кога ще се роди, ама защо още не се е родило...все едно аз решавам кога ще се роди.

Вече имам основните неща за бебка, поне няма да е гола, харесах и количка в един магазин, но все още не съм решила ще ходя да гледам пак...

Общи условия

Активация на акаунт